Kod Telenora verovatno misle na standardni popust 20% na pretplatu, bez uređaja.
Slažem se da je besmislica što mora na isto ime ugovor, bilo bi dobro da može da se adresa vlasnika oba ugovora slaže.
Hmm, onda sa 50% popusta definitivno ne može, čak i da pređem na neki "svežiji" prenesi i surfuj paket...
Moze li da se aktivira sa telenor poslovnim paketima to jest paketima za pravna lica ?
Sve u svemu, smatram da su ovo dosta iskomplikovali, sa previše postavljenih uslova...
Ja dobijam popust u novcu, a oni vise saobracaja, sto mu dodje manje vise na isto.
Smatram da ljudi koji su pokazali neku lojalnost i vernost kompaniji i na kraju krajeva, dali im solidnu kolicinu kesa, zasluzuju da imaju neki privilegovani polozaju odnosu na ostale korisnike.
Broj onih koji su trazili popust u Telenoru nije ni za statistiku, a kamoli da njima cini bitan deo korisnika. Vise je to da ljudi dobiju neki osecaj zadovoljstva, nego li novac.@a verovatno će da bude određeni procenat ljudi kojima je prihvatljivo da npr promene paket za noviji & nepovoljniji i odreknu se izmoljakanog popusta da bi dobili gratis SportKlub HD paket npr.
Ja sam dobio i 20% popusta na pretplatu i superset. Ugovor na 12 meseciDanas sam se raspitivao i ovako stoje stvari. Ako imate vec popust, ili ugovor (za ovo drugo nisam siguran), bilo kod Telenora ili SBB-a, ne mozete koristiti SUPERSET. Sad, neko ce reci, pa logicno. Meni bas i nije. Evo moj slucaj. Imam popust 50% kod Telenora. Popust imam kao nagradu zbog toga sto sam lojalan korisnik vec vise od 15 godina. Uz SUPERSET svi, bez obzira da li su korisnici 15 godina ili su juce to postali, dobijaju 50% vise svega, sto ja ne mogu da dobijem jer vec imam popust. Na taj nacin mene Telenor prakticno diskriminise, ili me makar stavlja u rang svih ostalih korisnika, koji dobijaju vise saobracaja, bez popusta. Jeste ovo moje povoljnije kad se pogleda u procentima, ali opet nije to neka bitna razlika u parama, a opet kazem, ocekujem da Telenor daje neke pogodnosti svojim lojalnom korisnicima i da oni, kao i u drugim mrezama, imaju neke specijalne pogodnosti.
Takodje, bezvezno je sto ako imate neki popust kod jednih, ne mozete nikako ostvariti deo ponude, kod drugih. Eto recimo, ja sam hteo da zadrzim popust koji vec imam kod Telenora, BEZ pogodnosti sa njihove strane, ali da dobijem pogodnosti od strane SBB-a, medjutim ne moze. Morate dakle biti bez ikakvih pogodnosti sa oba provajdera da biste ovo mogli da aktivirate.
Pa dobro ok,to se zna da se tako moze dobiti SuperSet jer je tih 20% njihova zvanicna ponudaJa sam dobio i 20% popusta na pretplatu i superset. Ugovor na 12 meseci
20 i 30eur je dosta velika razlika.. ako je 20e, OK, ali nemoj kao Telenor iz mog potpisa da to predje u 30e vremenom
Shaman, ima vise minuta u novim paketima. Nesto ne verujem da je puno ljudi ostalo na starim zbog neta samo?
Ne valja kad ne daju, jos vise ne valja kada daju.
Sada ce neki Zika da se smori koji je ionako placao do sada Telenor i SBB, a sada ce, odjednom, da dobije 50% veci paket i jos neke sitnice, stvarno uvredljivo za inteligenciju.
Akcija nije ne znam kakav diskont ali nije ni za bacanje, a placacemo uvek onih 20-30eur za quad play home, to i groblje se ne moze izbeci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari