nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Vojkane, pređi na ffox, chrome je krš. 
Btw, kakva ti je baterija u poređenju sa G2?
Btw, kakva ti je baterija u poređenju sa G2?
da. mora tako da radi. mislim da ti i chobby imate malo nerealna očekivanja tune može telefon da drži nonstop keširano 95% memorije i da izbaci tačno onoliko iz rama koliko će zauzeti aplikacija koju u sledećem trenutku pališ. prioritet je lagfree iskustvo, zato telefon gleda da ostavi uvek određenu količinu memorije praznu da može da prihvati nešto veliko što si startovao. tu sad dolaze u igru podešavanja LMKa i koliko su tačno te vrednosti... ja sam malo snizio one default, stavio sam da bude kao što je na nexusu 5 i M8 GPE. tad ne primećujem nikakav lag i zabadanje a nešto je bolje keširanje nego na default vrednostima. ko hoće, može još niže da spušta... ali cena toga je da ti se u nekim trenucima kada je memorija puna ko dupe npr kamera pali 3-4 sekunde.
ovako kako je sad, što se brzine tiče radi sve kao na stocku, a keširanje je nešto bolje nego stock, ja sam zadovoljan. uglavnom bude oko 500-600 keširano i oko 150-250 free. kamera i chrome ga ubijaju baš, oni sve pobiju iz rama, ove ostale aplikacije lako guta, može i 15ak da ih nagura u ram. posle ovih 10 dana uptime sve ok.
i zram sam ugasio, ne znam da li to igra neku ulogu u ponašanju telefona.
Ipak ce da se ceka pad cene 6P.@Batak ne ocekuj neka cuda sa prelaskom sa Z2. Pitanje da li se moze reci da je upgrade. Ja ga punim 2x dnevno. Covek se navikne na onu bateriju pa posle kad predje na normalnu izcuri za ocas posla![]()
Pa odluči se, jel odlično ili nisi zadovoljan [emoji13]
Ovo sto je postavio sad je odlicno ako drzi stalno ovako. Ovim sam zadovoljan.![]()
pa ne može da drži ovako stalno čoveče božji, o tome ti pričamkako ćeš sad da pokreneš kameru u 1.4 mb free?
A otkud znaš da je iz čista mira? Android non stop pali gasi razne procese. Skoro sam testirao neke browsere i gledao koliko memorije pojedu, otvorim po jedan isti tab u svakom. I kada to gledam za Chrome on čas ima 5 procesa u pozadini čas 1 čas 3 čas 2 i tako u krug. Da bi pokrenuo tih 5 on mora da oslobodi 300 mb memorije. Posle ih zaustavi i ostanu recimo 2 a tebi memorija prazna i onda kukaš![]()
Meni Google Chrome ponekad i 2gb zauzmeA otkud znaš da je iz čista mira? Android non stop pali gasi razne procese. Skoro sam testirao neke browsere i gledao koliko memorije pojedu, otvorim po jedan isti tab u svakom. I kada to gledam za Chrome on čas ima 5 procesa u pozadini čas 1 čas 3 čas 2 i tako u krug. Da bi pokrenuo tih 5 on mora da oslobodi 300 mb memorije. Posle ih zaustavi i ostanu recimo 2 a tebi memorija prazna i onda kukaš![]()
Moracu manje da posecujem Samsung teme.
@ChobbyNS, kako ti se cini posle ovog vremena u odnosu na Z2? Zvuk preko sluski? Zvuk u slusalici, kvalitet razgovora? Ekran? Za bateriju da ne pitam, znam da nije ni blizu. I naravno, kesiranje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari