Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Bezveze je to, mora da ima neki manual refresh.. meni se 10 minuta nisu pojavili novi tweetovi. Mozda joj dam sansu posle nekoliko verzija, za sad zvanicni klijent kida, iako je malo sporiji.

Idi pa pogledaj da li ti radi i pozadini ako radi iskljuci pa uključi ponovo. Počelo da radi kod mene malo bolje .

Za prvu win 10 verziju ok, biće valjda bolje.
Zvanični win 10 tek treba da izađe ,ovaj stari sto kažeš završava posao.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Zanimljiva je mTalk, i ja sam je sad kod sebe instalirao. Probacu je sa telefona kasnije, al prilico je jednostavno - mnogo lakse nego da pecam sta sitnu dugmad u browseru na telefonu.

Uzgred, da li bismo mogli dobiti i onaj mTalk za pozive i poruke iz inostranstva? Sad sam malo nesto o tome procitao, deluje kao zgodna stvar, mada mi nije jasno kako funkcionise... Instaliram je, povezem sa mojim brojem, pa kad budem negde van zemlje samo se povezem na mTalk gde imam wifi, i pricam i saljem poruke besplatno ili kao da sam u Srbiji? Isto tako, ako imam nekog iz inostranstva koga bih zvao, mogu da uzmem karticu odande (nekako), pa onda da ga zovem za dz. ili po tamo onoj lokalnoj ceni? I ako uzimam mtalk i povezujem ga sa karticom iz Srbije, da li treba i ovde u Srbiji da mi ostane telefon sa tom aplikacijom (u sta ne verujem), ili ima kao neki server preko koga idu ti pozivi?

Mada mi je ovo drugo malo vaznije sto jos hocu da pitam...
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/latex-renderer/9nblggh0jgpj
Sad sam ovo video kod njih u storu, pise mi sa telefona kad odem za tim linkom da nije dostupno za preuzimanje... Jel bi trebalo da bude da ce to biti dostupno za koji dan? Jel to Microsoft treba da odobri tu aplikaciju u storu ili tako nesto? Inace, tolero, deluje mi da bi to mogla biti aplikacija za kakvu sam se raspitivao u temu za windows 10 mobile - da kucam tako tekst sa matematickim formulama na telefonu i pravim pdf. :)

Meni dugme za preuzimanje bledo, i pise mi LaTeX Renderer is currently not available... :( Tj. to mi pise kad ga nadjem preko linka, a kad ga trazim u Storu onda mi se ni ne pojavi... Jel imas 8.1 mozda, ili 10? Meni je Windows 10 Mobile sad. Ne kontam zbog cega bi mi pisalo da nije dostupno...

Meni dugme za preuzimanje bledo, i pise mi LaTeX Renderer is currently not available... :( Tj. to mi pise kad ga nadjem preko linka, a kad ga trazim u Storu onda mi se ni ne pojavi... Jel imas 8.1 mozda, ili 10? Meni je Windows 10 Mobile sad. Ne kontam zbog cega bi mi pisalo da nije dostupno...
Ne mogu izgleda da izmenim staru poruku sad, valjda je proslo previse vremena od kako sam je napisao... U svakom slucaju, na glupo pitanje glup odgovor - region je bio u pitanju, al to nisam pokusavao odma, sve mislim zasto ne bi stavili aplikaciju za sve regione. Uz to, aplikacija bas i nije nesto posebno, napravi jednu formulu, ali ne moze da napravi i neki jednostavniji tekst.

Jesu li uopšte postojale notifikacije za TT?

Vidite da niko trenutno ne razvija tt za windows. Bolje ugasite notifikacije,nije to uopšte pouzdano.

Na mTalku neće da otvori yt klipove..otvori u nekom njegovom, integrisanom plejeru, ali nikako da učita, pa sam prešao na TT Classic.

Sent from mTalk

Ja instalirao na pc . Inače juče izašlo par novih univerzalnih aplikacija. Počele su da izlaze sve češće u zadnjih nedelju dana.

Poslednja izmena:
Instalirao si normalan WOT na PC-u ? Ne ovaj blic :)
Gde pratis izlazak tih novih univerzalnih programa/igara ?

Ma ovaj blitz sam instalirao na pc preko store-a .

Appraisin aplikacija je dobra , izbacuje nove univerzalne i uopšte kada se doda neka nova funkcija

Ma ovaj blitz sam instalirao na pc preko store-a .

Appraisin aplikacija je dobra , izbacuje nove univerzalne i uopšte kada se doda neka nova funkcija

Jel se ta aplikacija za pracenje novih aplikacija zove bas tako? Kucam na storu appraisin i javlja da nema podudaranja. Jedino ako je to app samo za w10, a ja jos uvek na 8.1.

Čist mazohizam... :d
4bc0e05dc0567b01dd17a57c65b4b5ed.png

U toku noći možda i krene sa instaliranjem.

Dobra stvar Appraisin, zaboravio sam da su Facebook i Facebook beta razlicite aplikacije.. opet radi cover photo na lajv tajlu.

Poslednja izmena:
Kod mene je ima, na US regionu sam na w10.

Vrh Dno