Gledao naravno , jedna od najboljih serija devedesetih po meni , . Dosta su i ove dve serije gore , obično gledam pred spavanje po epizodu ,dve .
Nego sada se setih one serije The Shield , nisam je gledao , uvek mi je delovalo kao ok serija , samo ne znam da li ima gde da se nabavi i kakvi su snimci. Da li je kvalitetna serija ili jedna u nizu pandurskih ?
@tolero
Grade, grade... Sagraditi se ne da. Uklapala se u dva kriterijuma, bar je delovalo. Tematski i po relativno malom broju epizoda po sezoni. U svakom slucaju, obavesten si 🙂.
Hvala na komentarima za Vinyl, to je svakako u planu.
Grešiš za Rick and Morty. To što je crtani samo daje veću slobodu ludilu. Ima veoma inteligentan humor.Dexter gledao , jeste izgubio na kraju sa kvalitetetom ali sam ga odgledao,True detective odgledao prvu sezonu ali me razočarala pred kraj pa sam se razmišljao da li da gledam drugu uopšte,House i slične nemogu da gledam, znam da je malo drugačija od klasičnih doktorskih ali mi prosto ne leži.
Breaking bad mi je bila dobra , Better Call Saul , ne znam zašto nisam gledao, nekako mi je sama pomisao na spin off jedne serije delovalo kao presipanje šupljeg u prazno 🙂 mislio sam da prosto to guraju na silu i nema neke radnje, pa sam bio odustao kada je izašla,kasnije sam čekao da se nakupe epizode i prolazi tako vreme. Možda je skinem. Prison Break gledao do treće i prosto su to sjebali, ruku na srce ajde prva je ok, druga do pola i to je to.
Rick and Morty vidim crtani, ipak bih preskočio . Orange is The New Black sam već imao u glavi i to možda mogu da pogleda. Dakle Saul i New Orange bi moglo. Hvala na predlozima .
@ Boris Fargo naravno odgledao, to sam zaboravio da pomenem , super je. Mada nije da gledam samo ozbiljne serije gledao i Banshi koji je trash za većinu ali prosto ima taj neki šmek. Justified sam isto odgledao , Suits sam zaglavio na četvrtoj sezoni , ne znam ni ja što, da li me je odvukla neka druga serija pa sam se ohladio ili nešto drugo, ne sećam se.
House of Cards , super glumci , ozbiljna produkcija , ali nikako da krenem . Uvek mi je delovalo kao previše politike i to me odvraćalo .
Generički scenario, nešto što se videlo deset hiljada puta. Režija isto takva, tačno sam znao da neće da valja od početnih scena.Bas planiram da uzmem to da gledam. Sta konkretno ne valja?
Odličan.
Inače sam u nestašici serija trenutno. Kvalitetnu seriju mogu i 2 x da odgledam ali kad me nešto krene umarati odmah batalim.
Koliko sam serija "otkazao" u zadnje vreme ni sam ne znam. Jedino što pratim sa nestrpljenjem je Shameless koji obično gledam epizodu po epizodu pa posle overim ponovo celu sezonu 🙂
I smorih se što nije izašla epizoda ove nedelje i rekoh da dam šansu ovoj 11.22.63 , meni je ovo odlično , baš po mom ukusu . Franco mi nije toliko iritantan kao Set tako da nemam problem .
Dakle u zadnje vreme jedino što nisam otkazao je Ray Donovan i Shameless , ovo ostalo me sve umara. Walking Dead sam batalio posle trećevaljda sezone, možda sam i četvrtu gledao ali sa mukom. Tu mi je prva sezona jedino kvalitetna, druga me smorila do bola i batalio sam,
Ova Francova se gleda ali to je po epizoda nedeljno , stvarno nemam pojma šta da gledam .
Serije koje sam "otkazao" Arrow,Sons of Anarchy koja mi je bila super do negde na kraju nisam ni hteo da odgledam zadnju sezonu,100 batalio posle prve ,Flash,Gotham,HIMYM,Supernatural,The Killing ,The Blacklist,Under the Dome... ne mogu se ni setiti svih-
Serije koje sam gledao bar jednom a neke i 2x a da su mi se dopale The Wire , The Sopranos , Shameless,Boardwalk Empire,Deadwood. Dakle neki obrazac je ovde da me smore ove koje imaju dosta epizoda i većinom lošu glumu. I Got gledam , to zaboravih .
Kvalitetne serije sa malo epizoda po sezoni mi najviše leže . Black Sails mi deluje interesantno možda bacim pogled na to, ima neko neki predlog 😀
Da se citiram...Sandman broj 23, ko je gledao epizoduLucifer...slabija epizoda.Ne drze se stripa, to je dobro,ali sam citao da ce se ubacivati povreme no likovi
Utisci??Ja jos kod druge sezoneJa se vratio Supernaturalu. :d
Napravili su malu pauzu u ovoj sezoni pa sam i zabotavio na njih. Taman mi se lepo nakupilo od 10. do 15. ep i odgledah ih sinoć u cugu. 😀
Utisci??Ja jos kod druge sezone
Prve sezone su odlične, od sezone kad se pojavi Castiel postaju vrhunske i onda naravno malo padne kvalitet u kasnijim sezonama. Meni je inače super serija svo vreme, a moja sestra koja me je navukla na Supernatural je odustala od gledanja od pre par sezona. :dUtisci??Ja jos kod druge sezone
A meni je to najveća mana serije... 😀Ja još na prvoj sezoni :d a počeo sam da pratim seriju zbog muzike....AC/DC,Black Sabbath,Blue Oyster Cult i sl
TD S2 nema nikakve veze sa prvom, niti je toliko kvalitetna. Ali sve u svemu, meni se dopala. Ima smarackih epizoda ali sam na kraju bio zadovoljan, pogotovo kada se uzme u obzir kakav sve tres emituju ovih dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari