Hahaha,da...A ja i dalje uzivam uz 1080p i 720pKoji hipi za 4K
The Magicians... Tja, izgleda kao Hogwarts iz Harry Potter - a za tinejdžere, tj ako je Hogwarts osnovna škola, ovo je srednja 😀 Ideja za seriju nije loša, mada mislim da je mogla biti bolje odradjena. Sve u svemu, meni je ok za neobavezno gledanje, i tu pravim razliku izmedju toga i "recenziranja" neke serije da bih joj našao mane.Pa i film je bio tu i tamo, serija tek prava beda.. I ja sam tu negde batalio.
Lucifer - namecu sad kao neku misteriju iz vedra neba, potpuno neprirodno *no pun intended* - nzm koliko cu jos da gledam ako se ne poprave - slatka ona matorka alii nije to dovoljno da bi se gledala serija.
Edit : Prati li neko ovaj The Magicians (US) - valja li cemu?
Jel gleda neko ovo http://www.imdb.com/title/tt4474344/?ref_=ttep_ep_tt - Blindspot . . . kakvi su utisci?
Gledam ja... Šta znam, nekako mi je mlako, neubedljivo... Ovih 11 epizoda je komotno moglo da se spakuje u 5 epizoda. Nepotrebno razvuceno, a iz tog razloga cela priča je pomalo razvodnjena i prilično konfuzna, kao da su scenario pisali u hodu, u fazonu "ma snimaj, smisljacemo usput sta ce biti dalje". Može da se gleda ali ništa posebno, pogotovo ako snizis kriterijume u startu.Jel gleda neko ovo http://www.imdb.com/title/tt4474344/?ref_=ttep_ep_tt - Blindspot . . . kakvi su utisci?
Lost je u početku extra posle malo smor.Razmisljam da pocnem Lost i The Originals.Za ovu drugu vidim prejake ocene za epizode na imdb-u.Vasi utisci,ali bez velikih spojlera??
Ok, ali ona sa Francom u prošlosti uopšte nije losa serija (11.22.63), a i biće samo 8 ep ukupno pa nema sta da upropasti. A Džej Džej režira.Lost je ubedljivo najgori primer trenutno preovlađujuće filozofije snimanja serija.
Fazon je:
"Hajde da iskomplikujemo sve što možemo, pa nek gledaoci lome glavu i grickaju nokte šta će sledeće da se desi. Na to se lože!"
"Ali kako ćemo to da raspetljamo na kraju?"
"Ma ko te pita! Naduvaćemo se pre pisanja scenarija za poslednjih par epizoda, pa ćemo da smandrljamo nešto, al' obavezno da ostavimo bar pola stvari nedorečeno, kako bismo delovali "duboko" i misteriozno, a i da nas ne provale da nemamo pojma kako da se ispetljamo iz onoga u šta smo se upetljali."
Neka hvala.
Takođe, Jar Jar Abrams-u treba staviti zabranu prilaska bilo kakvom scenariju ili kameri do kraja života.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari