Ja neke bagove ne primećujem, u principu mi sve radi kako treba a što su Photos i Edge bez veze, druga je stvar...jedino mi smeta kad idem na "share" opciju, ne izlistava Viber, mislim da je to do samog Vibera, baš je bez veze na 10ki iako ga mnogo koristim, ljudi sa WA ili drugim su retki oko mene
Opet ja da pitam...zna li se tacan datum kad ce krenuti update over the air ?
Opet ja da pitam...zna li se tacan datum kad ce krenuti update over the air ?
Ništa još zvanično, samo opet neke glasine: kraj januara ili sredina februara, navodno tada,jer bi u tom periodu Redstone build za Windows 10 PC "ugledao svetslost dana"
Za sve kojima ne radi alarm to je zato jer neki pametnjakovic u MS timu odlucio da se alarm ne startuje kad je telefon u "airplane" modu.![]()
Meni je zanimjivo ovo sve kako mogu da imam skajp u porukama, ali ako mogu time produziti trajanje baterije, ko ga sisa, bolje da imam bateriju.Baterija se znacajno produzi kada se iskljuci Skype u porukama, evo uredno vukljam drugi dan na 1320.
Pretpostavljam da si namestio ton u notifikacijama, ali da li si isao u Outlooku u podesavanja i odobrio mu zvukovna obavestenja i banere? I to je potrebno, neko je nedavno ovde okacio i sliku sta tacno treba da se ucini.Meni na 640ds sve radi super sem zvučne notifikacije za outlook. Doduše ostao sam na .29 i za sada i više nego zadovoljan.
Sve sam mu odobrio ali pre 5 sekundi :-DPretpostavljam da si namestio ton u notifikacijama, ali da li si isao u Outlooku u podesavanja i odobrio mu zvukovna obavestenja i banere? I to je potrebno, neko je nedavno ovde okacio i sliku sta tacno treba da se ucini.
kakva je desetka na 830?razmišljam da nabacim,a ne bi ako šteka.8.1 radi savršeno za moje potrebe
Sad vidim, na 8.1 je izgleda slicno kao na 10 za podesavanje obavestenja... Isto nece da skonta aplikaciju odmah, ali ono sto mu treba nije vreme, nego da dobijete poruku na toj aplikaciji - na skajpu da posaljete sebi poruku sa drugog naloga, ili na vajberu isto tako. Tada sistem skonta aplikaciju i onda je moguce za nju podesiti neki drugi ton obavestenja.Dugo mu nešto treba da skonta da ima Viber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari