Sta,lose se pokazao lg?
Nisam zadovoljan izradom n5. Plastika koja sama puca,slova koja otpadaju,vibracija koja radi kao traktor ( vidim taj deo je ostao isti na n5x)Inače je LG tako loše napravio Nexus 5
Ne vidim gde je problem sto je HTC. Dobicemo telefon odlicne izrade i odlicnog zvuka sasvim sigurno. Bolje nego da je Samsung ili LG svakako.
Vise mi smetaju ove ogromne ruzne ivice s leve i desne strane, a s donje kao sto neko rece red zvucnik - red logo.Mada eto, Floknica kaze da logoa nece biti.
Kakvi su likovi, ostavili bi taj crni deo.
![]()
Bem li ga, samo da ne naprave budzevinu neku.Sacekaj M10, ispratice X9 dizajn verovatno![]()
Pa ne moras da igras igre da bi imao korist od dobrih zvucnika. Ja npr. cesto pustam muziku preko istih pa mi je taj deo bitan. Izrada je takodje vrlo bitna jer niko ne voli da se uvija i krcka pod rukom (vecina Samsung i LG telefona). Voleo bih i ja da Sony pravi sledeci Nexus ali slaba vajda od toga.Meni licno te prednosti HTCa uopste ne igraju ulogu.
Sve mi jedno da li je aluminijum ili plastika.
Prednji zvucnici mi ne igraju ulogu jer ne igram igrice. Pokretao sam par igrica na N5 i jeste smarao zvucnik, tako da kontam da ko igra, njemu uzasno smeta. A za slusanje zike tu su sluske ili dodatni zvucnik.
Vise mi smetaju ove ogromne ruzne ivice s leve i desne strane, a s donje kao sto neko rece red zvucnik - red logo.Mada eto, Floknica kaze da logoa nece biti.
Kakvi su likovi, ostavili bi taj crni deo.
![]()
Koliko sam ispratio i dalje se zale na los aluminium na 6p. Kazu da je previse mekan,ali opet xda je cudo.Daj da se vratimo na temu
Da li postoje neki poznati problemi sa 5x i 6p?
Pa koliko videh, crni 6P se ljušti (valjda isto kao HTC one S onomad) i tih izlaz za sluške.Daj da se vratimo na temu
Da li postoje neki poznati problemi sa 5x i 6p?
Ne vidim gde je problem sto je HTC. Dobicemo telefon odlicne izrade i odlicnog zvuka sasvim sigurno. Bolje nego da je Samsung ili LG svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari