- Učlanjen(a)
- 07.02.2005
- Poena
- 320
ne, za sada nista od custom kernela... imam custom kernel na s3 sa kojim sam proverio koliko baca punjac, samo zato sam pomenuo... na z2 custom kernel tj otkljucani bootloader ukida razne softverske funkcije...
a izvalio sam da xperia ui prati stock android sto je i dobro i nije, znam
al neke esencijalne stvari su zaista mogli da modifikuju tj ostave jer su vec bile u kitkatu, mrzim to kad ukidaju functionality jer je prosecnom korisniku sve preko dve opcije overwhelming ili sta vec... sta je falilo sound panelu gde je svaki slider mogao nezavisno da se kontrolise ili checkboxu na brigtness slideru? ne bi ubilo multitasking, to odgovorno tvrdim
eno je xperia e3 kod caleta na 4.4.4 leti... zakuno bi se ponekad bolje nego ovaj z2 al da ne preterujem...
samsunga svi kude zbog "bloatwarea" a taj bloatware je dva klika away od obliviona kad rootujete, mnogo je lakse skinuti recimo S-Note ako vam se ne svidja nego sto je bilo naci mu pandana pre nego sto je google usavrsio Keep... pre Keepa ni jedan program za tako prostu stvar kao sto je notes nije bio dovoljno sirok a opet vrlo jednostavan za koriscenje da i moj cale moze da se adaptira... actually, Keep je trenutno pljunuti S-Note iz 2012. sa S3 + kalendar reminder funkcije...
@Dark Magician
doneo ART koji mi je "polomio" xposed tj 60% modula... bas super taj ART, sta je jos dobro uradio za mene?
sta sve xposed dobro radi i moze da uradi za moj user experience mogu da ti pricam do prekosutra...
a izvalio sam da xperia ui prati stock android sto je i dobro i nije, znam
samsunga svi kude zbog "bloatwarea" a taj bloatware je dva klika away od obliviona kad rootujete, mnogo je lakse skinuti recimo S-Note ako vam se ne svidja nego sto je bilo naci mu pandana pre nego sto je google usavrsio Keep... pre Keepa ni jedan program za tako prostu stvar kao sto je notes nije bio dovoljno sirok a opet vrlo jednostavan za koriscenje da i moj cale moze da se adaptira... actually, Keep je trenutno pljunuti S-Note iz 2012. sa S3 + kalendar reminder funkcije...
@Dark Magician
doneo ART koji mi je "polomio" xposed tj 60% modula... bas super taj ART, sta je jos dobro uradio za mene?
Poslednja izmena: