Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Onaj prethodni je bio podnosljiv, ovaj nov je tri koraka nazad

jel ima načina da se u google photos vide samo fotke koje nisu klasifikovane u albume?

Kad ste spomenuli QuickPic da li se nešto promenilo od kada ih je kupio CM? Reklame ili neke njihove budževine?

I dalje imam onu poslednju verziju pre prelaska u ruke CM, potpisana da se apdejtuje.

Google Photos je kao pregledac slika njesra. Batali to ako ne koristis one njihove nake syncove.

Kad ste spomenuli QuickPic da li se nešto promenilo od kada ih je kupio CM? Reklame ili neke njihove budževine?

I dalje imam onu poslednju verziju pre prelaska u ruke CM, potpisana da se apdejtuje.
Za sada nema reklama i nekih nepotrebnih stvari. Dodali su taj njihov cloud za backup, mada ga još ne koristim. Aplikacija je i dalje brza i pregledna za korišćenje. Sve u svemu, i dalje je ok.

QuickPic sam koristio ranije dok sam imao Galaxy S4 telefon, jer je ona "fabrička" aplikacija bila do besvesti spora. Juče sam posle 6-7 meseci ponovo instalirao na drugom telefonu, i dalje lepo radi. Ja sam zadovoljan.
Onaj njihov cloud verovatno neću nikada da koristim.

Ta aplikacija zahteva backup na njihov cloud, ako nećeš na neki drugi. Može da se isključi da ne radi backup dok je telefon na mobilnoj mreži, a na wifi obavezno ide backup. Ja lično ne volim takve nešto, želim da bude na meni odluka hoću li nešto bakapovati ili ne.

Htc galerija must have...

Za mene je quickpic i dalje no1, piktures nije losa, ali qp je ono kako ja zelim da mi galerija izgleda.

qp je bar za jednu ocjenu ispred piktures-a.

Izgleda da sve app za pokazivanje cpu freq u real time imaju bug, sa zakucavanjem vrijednosti nekih jezgri na max, iako u stvarnosti nema veze sa tim na munchmallowu. Trebali bi to da isprave.

Verovatno je pitanje već bilo ali ako možete na brzinu da mi odgovorite:
Na koji način da vidim koje sistemske aplikacije zauzimaju ram i koliko mb pojedinačno svaka zauzima?

Izgleda da sve app za pokazivanje cpu freq u real time imaju bug, sa zakucavanjem vrijednosti nekih jezgri na max, iako u stvarnosti nema veze sa tim na munchmallowu. Trebali bi to da isprave.
Sto, pratis CPU 24/7?...

Verovatno je pitanje već bilo ali ako možete na brzinu da mi odgovorite:
Na koji način da vidim koje sistemske aplikacije zauzimaju ram i koliko mb pojedinačno svaka zauzima?
Ako imaš između kitkata i mm onda u Developer options pa running processes. Ako imaš mm onda je to u memory.

Šta koristite za notifikacije rezultata (sport) ali da ima i ostale sportove osim fudbala i da može da prati pojedince,klubove,reprezentacije.........nešto kao 365 score za iOS?

U poslednje vreme kada pokrenem kameru izbacuje mi ovu grešku. Zna li ko o čemu se radi?

1e0ab79756c0e6b0171ca6f15ee88a61.jpg

Meni to lici na "reklamu", pogotovo zbog ovog dugmeta get taskiller

Šta koristite za notifikacije rezultata (sport) ali da ima i ostale sportove osim fudbala i da može da prati pojedince,klubove,reprezentacije.........nešto kao 365 score za iOS?
I od mene glas za SofaScore

Nazad
Vrh Dno