Šta je novo?

SUPERSET = SBB + Telenor ("quad-play" usluga)

Da
30e3d1791788fb31fd233dbce44c08a1.jpg

Poslednja izmena:
Primetio sam nešto neobično. Naime, od kako sam izvršio aktivaciju, nacionalni minuti kao da su mi zamrznuti. Već dva dana mi stoji isti broj preostalih minuta, bez obzira što zovem. Doduše, zvao sam samo brojeve u Telenor mreži, ali bez obzira, trebalo bi da se smanjuju. Pretpostavljam da je to neka tehnička greška, ili sam nešto propustio. Jel ima neko slično iskustvo?

Moram da proverim, ali trebalo bi da se trose prvo minuti iz promocije. Ako mislis na telenor.

Mislim na Telenor. Ne troši mi uopšte ništa. Ni dodatne minute iz promocije, ni minute iz pretplate (nacionalne).

Kad si aktivirao?

Da da. Ja bih zvao da pitam mozda imaju poteskoce.... Ipak je nov servis.

Ispratiću još malo da vidim da li će početi da skida neke minute. Ako ne, zvaću cc da prijavim, da ne bude posle da sam probio minutažu, pa da mi obračunaju retroaktivno.

Sinoć oko 21h sam obavio poziv ka broju sa kojim nisam umrežen niti išta slično, i koji je trajao oko 6 minuta. Pre toga sam proverio stanje nacionalnih minuta, kao i stanje dodatnih minuta iz promocije. Evo već je prošlo nekih 10 sati od tada, stanje minuta nepromenjeno. Proveravam preko aplikacije Moj Telenor, i preko koda *311#. Pa vi posle pričajte da nije dobra promocija [emoji12]

Poslednja izmena:
Da li je superset intetesantan nekome ko nije na Telenoru?

Odradio ovo pre neki dan i na SBB-u sve ok ali na broju ja nesto ne videh da sam dobio 50% vise svega :D. Internet sam imao ostalo jos 3550mb, sad imam 3840mb. Poruke sam imao 1998 sad imam ~2200. Minute sam imao ~500, sad imam ~650

Uvećanje 50% se odnosi na broj minuta/poruka/megabajta koji se nalaze u paketu. Ne uvećavaju se preneseni minuti i sl. Ako paket sadrži npr. 300min, dobićeš 150min dodatnih na osnovu ove promocije.

Kako su slepacki odradili ovih 50% vise. Dodatne minute i poruke koristis tek posle potrosenih iz paketa i ne mogu se preneti,jedino se prvo dodatni net ptrosi,pa tek onda iz paketa.
Ne verujem koliko jajarski su ovo uradili.

To je stvarno moglo da se uradi bolje. Ipak je to promocija koja treba da bude prioritet, pa onda redovan saobracaj.

Da li oni omiljeni brojevi ili slicno u Telenoru vaze pre minuta iz paketa ili posle? (mislim na obicne dodatke, ne racunajuci Prenesi i Dopuni sto mogu da izaberu 2 broja, vec za Prenesi/Prenesi i Surfuj/Play/Premium pakete)

Vaze pre svega.

Omiljeni broj ima normalan nacin vazenja tj. vazi pre minuta iz paketa, u suprotnom ne bi imao nikakvog smisla. Dodaj minute vazi posle paketa, opet logicno jer je dodatak kada ostanes bez paketa.

Kako su slepacki odradili ovih 50% vise. Dodatne minute i poruke koristis tek posle potrosenih iz paketa i ne mogu se preneti,jedino se prvo dodatni net ptrosi,pa tek onda iz paketa.
Ne verujem koliko jajarski su ovo uradili.
Šta je tu čudno? I u Telenor više dodatku je ista situacija. Uvek se prvo troše osnovni minuti i sms, pa tek onda dodatni.

Jel neko uspeo da aktivira preko sbb portala sa starim telenor paketima Prenesi i surfuj (S, M, L, XL,... ili 150, 500, 1000,...) i Play + (M, L, XL)?

Omiljeni broj ima normalan nacin vazenja tj. vazi pre minuta iz paketa, u suprotnom ne bi imao nikakvog smisla. Dodaj minute vazi posle paketa, opet logicno jer je dodatak kada ostanes bez paketa.

Kudos za Tnor onda.

Jel neko uspeo da aktivira preko sbb portala sa starim telenor paketima Prenesi i surfuj (S, M, L, XL,... ili 150, 500, 1000,...) i Play + (M, L, XL)?
Ja sam na PiS L sa popustom na pretplatu. Izbacuje da mi je paket neodgovarajući. Ne pada mi na pamet da menjam kad i bez toga razmišljam da smanjim pretplatu.

Ja sam na PiS L sa popustom na pretplatu. Izbacuje da mi je paket neodgovarajući. Ne pada mi na pamet da menjam kad i bez toga razmišljam da smanjim pretplatu.
Mislim da možeš da smanjiš samo na neku aktuelnu, npr. PiS START kao što sam ja uzeo, a onda može da se aktivira.

Pošto sutra hoću da odem da uzmem ovlašćenje da vezem svoj telenor broj i ćaletov sbb ugovor, samo da proverim da li moze i telenor više i ovaj superset istovremeno?

Hvala, to mi je naravno logično...

Jel' to Sceka obrisao post u kome kudi SBB? :D

Za one koji su aktivirali SUPERSET. Pojavilo se nesto interesantno na SBB forumu i za sada bez odgovora, da citiram:
Dakle, u svom paketu imam 1500 besplatnih minuta ka svim fiksnim mrežama u Srbiji i imao sam 200 minuta ka Zoni 1 inostranstvo.
Sad i dalje imam 1500 minuta u Srbiji i 200 minuta ka inostranstvu, ALI, sad ste tako namestili da ovih 200 minuta važi i za Srbiju (Zona 1 + SRB Fix) i kad čovek počne da zove fiksne brojeve u Srbiji PRVO MU SE SKIDAJU MINUTI IZ ZONE 1 + SRB FIX, znači od onih 200 minuta koji su sad i za inostranstvo i za fiksne mreže u Srbiji. I šta to faktički znači? Da će neko ko zove fiksne brojeve u Srbiji prvo potrošiti onih 200 minuta koji su i za inostranstvo i za fiksne brojeve u Srbiji - I OSTAĆE BEZ MINUTA ZA INOSTRANSTVO, a da mu 1500 minuta ka svim fiksnim mrežama u Srbiji ostane netaknuto!

Covek je postavio i sliku desavanja (ja sam maskirao njegov broj, postavio je sliku sa brojem):

minuti bez broja tel.jpg

Koristi "Paket: Telenor SBB Digitalni Trio TV+Net+Tel Gold Extra"

Pa sad pitanje, da li je ovo usamljen slucaj - samo kod njega - ili neka greska SBB-a ili... Da li je kod nekoga isto tako?

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno