Šta je novo?

HTC 10

Ne znam za vas ali meni ovo izgleda vrhunski. Ako iznenade sa kamerom i onom baterijom sto najavljuju,M10 ce sasvim neocekivano biti moja sledeca kupovina.

Meni je lepsa ova druga varijanta/boja.

Na kraju ispade da ipak neće biti ljigava 1/1 kopija ajfona. Nekako je zadržao nešto od m linije u dizajnu i kad ga budem video uživo možda i razmislim da zamenim m8. Taman mi u oktobru ističe ugovor.
Crni m10 mi je lepši. Šteta za boom sound.

Na kraju ispade da ipak neće biti ljigava 1/1 kopija ajfona. Nekako je zadržao nešto od m linije u dizajnu i kad ga budem video uživo možda i razmislim da zamenim m8. Taman mi u oktobru ističe ugovor.
Crni m10 mi je lepši. Šteta za boom sound.
Tu je Boomsound.
uploadfromtaptalk1458250308981.jpg

Ovo sve lepse deluje. Mozda i ispadne dobar ovaj M10. :)

Kako to, a već mesecima oplakan i namazan ovde na forumu :D

Po običaju kukanje za svaki slučaj...

Meni ova silver verzija sa rendera baš lepo deluje :)

Hebem li ga, ovi poslednji renderi deluju skroz fino. Videcemo.

Kad ih je doterao lik. Mada uzivo svaki bolje izgleda.

Kako to, a već mesecima oplakan i namazan ovde na forumu :D

Po običaju kukanje za svaki slučaj...

Meni ova silver verzija sa rendera baš lepo deluje :)

Znaci mi kad hejtujemo nekakve fan rendere koji deluju gadno, zvanicnu objavu da su batalili stereo zvucnike a zadrzali velike bezelcine zbog odvratnog home dugmeta onda smo hejteri a vi kad hvalite takodje nekakve fan rendere, opravdavate eliminaciju stereo zvucnika (zbog navodno manjih bezela koji ce na kraju svejedno biti slicni M9 samo bez najboljih zvucnika) onda ste u pravu? Vazi :d

Mozda i bude nesto od ovog M10, posebno jer G5 i nije neka opasna konkurencija a S7/E sigurno nece imati bolji softver od htc-a, to je bar sigurno :)

Poslednja izmena:
Samo da konacno ubodu sa kamerom i mislim da ce biti dobar telefon. Moraju samo oko softvera kamere da se potrude, hardver je tu.

Na ovim poslednjim renderima i ne izgleda loše, samo mi ide na živce ona isturena kamera... užas.

Isturena kamera moze biti i + jer nece se telefon ljuljati kao npr kod mene. A posle gunmetal M8, taman telefon ne bih uzeo para tih nema. A inace ako ne stave HTC znak povise FP-a imace samo Samsung prednju stranu, od koje boluje 90% telefona, tako da taj znak je krucijalan ili ti ga neophodan, bar da se razlikuje od ostalih. Bez On screen buttonsa mozda i moze da prodje po pitanju dizajna.

Nece ako stave safirno staklo :)

Mada i ip6,s6,s7(i mnogi drugi) imaju izbacene kamere pa niko ne dize toliko prasine zbog toga

Poslednja izmena:
Samo da se staklo kamere lako ne grebe i da pravi dobre slike, nema veze i da bude malo izbačena :)

Pa skoro svi telefoni danas imaju izbacenu kameru, za fase postoje folije za kameru koje kostaju neku mizernu sicu :) Sa safirnim staklom bi bio pravi pogodak

uploadfromtaptalk1458349155624.jpg
uploadfromtaptalk1458349162913.jpg
uploadfromtaptalk1458349170522.jpg
Loznice, a pogledaj sada ivice :D

Poslednja izmena:
Ako su ove ivice napravili ovako da bi mogli staviti veću bateriju onda vala neka su. Inače meni je stvarno preljep telefon posebno ova prva kombinacija, i po meni bi htc znak lijepo sjeo iznad senzora ako ga već neće centrirati

Crni je brutalan :)I te ivice mi na ovim slikama izgledaju dobro, ne liče na bumper :)

http://vrdwellersblog.com/2016/03/16/leak-overview-htc-10-m10/

The M10 and the Desire 825 both use a system of earpiece speaker + bottom facing speaker + technical audio sciencey stuff to create the illusion of front facing sound.

If you've ever tuned a home theater receiver, even with just a stereo setup, you'll know it's possible to tweak just a few settings and create the illusion that the audio is coming from wildly different directions. This is so that you can align it so that it sounds like the images on your TV are producing the sound, not the speakers. The principle is the same on the M10 and Desire 825, with two speakers working in conjunction with tweaks to make it sound pretty directionally towards your face.

We've heard from two different testers so far who say that the result sounds good.

HTC stvarno ima sansu da ponudi najkompletniji android ove godine van Nexus serije, samo da nesto bitno ne syebu.

Za sada i na osnovu ovih glasina ovo vrlo lako moze da bude bolji fon od G5 a od S7/E ce sigurno biti bolji softverski i samo se ceka hw specifikacija.

Da, navodno SLCD 5 + 3000mAh

Not sure if this has been reported yet, but HTC 10 features a super LCD 5 display - not AMOLED. Battery = 3000mAh
Cd_B8iqWAAAHXaR.jpg

https://twitter.com/evleaks/status/711500662052405248

Vive :)

"I know they told me I can't give the Vive a rating but, if I could, it would be an 11 out of 10."
http://www.techradar.com/us/reviews/wearables/htc-vive-pre-1286775/review

OIS :)
https://mobile.twitter.com/Ricciolo1/status/711260923613331456
f11a4e478b57cf68d8d4dfd554ec49a4.jpg

Dobra fora ovo sa zvucnicima nema sta. Od Samsunga je vrlo lako bit bolji, jer danas hardware radi samo mali dio onoga sto radi software a i tako ce im hw bit sigurno isti. Ako su ovaliko kuciste prosirili apsurdno bi bilo da stave 3000mah.

Ma bice ovo odlican tel, samo da tu prokletu kameru naprave kako treba, jer je danas ona jedan on najbitnijih faktora pri kupovini. Je li isti senzor kao sto ima i nexus 6p, s tim sto ce m10 da ima i ois?

IMX378 tj. malo doradjena verzija 6p IMX377 senzora. Ima OIS + laser AF.

Samo da softwer odrade krsteno i u najavi perverzija od kamere. Bas bih volio da konacno izbace zaokruzen tel, i da se vrate na velika vrata.

Bice ovo dobar fon, samo da ubodu sa kamerom, no videcemo kad izadje. Mnogo mi se dopada.
A čini mi se da će dobiti htc logo iznad home tastera, tako je barem na htc A9.

Vrh Dno