Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Tako je,ja sam iz Sapca,imam 2 STB-a i na oba mi secka....

I kod mene secka na dva stb uredjaja (nova platforma). Pirot

Poslednja izmena:
Meni sve radilo extra nije nista seckalo a ni sad.
Nego sta su u nadohradnji menjali umesto logo Telekom Srbija sad je logo i natpis mts, ostalo nista novo ne lrimetih.

Secka,Obrenovac,2 STB-a,nova platforma.

Seckalo i meni sinoć, samo mi nije jasno zašto ne obaveštavaju narod?

Evo i ja prijavljujem da secka i zaglupi mi se internet skroz. Pocelo od petka uvece i traje i danas. Imam dva stb-a mada kad i jedan sam radi hoce da zablokira posle nekog vremena.

I kod mene secka,takodje nova platforma.Sinoc posebno.Sa starom mi nikad nije seckalo!

Ja ne znam sto je vama svima seckalo ja nijedno seckanje nikada nisam imao.

Odlicno, ti barem imas super paricu , koja moze i preko 100... [emoji23][emoji23][emoji23]

Evo i meni je sad ok. Ipak su oni nesto cackali, ranije nikad nisam imao problema.

Vratilo se u normalu.

Odlicno, ti barem imas super paricu , koja moze i preko 100... [emoji23][emoji23][emoji23]
Vazda pokusavas da budes duhovit, no nesto ti ne ide.
Ja lepo kazem da nisam imao seckanja ni na tv-u ni preko browsera na PC-u ni preko fona mts tv go, a ti se sprdaj dokle hoces.

Na novoj sam platformi i imam novi STB uredjaj - huawei. STB povezan sa TV-om preko HDMI kabla.Slika nakon 3-4 minuta pocne da trza.Trzanje prestane kada promenim kanal pa opet isto posle ne koliko minuta.Prijavljeno tehnicar dosao zavirio u ruter svi parametri dobri.Reko mi da ne gasim STB kao da nesto daljinski probaju u ponedeljak ali sta kada kaze da je sve dobro.Brzina interneta mi je 20 Mb/s.Ako neko ima neku ideju......

Poslednja izmena:
Nema veze, da li je u portu 2 ili 3, isto je to, sem ako nisi nešto menjao u podešavanjima portova.

20151230_135943.jpg

imam ovaj daljinac od setboxa, a skoro sam uzeo Vox tv, pa sam hteo da ga setujem za tv a nmg nigde da nadjem upustvo... Bio bih zahvalan :)

Hvala.

Vrh Dno