Pa po klipovima sa novim 6.0.1 na notu 5 multitasking konacno pocinje da radi kako bi trebalo...neko je kacio snimak gde par igara trenutacno otvara, nema ponovnog ucitavanja. Eno i na s6 temi kaze covek da je juce stavio mm i da je mt dosta bolji kao i odziv telefona generalno. Kako god, meni i takav kakav je trenutno radi posao.Pa ima i Note 5 4GB RAM-a pa se slicno, tj. malo gore ponasa, dakle nista novo.
Pa po klipovima sa novim 6.0.1 na notu 5 multitasking konacno pocinje da radi kako bi trebalo...neko je kacio snimak gde par igara trenutacno otvara, nema ponovnog ucitavanja. Eno i na s6 temi kaze covek da je juce stavio mm i da je mt dosta bolji kao i odziv telefona generalno. Kako god, meni i takav kakav je trenutno radi posao.
[youtube]O135r7OcntQ[/youtube]
![]()
Dobio free Gear S2 3g koji kosta 300$ uz pre order Srebrnog edgea
Zato sto nema beli![]()
:d
Edit: A zasto srebrni?? ,)
Sto boli, fino prica covjek, onako sro siroke narodne mase zele cuti, a ne ljudi poput pojedinaca fanatika ovde?! [emoji15] Ipak je cast da nasi ljudi 'smrde' tamo po sljamsungovoj prezentaciji, svakako.Količina neinformisanosti boli u ovom klipu :-(
Zato sto nema beli
Da na crnom ne ostaju otisci, uzeo bi njega, al kad vec ostaju na oba, lepsi mi srebrni.
Imam jos 12 dana da se predomislim pre nego sto ga posalju, znacu sig kad odem do prodavnice da vidim, al to je to
A sat stize u petak [emoji16]
Sto se tice koriscenja u bazenu, bas me biti kakav ce generalno stav samsunga biti po pitanju reklamacije uredjaja kojima senzor pokaze da su bili u vodi...i sony je imao cvrstu politiku pa odustao na kraju!?!
Hahaha I drugi klip o S7 je izbacio.[youtube]AdHHWM99Nwo[/youtube]
Peca je korisnik ip6+ ? Ako je tako onda nije ni cudno sto je odusevljen dimenzijama s7edge![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari