U sbb imam trio goldKoji paket imas?
@armor+
Zasto tako pricas? Mozda u nekim slucajevima nije povoljnije, ali ako meni na trenutnu cenu daju u telenoru i sbb vecu uslugu to inda nije magla.
U sbb imam trio goldKoji paket imas?
@armor+
Zasto tako pricas? Mozda u nekim slucajevima nije povoljnije, ali ako meni na trenutnu cenu daju u telenoru i sbb vecu uslugu to inda nije magla.
Kad si uzeo paket? Da nije promocija?U sbb imam trio gold
Možeš. Ja imam isto to na paketu Play Plus duo, telefon na 24 rate i 30% popusta na pretplatu , i aktivirao sam bez problema.Da li može da se koristi ova akcija ako uzmem u Telenoru telefon na rate bez kamate jer time dobijam 30% popusta na pretplatu? Na sajtu Telenora piše da treba da ispunjavam tj. da nemam:
Bilo koju promociju koja obezbezbeđuje popust na mesečnu pretplatu. Telenor zadržava pravo da u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima korisniku odobri aktivaciju promocije uz zadržavanje popusta na pretplatu.
Zasto brojke. Ako ja plaćam za jednu cenu nesto do sada telenoru i sbbu, a oni mi daju tu promociju besplatno....? Zar nemam vise svega za istu cenu?
@Bad Habbit - Znas u cemu gresis?
Nisam sklon raspravi sa tobom. Ende.
Pozdrav!
Potpisao sam promenu paketa i uo ostaje ista. Sad sam sve to zavrsio.Hvala na brzom odgovoru, e mogu da se nose, ne menjam ime paketa z'inat.
Ozbiljno, da li moraš da potpišeš novi ugovor ili samo promeniš ime, a ostaje onaj tekući koji sam potpisao pre 1,6 god.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari