Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching]
"SearchOrderConfig"=dword:00000000
Pa ako si radio Clean install, tj. od nule, kako da instalira druge drajvere ? To moraš ti posle.Instalirah 1511 od nule. Dobro je sto prihvata kljuc od Windows 8. Aktivacija prosla bez problema. Ono sto me iznerviralo je sto je sam poskidao drajver za graficku i sve ostalo i instalirao bez ikakvog pitanja. OK, super za nekoga ko nece da lupa glavu ok toga ali ja zelim da instaliram drajvere koje ja hocu. Koliko vidim, ne postoji vise opcija da se to iskljuci. Ima samo nesto za aplikacije i custom ikone. Nasao sam na netu resenje koje radi (dok i to ne pokvare):
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching] "SearchOrderConfig"=dword:00000000
Hvala ma linku. Trebao sam malo detaljnije opisati problem. Meni se latency spike ne desava na svake 4-5 sekunde kao sto su opisali na tom linku, vec sporadicno... nekad jednom u sat vremena nekad par puta u roku od desetak minuta.Ja stavih juce ove i za sada nemam problema sa latencijama (u pitanju je verzija 20.4.1). Imao sam probleme sa 82579 na prethodnoj masini i ostao sam na 19.0 verziji koja je OK. Ne znam da li su nesto resili u medjuvremenu.
P.S. Evo i objasnjenja:
https://communities.intel.com/message/309600#309600
Pogledajte prilog 187428
Važno da voliš da troluješ i spamuješ temu sa beznačajnim i irelevantnim postovima. Kao da iovako nije dovoljno nepregledna samo još fale tvoje neduhovite doskočice.Ne volim ni ja windows 7, windows 8, Linux, iOS, OSx, android os (njega posebno ne volim)...
Ljudi ne mogu nikako da udjem u Regedit,ne znam sta se desava.Kliknem i nista.
Zna li mozda neko resenje ?
Ljudi ne mogu nikako da udjem u Regedit,ne znam sta se desava.Kliknem i nista.
Zna li mozda neko resenje ?
Da li si logovan kao administrator?Nasao sam RegEdit.exe u Windows folderu ali nista se ne desava.
Probao sam i to ali nista se ne desava.
Pogledaj da nemas windows.old folder.To ne znam ali ranije nije bilo ovakvih problema,prvi put mi se desava ovako nesto.
Darkodar gde da nadjem ovo ?
Vuk40 nemam jer sam radio instalaciju preko iso.Mislim da je taj folder samo ako se radi upgrade preko win7.
A koji update desetke urniše sistem?Ne volim ovaj novi Mikrosoftov apdejt policy, svakodnevno neka ažuriranja. Prvo što ostavlja utisak nepouzdanosti, kao da koristim neki beta softver, drugo što briše aplikacije i brlja drajvere pa svaki put treba da mislim da li će mi njihov apdejt urnisati sistem koji sam taman namestio da radi kako treba.
Prešli su se, Patch Tuesday je mnogo više ostavljao utisak pouzdanosti, a i nikad mi nijedan Win 7 apdejt nije urnisao sistem.
Povrh svega, Windows 8 metro apps nisu kompatibilne sa Windows 10, pa npr. instalirah Box for Windows 8 pre par meseci, sa sve charm bars i onim poznatim Win 8 UI-em, i proverim juče Windows Store, ima novi Box za Windows 10, i umesto da mi to sam ažurira, morao sam ručno, pa mi je instalirao paralelno obe apps odnosno staru nije deinstalirao, pa sam i to morao ručno. Interfejs je skroz drukčiji, nema više onih charm bars ili kako li se zovu što se magično pojavljuju i nestaju.
Tako da im je i touch UI nekonzistentan, i apps verzije su nekompatibilne, i apdejti su zbrkani. Sve je to kao što rekoh ranije - HOT MESS.
U iOS App Store-u je od prvog dana sve bilo u redu, znala su se pravila i nisu se menjala do dan danas i sve funkcioniše. Windows Store s druge strane, totalno suprotno.
Hvala ma linku. Trebao sam malo detaljnije opisati problem. Meni se latency spike ne desava na svake 4-5 sekunde kao sto su opisali na tom linku, vec sporadicno... nekad jednom u sat vremena nekad par puta u roku od desetak minuta.
Mislim da sam vec koristio tu verziju drajvera i nije pomoglo, ali svakako cu nastaviti da eksperimentisem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari