Наставак у одговарајућој теми.U tvojoj ulici ili negde u okolini postoji cvoriste koje se dalje "grana" do svake kuce ili stana.
Наставак у одговарајућој теми.U tvojoj ulici ili negde u okolini postoji cvoriste koje se dalje "grana" do svake kuce ili stana.
Voleo bih da razumem ali ne razumem ovo. Ja od ovog meseca placam 699,50 dinara jer na ugovoru sa 50% popusta (vec godinama) mogu da skacem sa paketa na paket svakog meseca, sad sam sišao dva paketa nize jer mi ne treba. Prosecnom coveku ovaj MIX M paket odgovara u potpunosti, cak verujem da vecina ima neiskorisceno sto se prenosi... Nikad jeftinije od kako su poceli sa radom. A sad ova SBB &Telenor varijanta garantuje da ce jos dugo vaziti ta 50% varijanta tokom celog ugovora a mozda jos nesto ubace (ima dosta slucajeva, retko ali ima, da su neki dobili i telefon i 50%...).Pomirite se da za telekom usluge ima da placate 20-30eur sad pa do kraja zivota, takav je to biznis i tako trazi, usluge ce da se menaju ali ko hoce njihove usluge pare tog reda velicine ima da se daju.
Smaras sa hejtom. Nije za ovu temu, neprimereno je a narocito iz razloga jer je to iskljucivo tvoje licno misljenje i tvoj problem. A porediti "plavo/belu zicu" sa kablom... bolje da se ne brukas, nema potrebe jer znas bolje....http://forum.benchmark.rs/showthrea...et-Veze-Izmedju-18h-23h&p=4573494#post4573494
To je ono da nije bolji kabl od DSLa. Sve ima svoje mesto.
A porediti "plavo/belu zicu" sa kablom... bolje da se ne brukas, nema potrebe jer znas bolje.
Problemi nekolicine nisu hejt, vec CINJENICE.
Ocigledno SBB ima probleme.
Da, da. Mada ce app mozda da kasni, kao i portal nesto kratko, ali od sutra treba da bude omogucen.Ako imam duo silver kod sbba i tarifu kod Telenora onda ovo meni skroz odgovara zar ne?
I sutra ce biti update app da se ovo omoguci?
Telekomov VDSL mislim da nije imao primetnih problema do sada, a jos manje ozbiljnih, sto se kvaliteta tice.A kod kog provajdera ( internet ili kablovskog ) nikada nema nikakvih problema?
Da odmah predjem tamo...
To je teorija i dokaz neznjanja materije. Kod DSLa trebas biti blizu parice, ali parica moze biti i u tvojoj zgradiSve se zavrsava pitanjem "koliko moram da budem udaljen da bih imao brzinu..." >> odnosno odgovorom na to, a odgovor je u slucaju "parice provajdera" navodjenje udaljenosti dok je kod "kablovskog provajdera" odgovor da je to nebitno, udaljenost.
Nema nista dok se ne pobijete i resite to![]()
(a ja kad po nekad navedem "kod mene radi odlicno, nemam nikakvog zagusenja nikada ni bilo kakvih drugih smetnji - to se odmah napada po svim osnovama... pa smesno)
Nije da branim sbb (sačuvaj me Boze toga) ali ja u BG na zvezdari nemam problem. Često mi radi neki uređaj dl i/ili ul i stvarno nisam primetio pad dl u pomenutom periodu.Imas temu o SBB zagusenju, KV, NI, BG, NS... ono, sasvim dovoljno da se vidi da imaju probleme
Oladi ti sa hejtom ka meni... dajem ti konkretne informacije, a ne teoriju - prava praksa, a ne neke "ankete".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari