Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam primjetio. Titanium uglavnom aplikacije. Ovo backup-uje podesavanja ROM-a, ako se radi clean install da nema mnogo smaranja. Prosvjetli me ako to moze sa Titaniumom. :)

Podesavanje roma kao sto su wifi, podesavanje tastature, jezika, zvuka radi i gugl bekap onaj ugradjen u sesticu.

Ne koristim te Googleove backupe, ovako imam bolji uvid, ne mogu da se smaram sa Google serverima gdje je backupovan materijal, ima tu s*anja svakavih koje bi mi vratilo. Od Googlea koristim samo synchronizacije. Cak i za kontakte napravim backup, i vratim manuelno a ne preko njihovih servera. Imam 3 emaila na telu, ne znam ni dje gonim vise, sav sam se pogubio tu. U startu napravio pometnju. Treba napraviti jedan email i za njega vezatri sve, ono od nule krenuti. Mrsko mi krenuti u akciju sredjivanja, drzi vodu dok majstori odu. :D

Ko zna kako to radi na custom ROM, ima dosta opcija koje ne moze da vrati.

Punisher, mozda moze i preko TiB-a, da se backupuje DATA za Settings. Medjutim mislim da bi bilo rizika za FC-a dosta. Nisu dzaba napravili ovu app, nisam je probao, ali hvale je...Ako radi OK mislim da je must have definitivno.

Poslednja izmena:
Ima li neka apkikacija za Android nalik na popcorn za pc? Dakle click and play sa nasim titlovima?

Jel vam radi modovan Spotify? Radio mi je normalno prvi put kad san ga skinuo i konektovao se preko VPN-a i prijavio preko FB-a. Sad sam hteo da ga pokrenem i pukne bez errora i ocistim data i opet preko VPN-a pokusam da se prijavim i dobijam error i pise da pokušam kasnije.

Instalirao Sam popcorn time radi Na mobilnom savrseno dok Na tablet nece, u cemu je caka???

Kako moze neko da me uputi gde mogu da nadjem URL za IpTV unapred zavalan

Jel vam radi modovan Spotify? Radio mi je normalno prvi put kad san ga skinuo i konektovao se preko VPN-a i prijavio preko FB-a. Sad sam hteo da ga pokrenem i pukne bez errora i ocistim data i opet preko VPN-a pokusam da se prijavim i dobijam error i pise da pokušam kasnije.

Radi normalno, sad sam probao... :)

Kad ti se desi to tako samo skini noviju verziju. Naravno modovanu :)

Samo, radite to preko privatnih poruka, ipak je piraterija.
Da ne dobijate penale.

Radi i moja stara verzija. Samo sam morao da napravim novi nalog sa drugim emailom pošto sam preko kompa hteo da probam sa tim starim nalogom a bez VPN-a tako da mi je blokiran nalog :D

^Ne blokira se nalog zbog toga. Ja normalno pristupam svom nalogu i sa kompa, ne idući kroz VPN, sve dok nije isteklo onih 14 dana, posle kojih bi na svakom uređaju trazili da taj put pristupiš sa IP-a adrese na koju si prijavljen.

^Ne blokira se nalog zbog toga. Ja normalno pristupam svom nalogu i sa kompa, ne idući kroz VPN, sve dok nije isteklo onih 14 dana, posle kojih bi na svakom uređaju trazili da taj put pristupiš sa IP-a adrese na koju si prijavljen.
E *** onda ne znam do čega je...

Pa ako si koristio modovan app, verovatno je zbog toga. Ja sam mesecima na free nalogu (samo se ulogujem preko VPN kada treba), pa onda nekad uzmem premium i sve šljaka normalno.

Imam verziju SwiftKey tastature sa xda sa gomilom tema, ali kako aplikacija nije linkovana na Play store, ona se ne ažurira. Sad vidim da je standardna verzija aplikacije preko Play store-a dobila neke nove funkcije koje nemam u svojoj staroj verziji. Zanima me postoji li način da se prebacim na Play store aplikaciju a da sačuvam rečnik i predikciju?

Uključiš sync i sacuvas.

To je najbolja stvar kod SwiftKey kad promeniš telefon. Ima odavno.

Koristim TouchPal i na prošlom mobilnom je bilo ok sa predikcijom, sad je poludeo, ubacuje neke gluposti, dal ima nešto u podešavanjima.

U poslednje vreme kada pokrenem kameru izbacuje mi ovu grešku. Zna li ko o čemu se radi?

1e0ab79756c0e6b0171ca6f15ee88a61.jpg
Vidim po netu da dosta njih ima ovaj problem...

Zna li neko zasto Adobe lightroom nije dostupan za nas region? Da li ih je neko mozda kontaktirao, posto su im dve druge aplikacije dostupne...

Ja sam mogao da ga instaliram, ali ostao na snapseedu.
u stvari, sada se setih, ipak sam ga skinuo sa apkmirrora.

Ukuca se tu google play store adresa i skine se apk koji nije dostupan ;)

http://apk-dl.com

Na apkmirror sajtu nema uvek zadnje verzije aplikacije, a ovo vuče apk kao da je dostupan na ps-u ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno