bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Ne, gašenje 2 jezgre 
Ni rerna ni frizider@zmajic
Rerna ili friziderPokusavali su i jedno idrugo...
Vidim ja da je bolje da doplatim jos 150 eur za V10 nego da se ganjam sa maticnom plocom...
Pitanje je i te od 100 eur dal su original,ne kazem da nisu samo je pitanje.
A u ovlascenom se vrv ne isplati popravljati jer za malu doplatu se uzme nov tel.Ako im je kozni poklopac 4000 din,maticna nije bez 300 eur :d
Pa habaju se ledja, nije nesto sada strasno ali vremenom se istrose, ipak je to koza... Postavicu slike kakva su moja ledja posle 4 meseca koriscenja ako zelisIzvinite sto upadam, vidjam po internetu da se bas habaju ta kozna ledja, je l to do njih ili je takva koza? I prodaje li ko telefon?![]()
Moj nikada ni silikon ni foliju na ekranu nije imao, i telefon nema nijednu ogrebotinu sem tih tamnijih krajevaOd burazera se plasticna lajsna sva izgrebala a telefon je od kupovine u silikonu juce kad nisam poludeo kad sam video. Kako i zasto ja pojma nemam
https://www.youtube.com/watch?v=qYGzZ33qxYQKakve slike pravi, mnogo bolje od g3 ili?
Tako je i meni otkad imam ovaj V20d, ne znam u cemu je foraTotalno lud telefon ..
Potrošnju baterije nemogu nikako da skapiram - samo ga ja koristim, ponekad jedva da mi izvuče dan - a poslednja 2 punjenja ...
Pogledajte prilog 194330Pogledajte prilog 194331
Strasno
Otkud znam - nisam isključiv - tako je došao, tako sam i ostavio ... pravo da ti kažem i meni pre ovog tel. nije bilo jasno kako mogu ljudi da stavljaju nešto drugo osim engleskog - ali eto, navikao sam se. [emoji4]A u cemu je fora sa cirilicom? Kako se snalazite meni nije jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari