Šta je novo?

LG G4

Izvinite sto upadam, vidjam po internetu da se bas habaju ta kozna ledja, je l to do njih ili je takva koza? I prodaje li ko telefon? :D

@zmajic
Rerna ili frizider :D Pokusavali su i jedno idrugo...

Vidim ja da je bolje da doplatim jos 150 eur za V10 nego da se ganjam sa maticnom plocom...
Pitanje je i te od 100 eur dal su original,ne kazem da nisu samo je pitanje.

A u ovlascenom se vrv ne isplati popravljati jer za malu doplatu se uzme nov tel.Ako im je kozni poklopac 4000 din,maticna nije bez 300 eur :d

Poslednja izmena:
@zmajic
Rerna ili frizider :D Pokusavali su i jedno idrugo...

Vidim ja da je bolje da doplatim jos 150 eur za V10 nego da se ganjam sa maticnom plocom...
Pitanje je i te od 100 eur dal su original,ne kazem da nisu samo je pitanje.

A u ovlascenom se vrv ne isplati popravljati jer za malu doplatu se uzme nov tel.Ako im je kozni poklopac 4000 din,maticna nije bez 300 eur :d
Ni rerna ni frizider:)

Izvinite sto upadam, vidjam po internetu da se bas habaju ta kozna ledja, je l to do njih ili je takva koza? I prodaje li ko telefon? :D
Pa habaju se ledja, nije nesto sada strasno ali vremenom se istrose, ipak je to koza... Postavicu slike kakva su moja ledja posle 4 meseca koriscenja ako zelis :)

zavisi koja je koza/boja. Imam braon, brzo se habaju coskovi, tacnije potamne, al em nije toliko primjetno na coskovima, em se ne cijepaju, makar nisu meni

Pa nije da mi nešto ultra bitno ali ružno kad je izgrebano.

ili gadjaj boje koje imaju ovu grublju teksturu: LG-G4-leather-all-582x311.jpg
Uporedi

Ja 4 mjeseca ima taj skroz lijevo i sasvim se dobro drži, samo je koža na samim rubovima crna ali meni to ne smeta, vidi se samo kad se baš namjerno gleda u to.

i moj je taman u takvom stanju kao zmajjicev

Od burazera se plasticna lajsna sva izgrebala a telefon je od kupovine u silikonu juce kad nisam poludeo kad sam video. Kako i zasto ja pojma nemam

Od burazera se plasticna lajsna sva izgrebala a telefon je od kupovine u silikonu juce kad nisam poludeo kad sam video. Kako i zasto ja pojma nemam
Moj nikada ni silikon ni foliju na ekranu nije imao, i telefon nema nijednu ogrebotinu sem tih tamnijih krajeva :D

I moj telefon ni tačkicu nije imao na ekranu ni na plastici... Nosio sam ga bez silikona i bez zaštite za staklo...

Slikam sutra pa vam saljem znaci nije mi jasno kako se to desilo

Ako je zavrsna obrada tog silikona losa i ako dimenzije nisu precizne sve je moguce, npr skoro sam video neku raspalu silikonsku oblogu (prakticno kopija teracell-a pa vi vidite sta je to :d isto ima to ''cell'' u nazivu) koja ima toliko grube ivice spolja i iznutra da je to strasno a i prorezi za volume/power tastere su katastrofalno neprecizno odradjeni. Bukvalno mi je teracell silikon posle tog djubreta licio na neki premium proizvod.

Tako da ko stavi telefon u takvo djubre sve je moguce, pa i grebanje lajsni i ostalih delova kucista.

Normalan teracell silikon koji sam koristio na svim svojim telefonima nikad nije bilo ni najmanjih problema ovo me je bas neprijatno iznenadilo

Na zeninom s3 neo koji sam skoro prodao od silikonske futrole ostale neke linije na leđima - još ja ubeđen da nema ni tačkice a kad sam skinuo nisam mogao da verujem

Totalno lud telefon ..
Potrošnju baterije nemogu nikako da skapiram - samo ga ja koristim, ponekad jedva da mi izvuče dan - a poslednja 2 punjenja ...
uploadfromtaptalk1457095729069.jpguploadfromtaptalk1457095741511.jpg
Strasno

A u cemu je fora sa cirilicom? Kako se snalazite meni nije jasno

A u cemu je fora sa cirilicom? Kako se snalazite meni nije jasno
Otkud znam - nisam isključiv - tako je došao, tako sam i ostavio ... pravo da ti kažem i meni pre ovog tel. nije bilo jasno kako mogu ljudi da stavljaju nešto drugo osim engleskog - ali eto, navikao sam se. [emoji4]

Nemam nista protiv cirilice ali i kad stavim latinicu ne mogu da se snadjem a ovo pogotovo.

Ja se izgubim ako je uključen naš jezik, mnogo se teže snalazim... :)

Vrh Dno