Da, al moj je 4", onda ja to ipak ne mogu onda da imam 5 precica. Meni bi se svidjalo da mogu to da namestim tako, a bilo bi super i zbog toga sto ima ukupno 15 precica, pa bi sve stale u pravougaonik 3x5, ovako imam prazno polje.
😀 Naravno, nije to bitan detalj.
Meni najviše ide na živce integracija skype.. Prvo mi je falila na 8.1 kroz Messenger, sad me smara na dva mesta... Navikao sam se na skype... Ovo kroz sms nije loše... Samo kad bi nekako mogao isključiti sms skype... Eto... Vratio sam 10ku ponovo...
Ja sam sebi podesio da mi to preko messengera bude podrazumevana aplikacija, a onda sam se na samom skypeu izlogovao. Posto mi je skype nalog povezan sa microsoft nalogom kojim sam na telefonu onda kad idem na sam skajp samo ga pokrenem i bez kucanja sifre se ulogujem.
Ovo što neko napisa za Edge, da je još uvek nova aplikacija i da se još razvija, ma kakvi, na Exploreru je bazirana i nije napredovalo ništa, sramota. Interesantno, baš ono što ljudi najviše koriste, Photos, Edge, Viber - najlošije radi...s tim što Viber nije native app pa ajde...i to me nervira koliko se zapostavlja Viber za WP, puca non stop, (na W10).
Mozda je baziran Edge na IE, al ipak je sigurno nov browser. Ako je IE imao neke opcije, a Edge napravili od njega, zasto bi ovog napravili tako da ne podrzava neke stvari zbog kojih windows 10 korisnici odustaju od njega... I dalje tako mislim - nije sramota sto on sad nema neke funkcije, nego smo mi sad insajderi, tj. mi sami zelimo da probamo nov sistem, a mozda i da saljemo microsoftu feedback kako bismo dali simbolican doprinos novom sistemu i kako bismo makar malo uticali na razvoj odredjenih aplikacija - trazenjem odredjenih funkcija i primecivanjem gresaka.
Za vajber - to je ispalo tako kako je ispalo, lose na windows 10 radi, al opet, razumljivo je sto to sad niko ne ispravlja - nije Microsoftov posao, a ovi drugi - verovatno misle "zasto bismo to sad radili, windows 10 mobile jos nije ni izasao". Posle ako bi losije radio i nakon zvanicnog izlaska vajbera - to je samo razlog vise da poslusamo sve one koji govore da je to smece od aplikacije, i da je bolje dati prednost boljim alternativama.
Sa devojčinog telefona nisam uspeo da pošaljem mail sa par fotki, koje nisu bile prevelike, jer je valjda radio upload na O. Drive, strašno.
Haha, zato ja nisam devojci instalirao windows 10 mobile na njen telefon - ne treba mi taj ocin da me razbije... :d