Moram da kažem da mi je tako dobro "legao" win 10 na Lumiu 640 ds, da skoro uopšte ne koristim Mate 7 sa androidom 5.1, čak razmišljam da ga prodam i možda kupim neku jaču Lumiu.
da li je pozeljno uzeti kaljeno staklo za model lumia 640ds?? i naravno da li uzeti rezervni poklopac ili jednostavno neku futrolu? ako moze link za neku kvalitetnu sd karticu (class 10)
Moram da kažem da mi je tako dobro "legao" win 10 na Lumiu 640 ds, da skoro uopšte ne koristim Mate 7 sa androidom 5.1, čak razmišljam da ga prodam i možda kupim neku jaču Lumiu.
Nisu to divlji programi, to izdaje Microsoft.
I nije izašla finalna verzija ali je zato poslednja insajderska skoro bez greške.
Poslato preko mTalk
Šalji link.....
Kod mene je iskljuceno, ali mislim da treba da bude ukljucen blic. Valjda radi na foru "rich capture".
Edit: Aha, ne mora blic. Ali, mora kadar da ti bude u pokretu.![]()
Koja je fora sa live images , u Camera-settings mi je uključeno Capture living images i do sada nikad nisam video da nešto mrda na slikamaA imao sam par slika kada se objekat pomera . Uspeo neko to sa Lumia 640 ?
Valjda bi trebala da se pojavljije kao neka animacija u photos app.
Probaj da restartujes fon ,to je tradicionalni lek
Sent from mTalk
Ko god uzme moj tel u ruke svi se oduseve tim pokretnim slikama
Sent from mTalk
Jesam li ja jedini koga nerviraju te pokretne slike?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari