mijalkocar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 330
tek sad videh nije uslikao ali umesto cursora, stoji mi neka kao kocka i to nekoliko puta veca nego sam kursor
Jeste normalno. Instaliraj Chrome 64-bit. Ako je 32-bit. Mada vidim da imaš i 64-bit proces.Jel ovo normalno? Uvek mi 360TS i ovaj neki google imaju po tri stavke? I ovaj skype isto i ako mi je isključen?
Pogledajte prilog 190133
Okej je to, ali meni svaki dan radi update i stalno mi isti procesi bukvalno jedu resurse, ne znam čemu to.
Okej je da jednom sedmično izbace update a ne ovako svakog dana se nešto radi, danas zeznu sutra isprave i tako u krug....
Hajde ovako, sa CCleaner pobrisi regystri.
Koristim ga, on mi je jedini AV....
Na koju foru da isključim antilmalware proces, malo malo pa mi vrti cpu na 30%...
Odakle ima da se skine poslednji iso od vindoza 10 za 64 bit pro?
Nisam ti rekao da brises cleaner vec registry.Nikako da ti javim..od kada sam sredio reg bazu sa CCleaner-om, izgubio sam listu Interests u Cortani..
Mozda, stara navika, kada izbrisem neki program odmah i brisanje registry.Pa videh da u win10 nema potrebe sređivati reg bazu.
Sent from mTalk
Jeste normalno. Instaliraj Chrome 64-bit. Ako je 32-bit. Mada vidim da imaš i 64-bit proces.
Imas duplih procesa koliko volis, hajde desni klik na process i vidi gde se nalaze.Uopšte nisam siguran da li je to chrome,jel piše samo google a evo gde se nalazi:
Pogledajte prilog 190188
EDIT:
Može jedino da bude da je ovo od google drive app ali ona mi nije aktivna stalno,samo po potrebi ,sad ne znam jel mora da bude ovako ili ne ako je u pitanju ta app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari