Preko portala nikada nije bilo moguće deaktivirati, već samo aktivirati. Mora poziv...
Kada si dobio taj uredjaj,skoro ili pre godinu dana?Nisam vidjao takve do sada,jel nova ili stara platforma?:trust:hmm ovaj uredjaj.Pogledajte prilog 189655
Aha,onda je stara platforma u pitanju ako si ga uzeo pre tri godine!Taj uredjaj imam evo vec trecu godinu, ima hdmi izlaz i samim tim HD kanale. Pogledajte prilog 189673
A iskreno, pojma nemam koja je platforma, kako s provera to?
Stara platforma je u pitanju.Taj uredjaj imam evo vec trecu godinu, ima hdmi izlaz i samim tim HD kanale. Pogledajte prilog 189673
A iskreno, pojma nemam koja je platforma, kako s provera to?
Pogledajte prilog 189737
To je sve sto ima na citavom daljincu.
Btw ne reaguje daljinac sa tv. Daljinac radi samo sa Stb. Hvala u svakom slucaju.
Da li neko ovde pored IPTV-ja ima i recimo analognu ili digitalnu kablovsku TV (ali sa ConaxCAM modulom, ne sa njihovim receiverom), zemaljsku DVB-T2 ili digitalnu satelitsku TV (takođe bez eksternih receivera)? Ovo pitam isključivo zbog komentara o kvalitetu slike, ne i mogućnost pojedinih receivera ili platformi. Promenio sam 3 Telekomova STB-a i svaki je nepogrešivo imao lošiju sliku od prethodnog. Prvi AMINO nije imao HDMI out, pa sam mogao da ga poredim samo na analognom video-out-u (SCART, cinch, svejedno) sa sledećim (mislim da je bio Intracom). A taj Intracom sam već mogao da poredim i na HDMI-ju sa Huawei EC2108V5. Za isto vreme sam promenio i 3 Samsung TV-ja i svaki sledeći je nepogrešivo imao bolje procesiranje i "peglanje" analognog signala. Tako sam došao do onog čega sam se i plašio: kvalitet analogne slike sa SBB kabla je danas kod mene praktično identičan kvalitetu slike Telekomovih IPTV SD kanala, dok je nekoliko godina ranije razlika između IPTV SD i analognih kanala bila kao između neba i zemlje. Sve jadnije, bednije i jeftinije Linux kutijice sa bednim MTK i sve jadnijim video-procesorčićima očigledno nisu u stanju da ni od kvalitetnih H.264 stream-ova naprave ništa bolje od onoga što je Samsung u stanju da napravi "peglajući" jadni analogni signal. O razlici u kvalitetu HD slike sa satelita (preko receivera ugrađenog u TV) i IPTV HD kanala da i ne pričam: najkvalitetnija HD slika sa Huawei-a je bar 10-20% lošija od satelitske HD slike 1280x720 (one satelitske 1920p nema smisla porediti). Da stvar bude još gora sve ovo nisam poredio na Samsung TV-ju serije 9,8 ni 7, već serije 6. Kada kažem "kvalitet" mislim na oštrinu, blur-ovanje ("zamućivanje"), nedostatak detalja naročito u pozadini, kvalitet boja, polutonova, senki (naročito onih tamnijih) itd., a ne na smetnje u signalu.
I sa svim tim ,aj da kazemo problemima ,koje ti vidis ,ima bolju sliku od konkurencije.
Sve se to meni isto dešava, nekad idem na restart, nekada ne mora. Ponekad se slika samo zamrzne na kratko pa progura. Isto imam dve utičnice, jednu koja je na spratu i koju ne koristim ali se dobro sećam da sam imao problem sa internetom kada se neko javi sa telefona na spratu. Pošto više na nju nije nakačen telefon, javlja mi se svako veče ovaj problem što si naveo. Samo mi nije jasno šta si uradio, da li si skroz izvukao žice iz zida?Pre 10 dana IPTV je krenuo da brljavi, na svakih 2 minuta izbacivao je "Medijska greska 104030" i pojavi se crn ekran i mora da se restartuje a nakon restarta opet dodje do ove greske. Nisam zvao tehnicku podrsku jer je bilo oko praznika nesto i pitanje je da li bi dosli, nego sam probao sam nesto u podesavanjima da namestim ali nisam uspeo nista konkretno da nadjem. Zbog ranijeg rasporeda imao sam dve telefonske uticnice za isti broj, a samo na jednoj je prikljucen telefon i samo se on koristi, pa sam posumnjao na to iako nije dolazilo do prekida interneta/televizije kada bi se telefon koristio. Razvezao sam i iskljucio ovu uticnicu koja se ne koristi, i od tad da kucnem u drvo nemam problema sa IPTV-om i internetom.
Meni je ovo resilo problem, pa ako neko ima slicnu situaciju sa ovom medijskom greskom neka proba ovo i nadam se da ce mu resiti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari