Sto se tice performansi, nema problema tu, kernel je i mama i tata [emoji1] Moras samo podesiti lepo u nekoj kernel app.Flesnuo sam v1.5, mnogo lepse sve nego na ARHD, jer su ga skratili iako za sve one sitnice koje ima M9 na Sense 7, minimalisticki i bas je dizajnom super rom. Vidjecemo kako ce biti u radu.
Deder, izgasi taj airplane mod i ne izlazi iz aplikacija [emoji12]Slab ti je M8Gledaj, sve stock... [emoji38]
![]()
Ma znamHaha
Ovo sve iz sprdnje, ne znaci nista ovaj score.
Izvini, gde si nasao stock rom sa stock recovery-em? Moze link?Vratio sam se na stock. Nema update-a i dalje za mene. A ne mogu da potvrdim 100gb na driveu
;(
Ja imam root i otkljucan bootloader, flesnem stock recovery i restore-ujem backup i odradim ota [emoji1] To sam radio od 4.4.2 do 5.0.1, nikakav relock ili bilo sta slicno ne radim.Malo sam istrazivao i igrao se sinoc u fastbootuNasao sam da se moram vratiti na LOCK status. I odradio sve sto je potrebno ali mi i dalje stoji da sam UNLOCKED, tako da nisam uspeo da potvrdim onih 100gb, na kraju sam se vratio na stari Nandroid Beckup koji sam i koristio pre ove operacije vracanja na stock. Inace krajnje je jednostavno samo treba mozda malo vremena dok se ne osposobi fastboot prvi put. Jos kad bi mi radilo ovo zakljucavanje i otkljucavanje bootloadera ovo bi bilo u rangu Nexusa
![]()
Nisam do sad gubio root. Inace, za cloud storage, imam 2 mega accounta i 1TB na one drive(giftovan zauvek [emoji1] ).Znam to. Nego da bi ootvrdio ovih 100gb moram imati zakljucan pa sam zato hteo... Dobro bi mi doslo tih 100gb kad mi vec sleduje samo nzm kako to nisam znao ranije dok jos nisam rootovao...
Edit .
@imotep95 zar ne izgibis root?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari