Ma kod tebe se definitivno vidi da imas problema i sa NET-om,a za IPTV je ocigledno,ali mene zanima kako je kod @gortod i @voja011 i kakva su to sitna seckanja koja ne zahtevni korisnici ne primecuju!?![]()
Snimak radi, pokusaj ponovo..
Identično kao kod mene kada najmanje secka (inače secka više i češće na identičan način). Možda bi trebalo umesto fudbala da gledamo dnevnik, pa će nam manje smetati što spiker ponekad trzne glavom, negoli što se igrači premeštaju umesto da trče po terenu. ,)
Pazi to sam i ja primetio oko slova tipa kada ide jutarnji program ili hronika slova koja idu u dnu ekrana seckaju,nego nesto nije mi smetalo jer i ne gledam to cesto,ali da seska-secka!gortod probaj snimak da li radi a ti snimi slova kako seckaju
Pazi to sam i ja primetio oko slova tipa kada ide jutarnji program ili hronika slova koja idu u dnu ekrana seckaju,nego nesto nije mi smetalo jer i ne gledam to cesto,ali da seska-secka!![]()
Voja011 radi snimak..identicno kao kod mene.
Jesu li kod tebe menjali stb?. Kod mene samo nisu stb menjali ostalo su sve pokusavali. Probajte sa prijavama, posto sam ja na probnom periodu pa im je najjednostavnije da mi kazu da vratim ako mi se ne svidja. Ne znam sta ce reci vama koji ste pod ugovorom.Okaci sutra slova.mnogo sam umoran...
Jesu li kod tebe menjali stb?. Kod mene samo nisu stb menjali ostalo su sve pokusavali. Probajte sa prijavama, posto sam ja na probnom periodu pa im je najjednostavnije da mi kazu da vratim ako mi se ne svidja. Ne znam sta ce reci vama koji ste pod ugovorom.
Ja se konacno otkacio od iptv-a. Razlog za koriscenje je bio sto u nasem gradu nije postojala druga opcija. Sad stigla kablovska koja ima i arene, sportklub, pinkove filmske,fox kanale,cak i 9 erotskih u osnovnom paketui to sve za 500din na 3 tv-a tako da je iptv kao solucija smesna. Poceli ljudi da vracaju i raskidaju ugovore. Kad bi ovako nesto uveli svi da vidite kako bi mts popravio usluge i uozbiljio se. Ovako ih boli uvo.
To je samo za nas grad, neki privatnik, pokriva nasu opstinu samo. Ne bih sada da reklamiram ali ima npr. 50mbit i kablovska na 3tva za 1400din (promocija kad se uzme zajedno)Cekam da mi istekne ugovor i za adsl i toliko od mene sto se tice telekoma.
Jesu li kod tebe menjali stb?. Kod mene samo nisu stb menjali ostalo su sve pokusavali. Probajte sa prijavama, posto sam ja na probnom periodu pa im je najjednostavnije da mi kazu da vratim ako mi se ne svidja. Ne znam sta ce reci vama koji ste pod ugovorom.
Ajd sad da ja bubnem ovako iznebuha:
Uveo bih matorcima IPTV, ali oni na gajbi imaju samo "stari" tv bez hdmi ulaza. Jel imaju ovi uređaji mogućnost povezivanja na njih, dok im ne nađem kršten tv? Znam da mogu i kod mts tv na rate, ali našao sam neku povoljniju varijantu, samo moram da sačekam....
Dakle mogu li iptv na stare tv?
Da slucajno nije neko resio problem sa seckanjem slike na iptv?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari