Ja sam gledao do one zadnje epizode sa Bradley Cooperom, 11 ili 12-ta i reko to je to. Posle nisam ni tražio. Mislio sam da je to kraj sezone. Ali realno nije mi nešto teško palo. Mnogo mi je teža ova mini pauza za Shameless 🙂.I ja sam batalio limitless aj javite ako vredi nastavljati ali ono po meni je prilično prazna priča...
Ladno si iskopao Ivanova, nemaš pojma koliko me je morilo to što sam bio ubeđen da sam Lipa negde već gledao a nemam pojma gde, to je bio Trifko ***, pljunuti 🙂
U nedostatku dobrih komedija,podsećam se Trećeg kamena od Sunca,i naklon do poda jednom glumcu kakav je John Lithgow.I danas ja treba da gledam nekog Kevin James-a,iritantnog debeljka ili još goru varijantu Seth Rogen od kog mi se povraća,a dobio je bezobrazno visoku ocenu za film Neighbors.
Slaba ova epizoda..Počeo Gotham.
Franco dobar posao odradjuje u 22.12.63
Sent from mTalk
Better call saul,dexter,breaking bad,rick and morty,true detective,house m.d,prison break...Odličan.
Inače sam u nestašici serija trenutno. Kvalitetnu seriju mogu i 2 x da odgledam ali kad me nešto krene umarati odmah batalim.
Koliko sam serija "otkazao" u zadnje vreme ni sam ne znam. Jedino što pratim sa nestrpljenjem je Shameless koji obično gledam epizodu po epizodu pa posle overim ponovo celu sezonu 🙂
I smorih se što nije izašla epizoda ove nedelje i rekoh da dam šansu ovoj 11.22.63 , meni je ovo odlično , baš po mom ukusu . Franco mi nije toliko iritantan kao Set tako da nemam problem .
Dakle u zadnje vreme jedino što nisam otkazao je Ray Donovan i Shameless , ovo ostalo me sve umara. Walking Dead sam batalio posle trećevaljda sezone, možda sam i četvrtu gledao ali sa mukom. Tu mi je prva sezona jedino kvalitetna, druga me smorila do bola i batalio sam,
Ova Francova se gleda ali to je po epizoda nedeljno , stvarno nemam pojma šta da gledam .
Serije koje sam "otkazao" Arrow,Sons of Anarchy koja mi je bila super do negde na kraju nisam ni hteo da odgledam zadnju sezonu,100 batalio posle prve ,Flash,Gotham,HIMYM,Supernatural,The Killing ,The Blacklist,Under the Dome... ne mogu se ni setiti svih-
Serije koje sam gledao bar jednom a neke i 2x a da su mi se dopale The Wire , The Sopranos , Shameless,Boardwalk Empire,Deadwood. Dakle neki obrazac je ovde da me smore ove koje imaju dosta epizoda i većinom lošu glumu. I Got gledam , to zaboravih .
Kvalitetne serije sa malo epizoda po sezoni mi najviše leže . Black Sails mi deluje interesantno možda bacim pogled na to, ima neko neki predlog 😀
Ako baš ne nađeš ništa baci pogled na drugu sezonu The 100 jer je daleko bolja od prve. A ovu treću već ne moraš uopšte. Meni su The 100 i Orange is the new black super legle na Netflixu jer nisam ni planirao da trazim ripove i skidam.Odličan.
Inače sam u nestašici serija trenutno. Kvalitetnu seriju mogu i 2 x da odgledam ali kad me nešto krene umarati odmah batalim.
Koliko sam serija "otkazao" u zadnje vreme ni sam ne znam. Jedino što pratim sa nestrpljenjem je Shameless koji obično gledam epizodu po epizodu pa posle overim ponovo celu sezonu 🙂
I smorih se što nije izašla epizoda ove nedelje i rekoh da dam šansu ovoj 11.22.63 , meni je ovo odlično , baš po mom ukusu . Franco mi nije toliko iritantan kao Set tako da nemam problem .
Dakle u zadnje vreme jedino što nisam otkazao je Ray Donovan i Shameless , ovo ostalo me sve umara. Walking Dead sam batalio posle trećevaljda sezone, možda sam i četvrtu gledao ali sa mukom. Tu mi je prva sezona jedino kvalitetna, druga me smorila do bola i batalio sam,
Ova Francova se gleda ali to je po epizoda nedeljno , stvarno nemam pojma šta da gledam .
Serije koje sam "otkazao" Arrow,Sons of Anarchy koja mi je bila super do negde na kraju nisam ni hteo da odgledam zadnju sezonu,100 batalio posle prve ,Flash,Gotham,HIMYM,Supernatural,The Killing ,The Blacklist,Under the Dome... ne mogu se ni setiti svih-
Serije koje sam gledao bar jednom a neke i 2x a da su mi se dopale The Wire , The Sopranos , Shameless,Boardwalk Empire,Deadwood. Dakle neki obrazac je ovde da me smore ove koje imaju dosta epizoda i većinom lošu glumu. I Got gledam , to zaboravih .
Kvalitetne serije sa malo epizoda po sezoni mi najviše leže . Black Sails mi deluje interesantno možda bacim pogled na to, ima neko neki predlog 😀
True detective odgledao prvu sezonu ali me razočarala pred kraj pa sam se razmišljao da li da gledam drugu uopšte
Tolero,evo ti jos jedan predlog-homicide:life on the streets
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari