Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kad se bolje razmisli, ovo je mizeran dif s obzirom na isplativost. Ne bih da kvarim sveprisutni optimizam, ali može li uopšte nešto u takvim uslovima ikad dostići astronomsku cenu, realno? Svi dobijamo puno nečega i to nešto vredi puno i konstantno mu raste cena? Kad je to prošlo, kad se tako nešto održalo?

pa filozofija kaze da je ovo projekat i prava vrednost projekta se tek na kraju zna kad se on ostvari ...

Kad se bolje razmisli, ovo je mizeran dif s obzirom na isplativost. Ne bih da kvarim sveprisutni optimizam, ali može li uopšte nešto u takvim uslovima ikad dostići astronomsku cenu, realno? Svi dobijamo puno nečega i to nešto vredi puno i konstantno mu raste cena? Kad je to prošlo, kad se tako nešto održalo?

Ovde imas investitore i projekat koji je u procesu. Ni za jedno ne znamo koliko je zakuvano u pozadini i koje su ciljane cene i kakvi su apetiti u realizaciji. Ko zna odakle se pihoduju sredstva pored ovog pampa i projekta, ako se uopste i prihoduju ali ocigledno je da nije jedan nego nekoliko ljudi u ovoj prici sa pampom i da bi trebalo da ima fundamentalnu pozadinu. Ako se to pokaze, zato i mislim da cena ide gore, ovaj coin ce biti jedini sa fundamentalnim cenovnim strategijama. Nadam se da je tako...

18-20h/s
Ali ljudi grafika skoro nigde nema ovo bre kao BTC kad je krenuo da se kopa izgleda da ste pokupovali mmmmmmm sve. :wave:

Hvala na infou, a znas li mozda koliko vuce iz zida, kakva je, jel se greje? Ovde pise 225 w, ali me zanima da cujem vase misljenje.
Ovo je zlatna groznica, samo da potraje! ;),)
Da cujem prognoze, hoce dole, gore? Ja ga cekam na 0.05, pa sta Bog da.

"Temporarily website disabled" - Dwarf
Sta bi, da nece i ovi na Havaje zajedno sa Vernom???

Ja usao malo na 303 sad kad sam dosao kuci, sacekacu da vidim sta ce da se desi. Ako padne dokupicu jos.

Pa evo izlazi nam wallet veceras-sutra novi...online se dize, exchange pripremamo. Bter je puko totalno.

Malo je off ali ne moze se poslati vise od recimo 100 fresha u komadu sa btera. Nikako slati btc tamo jer je dead end.

mislim da je najveci ***** ispao onaj iz mintpala,imao je nevidjeno dobru i popularnu menjacnicu i to je unistio

pa jeste u to vreme je razvaljivao...gox ne spominjemo jer je to druga kategorija

Realno, ako je ukrao dovoljno zabole ga bas. Mada ja sam uvek za to da je bolje imati dobar biznis koji donosi konstantno lovu nego ukrasti gomilu i ******* posao.

Ovo me obicno doceka svaki dan se bar jednom dva puta desi, najcesce kad su isplate sa cointrona.
Untitled.png

Moze li se ista uraditi ovde je li do minera, ima li neko da mu masine stabilno rade da ne puca miner i da napise koji miner koji driveri.
15.7.1 driveri su kod mene mada sam ih prevrtio sve isto se desava tako da iskljucujem taj problem, moze biti do minera ili je bas krs ovaj eth toliko da ne moze spojit 24h bez pucanja.

Da li postoji mogucnost da se pomocu Cgwatcher-a pokrene ponovo miner kad zakuca? Nisam bas o ovome puno nasao u okviru teme vecina se zali na zakucavanje minera, ali imamo li rjesenje?

ja koristim 0.941 new2 miner i to mi se nije desavalo ni sa predhodnim ni sa novijim minerima, drajver je isti kao tvoj dakle 15.7.1... verovatno ti puca drajver na nakeoj od kartica ...

To je do minera, ja koristim genoil 0941. (1.0.3), to je zadnja stabilna verzija, drajveri su mi zadnji Crimson 16.1.1 i sve radi kao podmazano, nema prekidanja.

Vrh Dno