Nema na cemu. Upravo to nego koja carina ti je, meni beogradska. Al pazi istog dana doslo verujem da ti je u cutoj kutiji ili pre bih rekao pismu doslo i pise 15$.
Ja sam isto zuto pismo dobio ali nije otvarano/ne podleze carini kako glasi pecat koji je udaren na pismu i zatvoreno kako je Kinez zatvorio. Pisala vrednost 15$.Beogradska, u zutoj kutiji/pismu, otvoreno stiglo, mogao postar da uzme iz koverte da je hteo![]()
Hahaha šou.
Imam 2 porudzbine, poslate 23. i 25.11, jos nisu stigle, produzen purchase protection, ali je sica neka bukvalno... A, imam jos jednu poslatu 6.12 kojoj malezijski tracking number nema ni one genericke statuse koje svi imaju, jos 7 dana do kraja protection-a, tu otvaram dispute pred istek....![]()
Није, aukey quick charge 2.0.. А по оном лажном броју за праћење што смо добили и кабл је у Србији...Jel to onaj Ugreen kabl?![]()
Чек, aukey чега?Meni vec crkao ugreen od 3m, a radio je dobro. Aplikacija ampere mi je prikazivala ~1000ma. Nemam pojma koji su maksimumi punjaca i uredjaja ali meni je to bilo dosta. Crkao je tako sto mi je ispao tablet sa prikacenim punjacem i onda se razlabavio i gubio kontakt. Sad sam narucio jos 2 ugreena od 3m i 3 aukeya od 2m.
Koji on?
Jel narucivao neko neki Cardboard VR...? Vidim ima raznih (od kartonskih do plasticnih), pojma nemam u cemu se razlikuju, osim u ceni... Jel oni uopste imaju neku funkciju osim da drze telefon i ona sociva?
3 kabla od po 2m a charger sam uzeo nillkin. Uzeo sam ranije neki no name satro 2x2A i on mi daje oko 300ma, pa sad da probam sa nekim "markiranim"Чек, aukey чега?
Ја чекам да преузмем aukey quick charge 2.0 и ugreen од 3м..
Hvala na odgovoruKupi plasticni, dovoljno su jeftini. Samo drze telefon na glavi i imaju magnet(ni prekidac) koji daje komandu telefonu. Inace funkcuja naprave je upoznavanje sa VR pojmom za male pare. Posto koristi ekran telefona nije dovoljna rezolucija za bilo koju naprednu upotrebu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari