Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Obrisani su mi doc fajlovi,folderi,KMplayer,nešto od foto programa...ali ostali su Steam,programi koji imaju veze sa matičnom,igrice,Origin.Prosto neverovatno...

Mislis prazan je? nema nista?
Sa kojeg OS si radio upgrade? ovo je nesto novo...!?

ček,ček...evo našao sam ih ali neverovatno da ne prikazuje na desktopu.

Kucao sam u Search TheKMplayer i izađe mi potpuno drugi PDF fajl sa desktopa...ispratim put:ThisPC-LocalDisk(C)-Users-name-Desktop I sve stoji u folderu Desktop.Ne prikazuje na desktopu(ekranu) ali u exploreru pokazuje kao da je na destopu....

Postavim na desktop sve što je bilo ranije..restartujem...opet ukloni sve osim onoga što je bilo po update-u na desktopu. WTF?

Si menjao user name? Pre i sada posle upgradea?

Si menjao user name? Pre i sada posle upgradea?

Ne..ništa nisam čačkao.Admin je ostao isti sve isto,komplet podešavanja,svi pass...ma sve radi savršeno i normalno.Samo je problem sa uklanjanjem fikonica.I naravno ubogim Defenderom koji se nakon svakog restarta sam upali...

Idi ovako desni klik na desktop i napravi bilo sta novi folder ili tekst dokument.

Sve što postavim na desktop ostane ali ono staro izbriše..

Nemam...

ček,ček...evo našao sam ih ali neverovatno da ne prikazuje na desktopu.

Kucao sam u Search TheKMplayer i izađe mi potpuno drugi PDF fajl sa desktopa...ispratim put:ThisPC-LocalDisk(C)-Users-name-Desktop I sve stoji u folderu Desktop.Ne prikazuje na desktopu(ekranu) ali u exploreru pokazuje kao da je na destopu....
Tu gde si nasao da ti sve stoji, desni klik na bilo sta od ikona ili dokumenta i send to ...desktop.

Neverovatno...više nema tih fajlova na toj lokaciji...sad mi pokazuje nove fajlove koje sam postavio.A nigde one koji su bili...zaista kao da imam dva displeja.Mada evo u Settingsu ih vidi ali su nedostupni...

Untitled.jpg

Ništa...nastaviću da čačkam kad se vratim sa posla...

Mozda su na dekstopu ali se ne vide, desni klik na dekstop i view i show desktop icons.

Koliko se meni čini ti si ulogovan na neki privremeni nalog, da ti originalni nalog nije oštećen možda?

Evo ovo iskopah...

"Dear friend ,
I was experiencing the same problem of disappearing of desktop icons since I upgraded to windows 10 last week but fortunately I got its resolution from some gentleman's post and now I have no problem. Go to SETTINGS > SYSTEM > TABLET MODE. Here set both the buttons ie Make windows more touch friendly & Hide icons to ON position. Then slide them both back to OFF setting. Now return to your homescreen and hopefully you will find your matter resolved"

Čim dođem kući probam i javljam...

"Broadcom 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller doesn,t work on this version of Windows"

Ovo mi izbacuje Notification centar, nakon danasnjeg updatea KB3124263 ???? Pre toga nisam dobijao ovu poruku. Ploca je Asus P8Z77-V Deluxe. U Device Manageru je sve normalno. Prilazem slicice iz Device Managera i sta mi je instalisano u vezi toga.

Windows 10 je 1511 (OS Build 10586.63). Poruka me upucuje na compatibility assistant koji kaze da aplikacija nije kompatibilna sa Windows 10 ?? . Malo sutra, a zasto tek sada da pronadje nekompatibilnost, a sve do sada se nije bunio ?

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20.5 KB · Pregleda: 73
  • Capture 1.JPG
    Capture 1.JPG
    13.4 KB · Pregleda: 54
Ima li neko mozda link do starijeg iso za Win 10, posto sam probao najnoviji i ne može da aktivira?

Evo ovo iskopah...

"Dear friend ,
I was experiencing the same problem of disappearing of desktop icons since I upgraded to windows 10 last week but fortunately I got its resolution from some gentleman's post and now I have no problem. Go to SETTINGS > SYSTEM > TABLET MODE. Here set both the buttons ie Make windows more touch friendly & Hide icons to ON position. Then slide them both back to OFF setting. Now return to your homescreen and hopefully you will find your matter resolved"

Probao ovo..bio je uključen hide tablet icons ali postavka on/off nije ništa uradila...

@Darko dar...probao sam to danas i nije bilo ničega.

Jel ti ne izlazi u cosku "You've been signed in with a temporary profile" ?

Jel se jos nekome desava da na treptaj nestanu ikonice sa taskbara pa se vrate u nizu?

Da kod mene se to desava...

Jel se jos nekome desava da na treptaj nestanu ikonice sa taskbara pa se vrate u nizu?

I kod mene se to dešava, još od prve verzije, primeti se i kada nešto brišem sa računara, a i kada nešto instaliram.

Vrh Dno