Šta je novo?

LG G3

Poslednja izmena:
Evoi linka za Xcam http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604

@Vojkane,jesi probao Xcam?Probaj nocni mod,po meni je vrlo dobar,nema potrebe da rucno menjas ISO kad slikas nocu.

pa to ti je isto kao na stock kameri... previše pegla šum pa i sve ostalo, u nekim scenama ispadne ok, al često ćeš dobijati one voštane figure i vodene boje s njim :) s tim što stock kamera sama aktivira taj night mode kad ima malo svetla a u xcamu možeš ručno da odebereš taj mod. mada u xcam settings (app koja se plaća) ima toggle za to da li hoćeš da se automatski aktivira ili ne.

Može. Znači ponovo postupak kao prvi put a onda uradi backup roma iz recovery. Treba da imaš backup pa onda kad krene kako ne valja uradiš restore i opet imaš ispravan rom. Nemoj prčkati ako nemaš backup (uđeš u twrp, izabereš backup i čekiraš sve pa pričekaš da odradi).

Pokusao, ali puca flash tool kad krene da proverava da li ima neki program na winu koji nije kompatibilan..a prvi put odradio bez problema.

Moze li neko da mi preporuci neki dobar rom za D851 verziju nisam do sad iso na custom rom, na stock romu sam 5.0.1.

Pokusao, ali puca flash tool kad krene da proverava da li ima neki program na winu koji nije kompatibilan..a prvi put odradio bez problema.
Meni je pucao flash tool ako ga izvučem iz unzipovane fascikle na radnu površinu.
Znači unzipuješ flash tool.zip, otvoriš fasciklu i pokreneš lg flash tool. Tada neće prekidati sa radom. Tako je bilo kod mene na win 7 64bit.
Ako opet zeza instaliraj Visual C++ Runtime na računar. Skinu iz ove teme
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089
Isključi i antivirus i programe koji rade a netrebaju ti (vidi u task menadžeru). Probaj, možda ti neko predloži drugo rešenje.

Pa trenutno mi je najveci trip to sto je prvi put sve proslo bez problema. Sada sam opet pokusao Normal flash i puca posle onog dela gde se bira zemlja i jezik, tj na samom pocetku provere. CSE flash nisam pokusao, jer ne bi bas da gazim sve na telefonu.

Pa trenutno mi je najveci trip to sto je prvi put sve proslo bez problema. Sada sam opet pokusao Normal flash i puca posle onog dela gde se bira zemlja i jezik, tj na samom pocetku provere. CSE flash nisam pokusao, jer ne bi bas da gazim sve na telefonu.
Kako puca? Sacekaj on u pozadini treba da odradi to samo nemoj da gasis, ignorisi to sto iskace.

Odusevio me sa ovim zadnjem trajanjem baterije.
Znaci sinhronizacija i wifi non stop kao Gsm,bez gasenja,bez ikakvih aplikacija za ustedu,od ukupnog uptime 3 puna radna dana tj 24 h odprilike na data konekciji,ostalih 40 na wifi,Flumics 3.1 MM Rom

Screenshot_2016_02_19_20_38_13.png

Screenshot_2016_02_19_20_38_29.png

Da li zna neko, okvirno, kada se ocekuje MM za G3?
Zvanicni, naravno.

To ti zavisi od providera.
Telenor je razvlacio sa updatom na 5.0 dobrih godinu dana....
Ja sam na mts-u 5.0 dobio cim je stigao telefon a 6.0 sam sam instalirao da ne bih cekao

Da je do naših operatera, ne bi bilo posebno čudno... Ali, ipak je interesantno da nijedan drugi operater u Evropi, osim poljskog, i to 2 meseca kasnije, još uvek ne nudi MM za G3.

Da je do naših operatera, ne bi bilo posebno čudno... Ali, ipak je interesantno da nijedan drugi operater u Evropi, osim poljskog, i to 2 meseca kasnije, još uvek ne nudi MM za G3.
Pa imajuci to u vidu onda tek nasi pitanje i da li ce i kada pustiti...

Ajde za mts i vip moguce, mts mi je odmah ponudio update na lp kada sam uzeo telefon i to je bilo nekih 5-6 meseci posle izlaska telefona. Ako se secam dobro.

Za telenor znam da su bas nesto razvlacili sa lp-om posto sam kolegi na kraju rucno flesovao lp a kasnije i mm

^ Bilo je nekih priča da sa ovim poljskim MM-om kod nas ima nekih problema sa 4G (navodno se ispada iz mreže). Jel to tačno ili je sve ok?

^ Bilo je nekih priča da sa ovim poljskim MM-om kod nas ima nekih problema sa 4G (navodno se ispada iz mreže). Jel to tačno ili je sve ok?
Meni ne ispada sa mreže jedino mi ne pokazuje naziv mreže.
Umesto mts na lock screenu mi stoji service disabled tekst ali sve radi normalno....

Ima li neko ideju kako da vratim u zivot G3ku? Drugar pokusao da flesne ovaj 6,0 i nesto zeznuo.
Greska je boot verification failed. Kad probam download mode, komp ga vidi kao qualqom hs-usb QD Loader 9008 (com10).
Probao sam board diag 9,33 programom i ne ide, probao sam lg SmartBootDiag v1,31 i bezuspesno.

Ima li jos neko ideju (Bender npr) :D kako da ga ozivim a da ne otvaram i prespajam na masu :) jer je pod garancijom fon.

Ja sam imao slican problem kada mi je xposed zabagovao na lp. Istu gresku mi je javio ali sam ga oziveo preko LG PC Suite-a

Ima li neko ideju kako da vratim u zivot G3ku? Drugar pokusao da flesne ovaj 6,0 i nesto zeznuo.
Greska je boot verification failed. Kad probam download mode, komp ga vidi kao qualqom hs-usb QD Loader 9008 (com10).
Probao sam board diag 9,33 programom i ne ide, probao sam lg SmartBootDiag v1,31 i bezuspesno.

Ima li jos neko ideju (Bender npr) :D kako da ga ozivim a da ne otvaram i prespajam na masu :) jer je pod garancijom fon.
Treba ti boarddiag 2.99
Ako nemas reci, imam sve spremljeno. Samo ti treba i tot fajl za d855

U sdfix aplikaciji mi izbacuje grešku no_write_external_storage entry found, zna li neko kako rešiti problem?

Dve nocne sa Xcam app za MM

Razbila sam ekran juce na mom G3 telefonu,LCD radi ali je staklo polomljeno i touchscreen ne reaguje,mogu da ga koristim kao kameru jedino,ali samo da slikam,nista drugo ne mogu naravno. Ovde gde zivim je zamena ekrana oko 200 evra a nov G3 je 280..tako da cu verovatno novi telefon da uzmem,bzvz da uzmem isti,ali nemam nesto puno opcija,G4 je oko 400,S5 oko 375,S6 490,sto mi je vec mnogo,tako da kontam da cu uzeti G4. Kakva je situacija u Srbiji?

Imaju na aliexpressu za oko četrdeset dolara, kakav je kvalitet pitanje je...

Razbila sam ekran juce na mom G3 telefonu,LCD radi ali je staklo polomljeno i touchscreen ne reaguje,mogu da ga koristim kao kameru jedino,ali samo da slikam,nista drugo ne mogu naravno. Ovde gde zivim je zamena ekrana oko 200 evra a nov G3 je 280..tako da cu verovatno novi telefon da uzmem,bzvz da uzmem isti,ali nemam nesto puno opcija,G4 je oko 400,S5 oko 375,S6 490,sto mi je vec mnogo,tako da kontam da cu uzeti G4. Kakva je situacija u Srbiji?

Nadji na kupujem prodajem G3 kojem je pokvarena maticna ploca. onda idi u servis i biraj, da li hoces da se ubaci drugi ekran u tvoj telefon, ili ako je lepo ocuvan taj drugi, neka ti ubace tvoja maticnu plocu u taj drugi. Tako sam ja uradio sa G2, kupio za 60 evra telefon sa neispravnom maticnom, stavio moju maticnu u taj drugi, prodao ostale delove za 25 evra i sve me je kostalo 35 evra, telefon jos bolji nego pre. Samo sto je G3 za nijansu skuplji, ali opet mozes da prodjes sa 100 evra, mozda i manje. Samo prati malo oglase i bice sve ok.

^Problem je sto ja nisam u Srbiji i necu biti jos jedno cetir meseca.

Poslednja izmena:
Crkle mi slusalice,ove quad beat toliko hvaljene. Telefon kupljen u Italiji i imam 2 godine garanciju.
Takodje mi je pukla lajsna na dva mesta kao i vecini ovde.
Kakva je procedura?
Da li se garancija odnosi i na slusalice ili da kupujem druge?
Koje bi mi preporucili za ovaj telefon do 30e?

I jos nesto,kada posaljem ovaj telefon da mi srede lajsne,dali oni stavljaju novo kuciste ili se dobija drugi telefon?

Dal će biti neki cloudy 3.0 sa G5 UI? :)

Cloudy je valjda definiivno otakazan rom za bilo koje buduce verzije.

Vrh Dno