Šta je novo?

HTC One M8

И тај boot што имам скинут са ruu-ом који сам користио за враћање са gpe могу да користим? Само флешнем boot и то је то?

Samo flesni boot.img u twrp i wipe cache i dalvik. Ja sam tako radio sa boot.img kad sam vracao stock kernel :)

SD GPE
max cpu 1190GHz
max gpu 200MHz
htc PnpMgr iskljucen
Lokacije on(max)
wifi i 3g korisceni, svetlo na 30%
Screenshot_20160222_210727.png

Nije lose, ali sa tim podesavanjima verovatno moze bolje :) Zavisi koliko si koristio 3G.

Sada malo GPE vrtis :)

Nije lose, ali sa tim podesavanjima verovatno moze bolje :) Zavisi koliko si koristio 3G.

Sada malo GPE vrtis :)
Aha, malo da promenim ^^
Probacu od 0-100% sa ovim podesavanjima, presao sam na njih sa 50%.

Onda ce definitivno biti bolji rezultat.

Google service mi je u skorije vreme uvek prvi po potrosnji, kako da mu smanjim to? Vuce vise bateriju

Hm...
Probaj ovo
uploadfromtaptalk1456329949714.jpg
Restrict bacground data stikliraj za google usluge.

Zna tako nekad da pobrljavi...

Data usage FC, au :D Otkrih bug na 6.16.
uploadfromtaptalk1456346642400.jpg

Btw. Sound Gain ;)
uploadfromtaptalk1456346726122.jpg
Cisto da probam, ovo pojacalo nije normalno. Do +3 moze da se koristi, prejako je za HTC sluske, posle brljavi. Bas je jak izlaz.

Poslednja izmena:
Mislim da sam ga sad jos vise iznervirao sa ovim podesavanjima, sad jos vize trosi :D

Žile, nije ti ovo Samsung da prepisuješ :D
@Balzak, izbriši sve od Google store i instaliraj ponovo. Tada uključi i ovo sto je Žile postavio.

Meni je stalno to ukljuceno :)
Mozes da iskljucis lokacije i google location history.
uploadfromtaptalk1456349983289.jpg

To sam odavno iskljucio, sta od google store-a da brisem? Na aplikacije mislis

Ja sam na GPE prezadovoljan. Malo me i smorio Sense jer sam ga vukao otkako je telefon izasao.

@reksoNa Jos uvek koristis Lyapota? Koji kernel i kako ti se cini baterija :) ?

@Balzak probaj sa brisanjem Google Services data. Ili obrisi update pa opet instaliraj sa store-a :)

Amplifier za sluske. Dolazi do izoblicenja ako nagruvas skalu. Stavis 1 ili 2 i dobijes malo jaci zvuk. V4A nisam probao na M8 :)

Дал могу да овим да појачам на м7 код брата микрофон за причање?

Pise mic gain. Ne znam kako radi. Jedino da testira sa nekim kernelom za M7.

Зар јер посебно причати о шљамсунгу.. Ето телефон новији за генерацију не може да испрати старији фон. Систем да не причам колико је тужан и ружан.. Углавном у последње 4 апликације га је м8 одувао..
Што је доказ да самсунг како време пролази успорава са радом...

А мене је gpe био сморио па сам се вратио на Sense.

Smaraju oba koliko dobro rade :D

Source za Sense cekam, nikako da ga izbace.

To je sa ElementalX kernelom. U EX Kernel aplikaciji menjas ova podesavanja ako ih kernel ima.

Зар јер посебно причати о шљамсунгу.. Ето телефон новији за генерацију не може да испрати старији фон. Систем да не причам колико је тужан и ружан.. Углавном у последње 4 апликације га је м8 одувао..
Што је доказ да самсунг како време пролази успорава са радом...
Drugu stize S6 za 2 nedelje, uzeo novi za 400e. Pa cu mu ubaciti neki slim Rom i kernel, pa cu uporediti.

Овде се ради stock vs stock тако да...

To je sa ElementalX kernelom. U EX Kernel aplikaciji menjas ova podesavanja ako ih kernel ima.

Јел мора да се купи ап?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno