Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jeste to, ali za ovih mesec dana sam video samo ovaj i još jedan na oglasima.

Zato su se ljudi mahom zeznuli kad su uzimali M9. Pa sa 450, daju za 360e nove. :D

Jeste to, ali za ovih mesec dana sam video samo ovaj i još jedan na oglasima.

Zato su se ljudi mahom zeznuli kad su uzimali M9. Pa sa 450, daju za 360e nove. :D
Samo da ne bude kao sa g3. Bilo ih je pre mesec dana za 170e, cak je skuplji g2 bio. Onda izadje update i ode cena :D Ja sam sinoc pazario flex 2 da isprobam. Meni ovo deluje kao best buy za 240e.

Flex je mašina. Da je imao samo bolju kameru, ne bih uzimao G4. Za mene je to lepši G4 sa slabijom kamerom. Performanse gotovo egal. Best buy i do 300e.

Vidis ipak tezak odgovor na tvoje pitanje :) da si rekao da dolazis sa galaxy s3 bilo bi mi lakse. :)

Ako me pitas da li da prelazis na 5x rekao bih ti da sacekas jos..

Sacekao bih da padne cena na oko 350e ili manje. Za sada se raspitujem da li vredi izabrati ovaj model.

Ne bih se ja kladio da se toliko isplati prelazak sa n5.. Ja se jos drzim onog posta deva cata roma sa xda(njegov opis 5x),ko hoce neka ga potrazi u ovoj temi kacio sam.

5X jedino zbog apdejta sistema. Ne verujem da će N5 dobiti sledeći android N.

Ja ne mogu vise da izdrzim :)
Verovatno cu da predjem na nekog kineza dok s7,g5 i mi5 ne padne malo cena.

bolji i veći displej, chipset, GPU, bolja kamera, video , prednja kamera, baterija ...
Normalno da se isplati :)

Od svega nabrojanog realno kamera ,otisak i updejti su jedina razlika.

A to sigurno ne vredi 200e razlike

Niko ne rece ovde kakav je zvuk na sluskama na 5x. I kvalitet izrade. Zanima me samo subjektivno, obrazlozeno misljenje. Tj. uporedba sa nekim komercijalnijim telefonom iz slicne klase. Vidim da za stereo mod ima neki fix na xda, probao ko?

@fkloznica:
I meni je dojadio htc one m7 i svrbe me prsti, ali necu vise da kupujem bloatovane telefone. Cekam priliku za 6p... bice uskoro.

Imas za 648e u domacoj prodavnici t+, navodno imaju na stanju. S obzirom da hoces samo Nexus, da retko menjas telefone i da ozbiljnije/masovnije ponude 6P po nizim cenama nema ni u najavi.. mozda da razmislis i o toj opciji ako daju garanciju.

Poslednja izmena:
Niko ne rece ovde kakav je zvuk na sluskama na 5x. I kvalitet izrade. Zanima me samo subjektivno, obrazlozeno misljenje. Tj. uporedba sa nekim komercijalnijim telefonom iz slicne klase. Vidim da za stereo mod ima neki fix na xda, probao ko?
Ja sam instalirao taj mod, pre par stranica imaš moj mini review n5x (strana 307). Zvuk na sluškama je odličan, mozda malo tiši ali mi ne smeta, u svakom slučaju može da se pojača

Samo cu reci da bolji telefon od 6P nikad nisam imao [emoji1]

Posebno me oduševljava brzina finger print senzora i kako se telefon u sekundi upali. Možda prvi Nexus da nema neku izraženu manu. Ali ajde da ne prenagljujem, imam ga tek oko mesec dana [emoji1]

Možeš da kažeš da bolji android nisi imao, pogotovu zbog iskustva fingerprint. A telephone je veluka konkurencija

Navodno kinezi javljaju da htc pravi sledeci nexus od 5 incha. Prosli put su pogodili sa infom o huawei ,videcemo.. Svakako zanimljiva vest :)

Prevod je losiji.

latest revelations, once again won the OEM HTC Google Nexus devices, but at the same time to obtain 5.0-inch, 5.5-inch two handsets, totally squeezed out just fling Huawei.

Poslednja izmena:
Meni ne odgovaraju malecki bezeli sa strane. Uvek kada uhvatim telefon, desi se da nesto "kliknem" blizu ivice.

Zanimljiva vest, baš da vidimo šta htc može da ponudi akonje tačna.

Vrh Dno