Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kakav crni HTC ccc
Google baš gleda da smanji procenat Nexus telefona na tržištu ~ 0.1%.

A šta fali HTC-u? Može li neko obrazloženje za toliku negativnost?

Ni ja nisam za HTC. Ako nista drugo, mozda ce biti povoljan kada vec pravi HTC :D

Konačno nexus sa dobrim zvukom. Još mu to fali, dobio je dobru kameru, izradu... Biće to odličan telefon.

Da, sigurno, pošto su im svi modeli prilično povoljni :)
Not.

Ja sam kontao da sacekam do jeseni pa da uzmem 6p ali sad kad ce htc praviti novi nexus stvarno nzm :D meni jedino smeta sto je 6p fablet... Pss vi koji hejtujete sto ce biti HTC shame on you [emoji14] HTC je bolji od LG, Huawei je vec nesto drugo...

A ko nije bolji od LG-a ? [emoji15]

Bilo bi dobro da htc pravi manji nexus,verujem sa s652 u sebi.. Ako vec traze 400,450$ da makar bude kvalitetno napravljen..

Mada pitanje koliko ima istine u ovom tracu,videcemo ;)

Tajwanac upleaks potvrdio za htc. Sada samo treba sacekati 8,9meseci :)

Poslednja izmena:
Pa to bi bilo najbolja opcija da bude 'manji' u sustini to je normalna velicina. A izrada se ne moze porediti jos ako budu stereo zvučnici jer ja sa m8 ne mislim prelaziti na nesto sa losijim zvukom i izradom, to mi je postalo must have :D

Biće skup, slaba distribucija, red ivica, red htc logo-a pa red "fake 5.1 surround sound" zvučnika (još da ubace otisak napred i pola prednje strane telefona nije korisna površina)...
Trebali su da ostave HUAWEI ili nekog drugog kineza + da bude ista cena za Evropu i Ameriku :)

Htc logo nece smeti sigurno da ide napred.. Kako god, gore napravljen od 5x ne moze da bude makar ga pravili u slobodno vreme kada zavrse pravljenje vr vive headset-a :)

Dobro bre dosadan si sa tim hejtovanjem LG-a ...
Ko derište neko od 3 komentara 2 su negativna :)

Sta,lose se pokazao lg?Nisam jos imao prilike da probam ni huaweijev ni lg-ev.

Ja se nadam da nece HTC praviti. Jednom ruzni telefoni s onim ivicama.

Ne vidim gde je problem sto je HTC. Dobicemo telefon odlicne izrade i odlicnog zvuka sasvim sigurno. Bolje nego da je Samsung ili LG svakako.

Videli smo kako su se pokazali sa n9.
Iskreno, više bih voleo da Sony napravi Nexus Compact.

Pa nisu se bas proslavili sa izradom nexus 9. Ubaci se i Tetsuo.[emoji1]

Ja bi dao xiaomiju da napravi sledeci, ali u cenovnom rangu redmi note 3...a drugi da bude skuplja varijanta

Mene iskreno briga ko će ga napraviti, ali htc je smejurija, njihovi telefoni imaju uvek neke žestoke preobleme.Sigurno neće biti kao m8 ili m9, tako da možete zaboraviti na izradu.

Poslednja izmena:
Koliko se vi samo vezujete za stare modele...

Ne vidim gde je problem sto je HTC. Dobicemo telefon odlicne izrade i odlicnog zvuka sasvim sigurno. Bolje nego da je Samsung ili LG svakako.

Meni licno te prednosti HTCa uopste ne igraju ulogu.
Sve mi jedno da li je aluminijum ili plastika.
Prednji zvucnici mi ne igraju ulogu jer ne igram igrice. Pokretao sam par igrica na N5 i jeste smarao zvucnik, tako da kontam da ko igra, njemu uzasno smeta. A za slusanje zike tu su sluske ili dodatni zvucnik.
Vise mi smetaju ove ogromne ruzne ivice s leve i desne strane, a s donje kao sto neko rece red zvucnik - red logo. :D Mada eto, Floknica kaze da logoa nece biti. :D Kakvi su likovi, ostavili bi taj crni deo. :D

Vise mi smetaju ove ogromne ruzne ivice s leve i desne strane, a s donje kao sto neko rece red zvucnik - red logo. :D Mada eto, Floknica kaze da logoa nece biti. :D Kakvi su likovi, ostavili bi taj crni deo. :D

Sacekaj M10, ispratice X9 dizajn verovatno :)

Daj da se vratimo na temu :)
Da li postoje neki poznati problemi sa 5x i 6p?

Meni licno te prednosti HTCa uopste ne igraju ulogu.
Sve mi jedno da li je aluminijum ili plastika.
Prednji zvucnici mi ne igraju ulogu jer ne igram igrice. Pokretao sam par igrica na N5 i jeste smarao zvucnik, tako da kontam da ko igra, njemu uzasno smeta. A za slusanje zike tu su sluske ili dodatni zvucnik.
Pa ne moras da igras igre da bi imao korist od dobrih zvucnika. Ja npr. cesto pustam muziku preko istih pa mi je taj deo bitan. Izrada je takodje vrlo bitna jer niko ne voli da se uvija i krcka pod rukom (vecina Samsung i LG telefona). Voleo bih i ja da Sony pravi sledeci Nexus ali slaba vajda od toga.

Poslednja izmena:
Da li se isplati preći sa Note 3 na Nexus 5x? Na strani Nexusa je noviji HW i uvek čist Android, Note 3 i dalje ima dobar HW i generalno nemam nekih zamerki na njega... Čisto me zanima Vaše mišljenje.

Samsung bi zapravo bio super za nexus fanove. dobio bi se premium hardver sa stock androidom, best of both worlds.

Nazad
Vrh Dno