Kod mene varira ping od 8 - 99 ms, a brzina od 9 - 30 Mbps... Uzas
Čitajući vaše komenatre stičem utisak da je za internet mnogo bitniji ping od same brzine. Meni je ping preko Telekoma oko 8ms,a brzina uvek 8.5mbs. Od centrale sam udaljen nekih 300-400m. Prešao bi za koji mesec kod drugog provajdera ali ono što me plaši jeste da ću zbog veće brzine možda imati problem sa tim pingom.
^ Ne slazem se... Kao neko ko je koristio ADSL i sada ima IKOM, ping je bio 3 do 4 puta veci (ka speedtest serverima i jedno 2x ka ostalim) na ADSLu. To sto ovde ima nekoliko ljudi na problematicnim podrucjima to je vec druga stvar. Kod mene je ping od 4 pa do 8ms ka speedtest serverima. Ka East coast 127-130ms (in game).
Ма нисам мислио на то, ја сам имао одлично искуство са СББ-ом, прво са наслеђеним кабловима а у последње време са оптиком до зграде у комшилуку и онда коаксијалцем до мене. Осим у пар случајева ми је брзина и све остало било савршено а ако се добро сећам, пинг је такође био бољи. Имао сам АДСЛ неколико година па сам могао да их директ поредим.@calexx, Zavisi od mnogo faktora... Osecam kao da vrtim istu pricu i da sam na IKOMovoj strani, ali nisam.
Naplatili mi neku instalaciju 1200,ne znam ni ja zasta,
Naplatili su ti uvodjenje digitalne televizije.
Zanima me jedna stvar, ako se nego razume u propise, zakone itd. Da li IKOM ima pravo da naplaćuje račune unapred? Znači rok plaćanja za uslugu od marta meseca je 05.mart?! Znam da je bila neka situacija kada jedan mesec nije stigao racun za fiksni i zvao sam da pitam, operatorka mi je rekla da su morali da usklade sa Zakonom da usluga ne može biti naplaćena pre nego što je izvršena. Ko ima decu u vrtiću zna da je isto to bilo i sa računima za boravak u vrtiću mislim prošle godine. IKOM mi je jedini od svih racuna koje plaćam unapred (struja, infostan, fiksni, mobilni, vrtić itd. sve po isteku meseca).
imam vec sve uvedemo.Samo modem mi je falilo.Uzeo sam nov ugovor i to je to.
Nikad nisi cuo za pre paid uslugu?
Ne vidim sta smeta takav sistem placanja jer racun u svakom slucaju moras da platis.
I rok jeste na papiru 5. u mesecu ali se tolerise sve do 18. ili 20. tako da ne treba preterivati u hejtu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari