I ja sam navikao - pre sam stalno prebacivao na engleski sad ne
Meni je duže trajala sa originalni punjačem, sa produžim kablom u koji je ubodem originalni kraće.Evo danas - skoro duplo manje bazerije
Pogledajte prilog 194434
E sad, jedno pitanje za sve - da li ima veze sa kojim punjacem punim telefon ? Orginalni mi stoji kući i sa njim kad punim, to traje oko 1h i onda mi i baterija traje duže. Juče sam tel. punio na poslu - univerzalan punjac od Kineza - skoro duplo kraće. Ima li tu neke logike - ili se sve samo tako namestilo? [emoji4]
345e. NS, kupujem-prodajem, 6 meseci pismena garancija.Cena? Garancija?
I ja sam napravio istu tranzicijuUpravo sam narucio crveni kozni G4. Stize mi sledece sedmice. Bice to tranzicija sa nexus 4.
I ja sam napravio istu tranziciju![]()
Veoma zadovoljan, bolji je u skoro svemu.Koliko si zadovoljan?![]()
To definitivno, ima par velikih mana.Ne, ne vuce se svakako. Samo ove stvari prilicno kvare utisak. Situacija sledeca: ja na koncertu omiljenog benda, slikam se sa clanom benda, pogledam sliku kad ono crno... Jeza...
Pa pazi, cinjenica je da lepo radi. Kao sto rekoh ima problema ali je fluidnost sasvim fina. Za telefon tog cenovnog ranga i te starosti radi sjajno. Pa vecina novih telefona nema tu fluidnost.@Batak Ja sam zakljucio iz tvojih postova na drugim temama da imas visoke standarde a sad ispade da ti Nexus 4 lepo radi![]()
Moze neki link? Kucna radinost ili servis?Ima alternativna, radit ce ali bez 2 brze jezgre
Tako je to kad kupujete bez garancije od talibana sa kp- da je imaš dobio bi drugiPoz, moj g4 se boot loopuje, uzet na KP, garancije bez, pakovanje sa kutijom full itd. Jel isao neko da resava problesa LGijem? Posto su javno priznali kvar da li smaraju za garanciju ili sredjuju svaki fon, ne bi li oprali obraz? I ima li neko preporuku za alternativu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari