Ne salju te slusalice. Ako pricamo sa Amazona u Srbiju...
I meni se isto desilo. Otvorio dispute, escalate dispute , i niko me ne zarezuje već 25 dana. Ni prodavac, ali ni Alijev tim.Prvi put mi se dešava da prodavac sam produži "Buyer Protection time".
Ostalo je još 10 dana da mi stigne paket, on je sam produžio na 39 ponovo.
Da li i koliko ovo da tolerišem?
Никако преко ДХЛ, прво што деру друго што не дају увоз све што има везе са дијагностиком на физичко лице, мораш преко фирму. Мени су за дијагностику од 200$ наплатили 120€ царину и услугу царињења.Pozdrav, narucio bih ovu dijagnostiku, pa posto vidim da se salje preko DHL sts mogu da ocekujem sto se tice isporuke i carine. For TOYOTA DENSO Intelligent Tester IT2 for Toyota/Suzuki 2015.12V without Oscilloscope IT2 for toyota Intelligent Tester 2
http://s.aliexpress.com/EVvUjQfM
(from AliExpress Android)
@Vop
Da, moze da se desi da stigne, a mozda je i dobio noge.
Ako paket stigne(a pre toga ti vrate novac), bude korektan pa mu uplati ponovo.
Ja ovako razmišljam ko @Kica1@Vop
Nemaš obavezu da vraćaš pare ako nije stiglo na vreme a ipak ti stigne. Od poštenju neka misli i prodavac kad pravi ponudu, i stavi isporuku koju ne može ispoštovati pošto pošalje najeftinijom varijantom, ali ne onom koju je naveo . Suviše im se često događa.
Nešto sam povezao, nemam pojma šta. Kad plaćanja na Aliju, ide bez provere broja itd. Niko mi ništa nije nudio?Jel neko povezao kreditnu karticu sa Alipay nalogom kako bi dobio kupon od 8$?
Ja sam davno povezao karticu, nazalost tad nista nisu davali, sad vec neko vreme cini mi se zadnjih 4-5 meseci daju 8$ kupon.Jel neko povezao kreditnu karticu sa Alipay nalogom kako bi dobio kupon od 8$?
Imaju li u kompjuteru na terminalu ko je šta poručivao, neku kao istoriju?
BTW radi se o niškoj službi carinske uprave.
Počinjem da shvatam da se za sitne stvari više ne vredi mlatiti jer mi za SVE naplate PDV, a ranije nije bilo tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari