Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Porucim 27.1 od jednog prodavca 4 stavke, i posle one verifikacije uplate, processing time ode na 20 dana, ajd' reko' za svaku stavku pise "(ships out within 5 business days)", pa mozda sabiraju, mada su mi uvek do sada slali u roku od 2-3 dana. Ubrzo posle verifikacije, posle par sati, istog dana dobijem poruku od kineskinje(tako bar pise :D):
"Dear,
Thanks very much for your order in our store. We will send out the order as you requested within 48 hours for you and update the tracking number at first time."
Ne stize mi obavestenje da je poslato i ja sinoc pogledam, kada na stranici prodavnice obavestenje da ce zbog novogodsnjih praznika biti na odmoru 1.2-17.2, i da moze da se kupuje, ali ce paketi biti poslati 18-20.2, kao i to da ce na poruke odgovoriti 18.2 kada se vrate u kancelariju.
Posaljem odmah poruku i pitam , a ja, sta je samnom, da li ce meni poslati ranije, i jos mi nisu odgovorili...:sceptic:
A processing time mi istice 16.2...:trust:

Pa ne rade tada, na odmoru su...:) LicimUri!:D

Poslednja izmena:
Koja je fora da dok listam artikle nekom stoji Free shipping, a kad udjem ono mi pise Shipping npr. 8e? Evo konkretno za ovo:
1.jpgghfsdse.jpg

Ista situacija je i kada gledam preko aplikacije, ulogovan, sve namesteno, tako da ne znam da li bi menjalo kada "vidi" drzavu.

Ma, svejedno i da produze i da ne, porucicu ponovo, nego sam se nadao da ce poslati ranije...:)

Dajte neku preporuku za pouzdanog prodavca za telefone, hocu da uzmem Redmi note 2.

Npr ovaj
Ne zaboravi da ti ni model od 32GB nije mnogo skuplji

Original Xiaomi Redmi Note 2 TD TDD Mobile Phone MTK Helio X10 Octa Core 5.5" 1920X1080P 2GB RAM 13MP MIUI 7 4G FDD LTE Unlocked
http://s.aliexpress.com/MfQnmqQJ
(from AliExpress Android)

Kinez MI produzio protection za 30 dana. Sve zajedno 69 dana + fake TN .Sutra isice Onih prvih 39 I spremam se za dispute . Necu Tolko da cekam , Nisam pristao na to. Cifra je oko 10 bucks , a I nervira me što me niko iz ne pita za to produženje purchase protection . Neka sugestija, ili šta mi Bog da ,?

Kinez MI produzio protection za 30 dana. Sve zajedno 69 dana + fake TN .Sutra isice Onih prvih 39 I spremam se za dispute . Necu Tolko da cekam , Nisam pristao na to. Cifra je oko 10 bucks , a I nervira me što me niko iz ne pita za to produženje purchase protection . Neka sugestija, ili šta mi Bog da ,?

Ja na ovakve stvari otvaram dispute. Imam trenutno jedan otvoren. Pisalo China Post registered 39 dana. Prodavac dodao fake broj. Kad sam mu rekao da je fake on dodao broj malejzijske poste.

Porucim 27.1 od jednog prodavca 4 stavke, i posle one verifikacije uplate, processing time ode na 20 dana, ajd' reko' za svaku stavku pise "(ships out within 5 business days)", pa mozda sabiraju, mada su mi uvek do sada slali u roku od 2-3 dana. Ubrzo posle verifikacije, posle par sati, istog dana dobijem poruku od kineskinje(tako bar pise :D):
"Dear,
Thanks very much for your order in our store. We will send out the order as you requested within 48 hours for you and update the tracking number at first time."
Ne stize mi obavestenje da je poslato i ja sinoc pogledam, kada na stranici prodavnice obavestenje da ce zbog novogodsnjih praznika biti na odmoru 1.2-17.2, i da moze da se kupuje, ali ce paketi biti poslati 18-20.2, kao i to da ce na poruke odgovoriti 18.2 kada se vrate u kancelariju.
Posaljem odmah poruku i pitam , a ja, sta je samnom, da li ce meni poslati ranije, i jos mi nisu odgovorili...:sceptic:
A processing time mi istice 16.2...:trust:

Evo, pre 20-ak min., stize poruka da je posiljka poslata... Ipak su poslali danas...:)

Lol

Otvori dispute, nema šanse zbog fake TN.

Стигао ми aukey за 15 дана. Пише да шаљу из Шведске..

Meni stigao Ugreen USB kabl od 3m. Upravo sam ga testirao i brzo puni :D
Definitivno vredi taj novac.

@The PunisheR
Javi kakav je punjač kad ga istestiraš. Jel brzo puni, jel se greje i jel zuji/pišti/pušta niskofrekfentne zvuke?

Хоћу чим стигнем, али пошто смена траје 12 сати имаћу времена свашта да испробам.. Пробаћу са каблом што сам добио уз пуњач јер је дебљи од оригинал htc кабла..

Meni stigao Ugreen USB kabl od 3m. Upravo sam ga testirao i brzo puni :D
Definitivno vredi taj novac.

Hocu da uzmem isti,nego se razmisljam da mozda nije to predugacko 3m,uvek sam mislio da kraci kablovi bolje pune....
Kako se tebi cini,kad si ga testirao u odnosu na neki od pre kraci kabl?

Па јесте дужи али је квалитетан по гласинама...

Duzmem onda 2m,meni pasuje cak i 1.5m,da budem siguran da ce lepo da puni...
Нмп ја сма узео од 3, чекам ускоро да стигне.. Имам ноћне море од кратких каблова, убише ме.. Једва чекам да стигне овај дужи...

Nisam sad ni ja neki ekspert za pisanje eng, ali brate slicnu poruku sam slao 100x na ebay i slicnim sajtovima, uvek su skontali sta hocu da kazem.
Ali ovaj odgovor je pobedio. :D
massage :d

Prilozi

• ali.jpg
    ali.jpg
    58.9 KB · Pregleda: 167
Hocu da uzmem isti,nego se razmisljam da mozda nije to predugacko 3m,uvek sam mislio da kraci kablovi bolje pune....
Kako se tebi cini,kad si ga testirao u odnosu na neki od pre kraci kabl?

100% puni brzo i to ovaj dužine od 3m. Zato što je 20AWG kabl.

Probao sam preko G2 telefona jer on ima brzo punjenje. Preko originalnog kabla se puni za sat 1:40h a sa ovim Ugreen-om se napunio za 1:35h. Razlika od 5 minuta je zbog toga što nije krenuo od 5% nego od 13% da se puni (nisam mogao da čekam da se isprazni telefon, morao što pre da testiram :) ).

@The PunisheR
OK. Čekamo rezultate :)

Nisam sad ni ja neki ekspert za pisanje eng, ali brate slicnu poruku sam slao 100x na ebay i slicnim sajtovima, uvek su skontali sta hocu da kazem.
Ali ovaj odgovor je pobedio. :D
massage :d

Mislim da su te skontali. Prilikom porudzbine napisi da hoces pravu cenu i to ce napisati na deklaraciji.

Nadam se da ne ocekuje masazu sa "srecnim zavrsetkom". :)

Стављам на 10% и укључујем штоперицу :D

Nazad
Vrh Dno