Šta je novo?

LG G4

I ja sam navikao - pre sam stalno prebacivao na engleski sad ne

Evo gledam ja sad na V10h imam 56h45m a od toga SoT je 3h15m. Ja veoma zadovoljan.

100 namestim zvuk za zvono.. i on ponovo zvoni fabricki?

Koj fazon?

Nasao sam...

Poslednja izmena:
Evo danas - skoro duplo manje bazerije

uploadfromtaptalk1457189568899.jpg

E sad, jedno pitanje za sve - da li ima veze sa kojim punjacem punim telefon ? Orginalni mi stoji kući i sa njim kad punim, to traje oko 1h i onda mi i baterija traje duže. Juče sam tel. punio na poslu - univerzalan punjac od Kineza - skoro duplo kraće. Ima li tu neke logike - ili se sve samo tako namestilo? [emoji4]

Upravo sam narucio crveni kozni G4. Stize mi sledece sedmice. Bice to tranzicija sa nexus 4.

Evo danas - skoro duplo manje bazerije

Pogledajte prilog 194434

E sad, jedno pitanje za sve - da li ima veze sa kojim punjacem punim telefon ? Orginalni mi stoji kući i sa njim kad punim, to traje oko 1h i onda mi i baterija traje duže. Juče sam tel. punio na poslu - univerzalan punjac od Kineza - skoro duplo kraće. Ima li tu neke logike - ili se sve samo tako namestilo? [emoji4]
Meni je duže trajala sa originalni punjačem, sa produžim kablom u koji je ubodem originalni kraće.

Jedino fluidnost mozda nije, sve ostalo je naravno daleko bolje.

Kakva fluidnost na Nexusu 4.To je bilo fluidno pre 3 god,sad jedva radi.Ima drug pa znam.

Ma raspao se N4 na ovim 6.0 ROM-ovima, Lolipop je sam po sebi propast. Uzasno curenje baterije... Flesovacu neki KK ROM i dati ga sestri.

Koristim Nexus 7 2013 (isti HW kao Nexus 4), majka koristi Nexus 4 i radi odlicno. Jedva radi i raspada se svakako ne vazi za njega.
Chroma 6.0 radi sjajno. Inace, 6.0 je MM, Lolipop je 5.0 i 5.1

Radi fluidno, ali kamera je ubagovana. Sa ukljucenim blicom cesto pravi crne fotke. Baterija bas slaba. Ima bug na chroma kada se pusti YT video. Zakuje skroz ako se ne iskljuci disable hardware overlays opcija. Nije vise to ona prica od pre dve godine.

Inace znam sta MM a sta LP. Nisi me razumeo.

Bag sa crnim slikama je ako odmah slikas. Ako prvo tapnes na ekran pa slikas nema crnila. Baterija je bila slaba i kada je bila nova, to je sto je. Za YT ne znam, majka ne koristi. Ali reci da se vuce ne ide.

Ne, ne vuce se svakako. Samo ove stvari prilicno kvare utisak. Situacija sledeca: ja na koncertu omiljenog benda, slikam se sa clanom benda, pogledam sliku kad ono crno... Jeza...

@Batak Ja sam zakljucio iz tvojih postova na drugim temama da imas visoke standarde a sad ispade da ti Nexus 4 lepo radi ;)

Ne, ne vuce se svakako. Samo ove stvari prilicno kvare utisak. Situacija sledeca: ja na koncertu omiljenog benda, slikam se sa clanom benda, pogledam sliku kad ono crno... Jeza...
To definitivno, ima par velikih mana.
@Batak Ja sam zakljucio iz tvojih postova na drugim temama da imas visoke standarde a sad ispade da ti Nexus 4 lepo radi ;)
Pa pazi, cinjenica je da lepo radi. Kao sto rekoh ima problema ali je fluidnost sasvim fina. Za telefon tog cenovnog ranga i te starosti radi sjajno. Pa vecina novih telefona nema tu fluidnost.

Poz, moj g4 se boot loopuje, uzet na KP, garancije bez, pakovanje sa kutijom full itd. Jel isao neko da resava problesa LGijem? Posto su javno priznali kvar da li smaraju za garanciju ili sredjuju svaki fon, ne bi li oprali obraz? I ima li neko preporuku za alternativu?

Poz, moj g4 se boot loopuje, uzet na KP, garancije bez, pakovanje sa kutijom full itd. Jel isao neko da resava problesa LGijem? Posto su javno priznali kvar da li smaraju za garanciju ili sredjuju svaki fon, ne bi li oprali obraz? I ima li neko preporuku za alternativu?
Tako je to kad kupujete bez garancije od talibana sa kp- da je imaš dobio bi drugi

Procitaj malo XDA i ostale forume koliko si likovi cimaju po svetu sa ostvarivanjem iste, dobijaju popravljanje telefone pa ih opet salju za garanciju,jer vecini popravljaju ploce, manji je broj onih koji su dobili nov fon, bas iz tog razloga uopste ne obracam paznju na istu kada kupim sealed box telefon :)
Inace sam prosle godine servisirao fotoaparat Nikonov koji je takodje imao fabricku gresku, nisu ni pitali gde je kupljen ni da li ima garanciju, toliko o tome

Nazad
Vrh Dno