Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ljudi jel moze link prodavca gde ste kupili X500, moze i na pm. Ne nalazim te jeftinije cene...

Okasnio si druze nekih 10 dana.

Tačno sam znao

Dear friend, We are so sorry to tell you that we just can sent your parcel this saturday. if you don't want to wait , you can cancel the order. We are very very sorry that bring you trouble. You know, there are a lot of orders and now we don't have in stock for the cell phone. Hope for your understanding

Kao sto sam ranije pisao, neko ce dobit a vecina nece. Ja cekam jos 10-tak dana (napunit ce se mjesec od narudžbe) i ako ne posalju otvaram dispute.

Ne žurim ni ja, al sve mi se čini, neće biti ništa.

Al sam srecan od yutors,odgovorio mi ovaj Carryit prodavac :)

"You: Hi,i have order from 31.12.2015,and payment is successful,after 11 days i dont have tracking number?! Please contact me.2016-1-10 17:35:55

Seller: Hi, we have sent your order,and now it arrived at Hong Kong. After leaving from Hong Kong we will put track number online.2016-1-11 8:15:43

Sad cemo da vidimo kad ce da krene posiljka i gde se nalazi moja FOSNA tacnije LEtVA :)

Vrh, blago tebi, aj bar nekom da dodje.
Nego nije ti ewoo prodavac? Izgleda da mi koji smo narucili preko ewoo-a smo ostali kratkih rukava, nadam se da gresim ali ja platih 30.12 i ovaj juce kazes jos nije poslao a tvoj poslao za HK vec znaci pre dan-dva.

Paypalom placeno,nego gledam sad ove sajtove neke,recimo everbuying za primer...,stavis curency EURS i odradis sve do kraja tj. do placanja i opet se vrati na USD,ne kontam da su vezani za USD,a to je los trip jer onda ce verovatno da bude konverzije gde se gubi novac.
U banci intesi mi je valuta u eurima,verovatno oni konvertuju po njihovom kursu u USD,da li neko zna nesto o ovome?

Ja znam da je uvek bolje placati u usd iako imas evre u banci/na racunu.

Meni u Aik banci direktno konvertuju iz dinara u $ po kursu nešto jačem od srednjeg.

Naravno treba na Paypal namestiti da konverziju vrši banka, a ne sam paypal pošto to radi dosta nepovoljno.

Inače ja sam svoj Letv x600 prodao i izgleda ću opet da kupim isti, pošto ne postoji drugi telefon ovog kvaliteta za te pare.

Jedno pitanje za x500, kad na home screen-u odem levo prikaze mi nesto na kineskom.
Sta je to i kako da ga sklonim ?
JeiBRMY.jpg .

Poslednja izmena:
Paypalom placeno,nego gledam sad ove sajtove neke,recimo everbuying za primer...,stavis curency EURS i odradis sve do kraja tj. do placanja i opet se vrati na USD,ne kontam da su vezani za USD,a to je los trip jer onda ce verovatno da bude konverzije gde se gubi novac.
U banci intesi mi je valuta u eurima,verovatno oni konvertuju po njihovom kursu u USD,da li neko zna nesto o ovome?
Pa dobro nisam te pitao cime si placao vec ko je prodavac od kog si kupio?
Drugo naravno da Kinezi nisu vezani za € jer je to valuta EU ili Evrope a Kina svakako ne pripada Evropi bar nije kad sam isao davno u skolu :)
Elem te druge valute su informativne prirode i uvek je najbolje placati u $ ja to uvek radim najmanje gubis ovako ti dva puta konvertuju.

Meni u Aik banci direktno konvertuju iz dinara u $ po kursu nešto jačem od srednjeg.

Naravno treba na Paypal namestiti da konverziju vrši banka, a ne sam paypal pošto to radi dosta nepovoljno.

Inače ja sam svoj Letv x600 prodao i izgleda ću opet da kupim isti, pošto ne postoji drugi telefon ovog kvaliteta za te pare.
Isto meni u TB placam dinarima a konvertuje mi po srednjem kursu $ za taj dan, a dok sam bio u AIKu i ja meni su po srednjem isto konvertovali ali to bese pre Kosticeve intervwncije u Aiku.

Ja znam da je uvek bolje placati u usd iako imas evre u banci/na racunu.
nemoze tako,ako stavis dolare,konverzija x4...to znm iz iskustva
Kod nas u mrtvoj srbiji samo evro,jer visa system nema kod nas multi valutni system :/
zato dzabe da stavljas usd

Ne znam ,na raznim temama 99% ljudi pise da je uvek bolje da se placa u dolarima na ino sajtovima.

Isto meni u TB placam dinarima a konvertuje mi po srednjem kursu $ za taj dan, a dok sam bio u AIKu i ja meni su po srednjem isto konvertovali ali to bese pre Kosticeve intervwncije u Aiku.

Enrage proveri jos jednom,da ne bude da *****m nesto,....ali koliko znam iz iskustva da uveko ude u evro pa posle u valutu koja se trazi.
Igram poker online intenzivno,uplacujem cesto....,placam razne servise za monitoring isto tako i kako god se okrene ako sajt ima samo USD meni konvertuje,e sad ovde vidim da moze da se menja valuta na samom sajtu,konkretno JD,everbying i drugi....,ali opet meni skida DOLAR usrani bez obzira sto sam prebacio na EuRS :/

Kazem ti jel sam 10001 put proverio imam dinare na TR racunaju mi u $ po srednjem kursu 101%.

Stigao je danas X500 narucen preko jd.com. Toliko ste me naplasili sa jd.com ali ovi su profi prodavci u odnosu na sve ostale kineze. Stiglo mi je sa jd.com kutijom sve lepo zapakovano i ljupljena je njihova etiketa kao potvrda da su oni zapakovali. Na deklaraciji unutra je sve lepo napisano sta i koliko je placeno. Nije pisala nikakva izmisljena cena ili cena bez popusta, vec je pisala tacna cena u dolar onako kako sam je platio. Cak je i naziv proizvoda isti kao pri narucivanju sa sve popustom.

Carina je naplatila upravo po toj ceni tako da me je carina izasla 4500 dinara plus otvaranje.

Prosli telefon je stigao sa goldwaya u obicnoj kesi a ovaj u lepo zapakovanoj kutiji.

Sve ukupno telefon plus carina su me izasli oko 150 eura sto je fenomenalna cena. Ja sam prezadovoljan. Tu sam za bilo kakva pitanja.

Volio bih da ga uporedis sa proslim telefonom, onako na prvu loptu :)

meni jd colletion pise cenu bez kupona a ovi drugi prodavci sa jd pisu umanjenu sa kuponom nije im bas neki profesionalizam

Stigao je danas X500 narucen preko jd.com. Toliko ste me naplasili sa jd.com ali ovi su profi prodavci u odnosu na sve ostale kineze. Stiglo mi je sa jd.com kutijom sve lepo zapakovano i ljupljena je njihova etiketa kao potvrda da su oni zapakovali. Na deklaraciji unutra je sve lepo napisano sta i koliko je placeno. Nije pisala nikakva izmisljena cena ili cena bez popusta, vec je pisala tacna cena u dolar onako kako sam je platio. Cak je i naziv proizvoda isti kao pri narucivanju sa sve popustom.

Carina je naplatila upravo po toj ceni tako da me je carina izasla 4500 dinara plus otvaranje.

Prosli telefon je stigao sa goldwaya u obicnoj kesi a ovaj u lepo zapakovanoj kutiji.

Sve ukupno telefon plus carina su me izasli oko 150 eura sto je fenomenalna cena. Ja sam prezadovoljan. Tu sam za bilo kakva pitanja.

Srecno sa telefonom i da te dobro i dugo sluzi.
A za JD pa rekao sam vam da je to ozbiljna firma.

Srecnice... :)

Trenutno ne rade ovi sto je JD dao kako zasto ne znam.

Nazad
Vrh Dno