Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Snimak radi, pokusaj ponovo..

Identično kao kod mene kada najmanje secka (inače secka više i češće na identičan način). Možda bi trebalo umesto fudbala da gledamo dnevnik, pa će nam manje smetati što spiker ponekad trzne glavom, negoli što se igrači premeštaju umesto da trče po terenu. ,)

Identično kao kod mene kada najmanje secka (inače secka više i češće na identičan način). Možda bi trebalo umesto fudbala da gledamo dnevnik, pa će nam manje smetati što spiker ponekad trzne glavom, negoli što se igrači premeštaju umesto da trče po terenu. ,)

Bas tako secka mnogo vise kao sto si rekao. I na slovima se dobro vidi seckanje tu je najlakse uociti.

gortod probaj snimak da li radi a ti snimi slova kako seckaju
Pazi to sam i ja primetio oko slova tipa kada ide jutarnji program ili hronika slova koja idu u dnu ekrana seckaju,nego nesto nije mi smetalo jer i ne gledam to cesto,ali da seska-secka!:)

Pazi to sam i ja primetio oko slova tipa kada ide jutarnji program ili hronika slova koja idu u dnu ekrana seckaju,nego nesto nije mi smetalo jer i ne gledam to cesto,ali da seska-secka!:)

To je to kada krenu slova da seckaju,samo se udubi u program i primetices i trzanje glava...Meni najvise smeta fudbal kada secka a placas HD.Stvarno ne znam sta da radim,tehnicar kaze svi parametri fenomenalni, 150m od centrale

Okaci sutra slova.mnogo sam umoran...
Jesu li kod tebe menjali stb?. Kod mene samo nisu stb menjali ostalo su sve pokusavali. Probajte sa prijavama, posto sam ja na probnom periodu pa im je najjednostavnije da mi kazu da vratim ako mi se ne svidja. Ne znam sta ce reci vama koji ste pod ugovorom.

Jesu li kod tebe menjali stb?. Kod mene samo nisu stb menjali ostalo su sve pokusavali. Probajte sa prijavama, posto sam ja na probnom periodu pa im je najjednostavnije da mi kazu da vratim ako mi se ne svidja. Ne znam sta ce reci vama koji ste pod ugovorom.

Menjali su kod mene...ista priča, odnosno isti problem.

Ja se konacno otkacio od iptv-a. Razlog za koriscenje je bio sto u nasem gradu nije postojala druga opcija. Sad stigla kablovska koja ima i arene, sportklub, pinkove filmske,fox kanale,cak i 9 erotskih u osnovnom paketu ;) i to sve za 500din na 3 tv-a tako da je iptv kao solucija smesna. Poceli ljudi da vracaju i raskidaju ugovore. Kad bi ovako nesto uveli svi da vidite kako bi mts popravio usluge i uozbiljio se. Ovako ih boli uvo.

Poslednja izmena:
Jedan od tehnicara koji su dolazili pominjao je nekakav pcm, kaze i kod njega je bilo problema dok nije to skinuto od tada kaze radi bez greske. Citao sam o tom pcm i video za sta sluzi ali i navodno da sa tim pcm internet uopste ne moze da radi. Vidite raspitajte se kod tehnicara.

Snimak ste videli kod clana ppera isto je i kod mene pa da ne snimam i ja.

Ja se konacno otkacio od iptv-a. Razlog za koriscenje je bio sto u nasem gradu nije postojala druga opcija. Sad stigla kablovska koja ima i arene, sportklub, pinkove filmske,fox kanale,cak i 9 erotskih u osnovnom paketu ;) i to sve za 500din na 3 tv-a tako da je iptv kao solucija smesna. Poceli ljudi da vracaju i raskidaju ugovore. Kad bi ovako nesto uveli svi da vidite kako bi mts popravio usluge i uozbiljio se. Ovako ih boli uvo.

500DIN? Koji je to grad i koji provider?:)

To je samo za nas grad, neki privatnik, pokriva nasu opstinu samo. Ne bih sada da reklamiram ali ima npr. 50mbit i kablovska na 3tva za 1400din (promocija kad se uzme zajedno) :) Cekam da mi istekne ugovor i za adsl i toliko od mene sto se tice telekoma.

To je samo za nas grad, neki privatnik, pokriva nasu opstinu samo. Ne bih sada da reklamiram ali ima npr. 50mbit i kablovska na 3tva za 1400din (promocija kad se uzme zajedno) :) Cekam da mi istekne ugovor i za adsl i toliko od mene sto se tice telekoma.

Ma šta ga reklamiraš? Koja si bar opština, pa ćemo ga nađemo :)

Koja reklama kada je samo jedna opstina? :D

gortod Nisu menjali ni kod meni a ni kod komsije.Samo setovali modem daljinski pa vracali...I na kraju rekao da je to verovatno do njih i da ce da obavesti tamo neke njegove zato sto se korisnici mnogo zale na tu pojavu.BG VIDIKOVAC

Ima tu neku kablovsku i drugar, 500-600din ima sport klub, arene i slicno, ali rece mi on da kradu signal, da nije to nesto full legalno. Mislim, cim imaju i arene i sport klub, koliko znam oni se nesto kolju medjusobno.

To sto sbb nema arene i mts nema sportklubove, ne znaci da kablovski operateri nemaju i jedne i druge...

Ti lokalni kablovski emiteri uglavom opstaju tamo gde nema sbb-a. Što se ponude tiče nije loša, čak po meni i bolja zbog nekih kanala od iptv-a, jer miksaju ono najbolje od jednih i drugih, naravno uz gomilu gluposti, kao i kod ostalih, jel? Razmišljao sam o lokalnoj kablovskoj, ali nijedan box osim četvorke (koji i koristim) i mege se novčano ne isplate u kombinaciji sa nekim drugim kablovskim operaterom. A iskren da budem, mnogo mi se više sviđa mts-ov interfejs na novoj platformi i uvek mogu očekivati neke promene i dodatke, koje ni sad nešto ne koristim ali je dobar osećaj znati da su ti razne mogućnosti dostupne tipa premotavanja, snimanja, čuda muda, koje kod lokalnog operatera ne bih imao. Sad koliko je to sve legalno, sve te arene i sport klubovi, stvarno ne znam.

Ajd sad da ja bubnem ovako iznebuha:
Uveo bih matorcima IPTV, ali oni na gajbi imaju samo "stari" tv bez hdmi ulaza. Jel imaju ovi uređaji mogućnost povezivanja na njih, dok im ne nađem kršten tv? Znam da mogu i kod mts tv na rate, ali našao sam neku povoljniju varijantu, samo moram da sačekam....
Dakle mogu li iptv na stare tv?

Ajd sad da ja bubnem ovako iznebuha:
Uveo bih matorcima IPTV, ali oni na gajbi imaju samo "stari" tv bez hdmi ulaza. Jel imaju ovi uređaji mogućnost povezivanja na njih, dok im ne nađem kršten tv? Znam da mogu i kod mts tv na rate, ali našao sam neku povoljniju varijantu, samo moram da sačekam....
Dakle mogu li iptv na stare tv?

Moze dobijas scart

Ili ako hoces povezes cincevima za stb koje takodje dobijas. Sve tri varijante dobijas a ti prikljuci sta hoces.

Vrh Dno