Zaboravio sam burn in na amoleduLg.. Zute mrlje g2, zute mrlje i pucanje plastike g3, crkavanje ploce g4.. Sta li ce biti sa g5 ?
A kakvu on može da ti da garanciju 12 meseci?da li je postoji kog lg g4 na androidu 6.0 opcija adapive storage?
i sta mislte o ovom oglasu https://www.kupujemprodajem.com/LG-G4-H815-30927346-oglas.htm oce da spusti na 325e?
A kakvu on može da ti da garanciju 12 meseci?
Usmenu?
Poz, moj g4 se boot loopuje,
Inace sam prosle godine servisirao fotoaparat Nikonov koji je takodje imao fabricku gresku, nisu ni pitali gde je kupljen ni da li ima garanciju, toliko o tome
Kad sam ja kupovao nije bio ni jedan i to sam nedeljama pratio oglaseJa sam u potrazi za ovim telefonom sa garancijom i jednostavno od 50 njih na oglasu dva su sa pravom garancijom. Katastrofa.
Ja sam zvao mobis i bez fiskalnog računa neće da popravljaju čak ni da prime telefonKoja serija je telefon?
Meni je ovo skroz logicno.Sta ce mu papir kad po serijskom broju i drugim stvarima moze da utvrdi da li je pod garantnim rokom ili nije.Cini mi se da i Toshiba ima slicnu foru sa worldwide garancijom.
Nazovi LG servis svakako i pitaj kakva je situacija sa ovim problemom,bas zbog toga jer su priznali fabricki propust.
Kad sam ja kupovao nije bio ni jedan i to sam nedeljama pratio oglase![]()
Kakvi *****i,nemoguce da nemas neki papir...Sta da sam ga izgubio.
Jesi pitao koliko je zamena maticne ploce bez garancije?
Koliko je star telefon?
I ja sam o tome razmisljao,posto imam mogucnost da ga odnesem u servis u inostranstvu ako zatreba...
Nego koliko ti je star telefon i za koje je trziste,posto sam citao na xda pa da vidim ima li neke pravilnosti kad je boot loop u pitanju ili je kako se kome zadesi.
Uzeo sam ga pa recimo pre jedno 5-6 meseci, mislim da je iz Madjarske, i mislim da nema pravila za regiju, vec po vremenu izrade tj seriji
Kod njega je 505 koliko se sećam - neće tvoj ne brini [emoji1]@dejan 1001
Vec si to pominjaoal tamo videh da su prijavljivali problem i na drugim serijama
Nije nam se javio @djordjesl da kaze koja je serija bila kod njega...
@joriq i moj![]()
Pu, pu daleko bilo moj je takodje 505
Imam telenorovu garanciju za nedaj boze. Daju li zamenski ili menjaju maticnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari