Za sada nema reklama i nekih nepotrebnih stvari. Dodali su taj njihov cloud za backup, mada ga još ne koristim. Aplikacija je i dalje brza i pregledna za korišćenje. Sve u svemu, i dalje je ok.Kad ste spomenuli QuickPic da li se nešto promenilo od kada ih je kupio CM? Reklame ili neke njihove budževine?
I dalje imam onu poslednju verziju pre prelaska u ruke CM, potpisana da se apdejtuje.
Posle pikturesa. Kakav quickpic, kakvi bakraci. Nekad bilo, danas se spominjalo.[emoji41] [emoji14] [emoji16]quickpic must have na svakom telefonu. top 5 za mene
Se slažem 101%Za mene je quickpic i dalje no1, piktures nije losa, ali qp je ono kako ja zelim da mi galerija izgleda.
Sto, pratis CPU 24/7?...Izgleda da sve app za pokazivanje cpu freq u real time imaju bug, sa zakucavanjem vrijednosti nekih jezgri na max, iako u stvarnosti nema veze sa tim na munchmallowu. Trebali bi to da isprave.
Ako imaš između kitkata i mm onda u Developer options pa running processes. Ako imaš mm onda je to u memory.Verovatno je pitanje već bilo ali ako možete na brzinu da mi odgovorite:
Na koji način da vidim koje sistemske aplikacije zauzimaju ram i koliko mb pojedinačno svaka zauzima?
Sto, pratis CPU 24/7?...
Flash scoreŠta koristite za notifikacije rezultata (sport) ali da ima i ostale sportove osim fudbala i da može da prati pojedince,klubove,reprezentacije.........nešto kao 365 score za iOS?
SofaScoreŠta koristite za notifikacije rezultata (sport) ali da ima i ostale sportove osim fudbala i da može da prati pojedince,klubove,reprezentacije.........nešto kao 365 score za iOS?
Držiš kameru u landscape položaju![]()
Ma nije reklama, nego tako verovatno izbacuje gresku(camera zoom fx).Meni to lici na "reklamu", pogotovo zbog ovog dugmeta get taskiller
I od mene glas za SofaScoreŠta koristite za notifikacije rezultata (sport) ali da ima i ostale sportove osim fudbala i da može da prati pojedince,klubove,reprezentacije.........nešto kao 365 score za iOS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari