Meni je prošlo dva puta, Ga 790 ploča na Ga890, pa na Ga 990fxa ali je sve počelo sa retail 7micom i 10kom Insider svo vreme. Uzelo je nekoliko dana da prođe za Digital Entitlement i deaktiviranjem prethodnih ploča.Sutra proveravam kakva je situacija po istom pitanju za insider.
Druga ploca, proizvodjac takodje.
I ja sam promenio plocu...cekaj to samo posle par dana odobri ili?Meni je prošlo dva puta, Ga 790 ploča na Ga890, pa na Ga 990fxa ali je sve počelo sa retail 7micom i 10kom Insider svo vreme. Uzelo je nekoliko dana da prođe za Digital Entitlement i deaktiviranjem prethodnih ploča.
Samo se MB računa, nijedna druga komponenta. Čak i MB istog tipa i oznake i istog proizvođača se računa kao nova ploča. Jedino "Direct replacement" ploče brand proizviđača imaju isti registarski broj.
koji je zadnji zvaničan(revision) build? znači ne za insajdere, nego za ostale...? hvala
Jeste, ako ne stigne neki update danas.ovo pitam jer mi već nedelju dana ne nudi update(nešto sam čačkao sa onim o&o shut up 10 - za privatnost wina)...jel ovo zadnja verzija? sa screenshota?
Known issues for PC
We are tracking an issue reported by Insiders where some PCs will freeze or bluescreen when resuming from hibernation. Disabling hibernation is a workaround in some cases until this is fixed.
Ali jos nije popravljen bug za hibernaciju:
Ne , nego na njihovom sajtu preko: Settings, Accounts, Your info, Manage my Microsoft account. Tamo se vide svi uređaji koje si registrovao.I ja sam promenio plocu...cekaj to samo posle par dana odobri ili?
Mislim na ovo...
Pogledajte prilog 193508
Ovako imam jedno pitanje za vas tice se upravljanja ram memorijom, imam i5 procesor i 8 gb ram memorije i preko mog racunara igram cs go. Zauzece ram memorije kada sam u samoj igri je 5.5 od 7.9 gb, nakon sto uradim alt + tab i budem u google chrome-u koriscenje ram memorije se smanji na 5 gb i onda kada se vracam ponovu u cs go treba mu par sekundi da se vrati u samu igru znaci par sekundi imam crn ekran i posle tih par sekundi zauzece ram memorije je opet 5.5 gb. Kako da podesim da mi ne kompresuje ram memoriju i da mi cs go bude trenutno aktivan kada uradim alt + tab? Da li treba nesto da se podesi ili treba jos ram memorije da ubacim? Cackao sam nesto oko Virutal Memory i tu sam stavio System managed size, da li tu mozda nesto treba da se promeni?
Sad cu to da odradim, mada me ni ovako ne skracuje za bilo sta, sve radi kao i obicno.Ne , nego na njihovom sajtu preko: Settings, Accounts, Your info, Manage my Microsoft account. Tamo se vide svi uređaji koje si registrovao.
Možda je i do kauntera jer on čim nije aktivan prozor gasi grafičku, smanjuje ram memoriju, možda su oni tako podesili. Jer npr pes 2013 u trenutku odradi alt tab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari