Hahahaha, to je cinjenica.Račun će kazati završnu reč![]()
Šta je tu čudno? I u Telenor više dodatku je ista situacija. Uvek se prvo troše osnovni minuti i sms, pa tek onda dodatni.Kako su slepacki odradili ovih 50% vise. Dodatne minute i poruke koristis tek posle potrosenih iz paketa i ne mogu se preneti,jedino se prvo dodatni net ptrosi,pa tek onda iz paketa.
Ne verujem koliko jajarski su ovo uradili.
Omiljeni broj ima normalan nacin vazenja tj. vazi pre minuta iz paketa, u suprotnom ne bi imao nikakvog smisla. Dodaj minute vazi posle paketa, opet logicno jer je dodatak kada ostanes bez paketa.
Ja sam na PiS L sa popustom na pretplatu. Izbacuje da mi je paket neodgovarajući. Ne pada mi na pamet da menjam kad i bez toga razmišljam da smanjim pretplatu.Jel neko uspeo da aktivira preko sbb portala sa starim telenor paketima Prenesi i surfuj (S, M, L, XL,... ili 150, 500, 1000,...) i Play + (M, L, XL)?
Mislim da možeš da smanjiš samo na neku aktuelnu, npr. PiS START kao što sam ja uzeo, a onda može da se aktivira.Ja sam na PiS L sa popustom na pretplatu. Izbacuje da mi je paket neodgovarajući. Ne pada mi na pamet da menjam kad i bez toga razmišljam da smanjim pretplatu.
Dakle, u svom paketu imam 1500 besplatnih minuta ka svim fiksnim mrežama u Srbiji i imao sam 200 minuta ka Zoni 1 inostranstvo.
Sad i dalje imam 1500 minuta u Srbiji i 200 minuta ka inostranstvu, ALI, sad ste tako namestili da ovih 200 minuta važi i za Srbiju (Zona 1 + SRB Fix) i kad čovek počne da zove fiksne brojeve u Srbiji PRVO MU SE SKIDAJU MINUTI IZ ZONE 1 + SRB FIX, znači od onih 200 minuta koji su sad i za inostranstvo i za fiksne mreže u Srbiji. I šta to faktički znači? Da će neko ko zove fiksne brojeve u Srbiji prvo potrošiti onih 200 minuta koji su i za inostranstvo i za fiksne brojeve u Srbiji - I OSTAĆE BEZ MINUTA ZA INOSTRANSTVO, a da mu 1500 minuta ka svim fiksnim mrežama u Srbiji ostane netaknuto!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari