Serbian_SPIRIT
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2008
- Poena
- 319
Idu brže ali lošije koče. Ako imaš tu mogućnost, disk kočnice i nešto malo novca, uzmi ili upleti 28" točkove mnogo bolja varijanta nego 26" slikovi.
Dok Animal nije pomenuo cenu, nisam je ni primetio i sve mislim da je neki jeftin Kinez.Još razmišljam kako ima par zanimljivih fora i kako USB kabl deluje neverovatno kvalitetno.
Meni lično bi jako smetao ovakav dual-beam sistem, jer kao da je zamračena upravo najbitnija udaljenost. Sumnjivo je i što nema praktično nijedne upotrebljive slike noćne vožnje, sve je slikano ka lampi (a deluje i kao doterano). Po onome što se vidi, kao da je snop svetla dosta uzak. Meni bi to smetalo, jer često vozim offroad i neosvetljene ili meni nepoznate ulice, pa mi je jako važno da imam širi ugao posmatranja. Ako je snop i veoma svetao, okolina za oči postaje još mračnija. To su moja razmišljanja i svakako ne bih kupio to svetlo.
Onda mi ne gine da investiram u jos skuplje/bolje svetloDrustvo planira voznju na Taru kad dodje toplo vreme pa gledam da se opremim na vreme.
Ti bi za 20% jaci prosek da izvuces, to je ozbiljno mnogo.Zanima me ta prosecna brzina, da odoka znam sta bi dobio time. Ako bi mogao da izvucem 30km prosek kupovao bi ih ali ako bi to bilo i dalje 25 onda mi se ne daju pare...
Kasno se uključujem u priču ali zašto je drumaš bolji? Objektivni odgovor molim.Ja vozim MTB, i probao sam drumasa od drugara koji je triatlinac. Ne znam kakva je oprema u pitanju Shimano ultegra je ali ne znam koji model. Ja licno ne mogu da se naviknem. Sve mi tvrdo, korman uzan. Nisam navikao sa takvim tipon kocnica, imak su mi hidraulike bolje. Sa MTB ne moram da pazim na rupe, dok na drumasu sam sve rupe osetio. Ali sve je stvar navike. Naravno da je drumas bolji ali treba covek da se navikne sa MTB na drumasa. To je moj licni osecaj
Sa 193 cm i tada oko 95 kila, na kraju kupio M, a očekivao XL. Možda bi i L bio ok, ali veći svakako ne.
Pa jeste bolji za asfalt, mtb je za off-road..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari