NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Koji je posednji firmware? Vredi li flešovati ili čekati sledeću nedelju za 6.0?
No hard feelings...
nego mi stvarno nije jasno jer za igrice ako si fan uzmes komp pa igras ko čovek
ja sam dobio G3 od firme i extremno sam nezadovoljan istim ( spor os, očajna baterija, malo malo nešto baguje ... ) Mislim da za te pare moze da se uzme bolji fon
Posle BB G3 je potpuno razočarenje
Poslednji je V21A .
Mozete li mi reci koji fajl da promenim u Igo da bi ga prilagodio rezoluciji G3, posto sam do sada imao tel sa hd rez. Hvala.
Nema procene ovde.Izvinjavam se sto upadam ali je l moze neko da mi kaze koliko vredi ovaj tel,nov skinut s mreze ?![]()
Imao G3 godinu dana ili vise, poklonio ga, uzeo iPhone 6 i evo posle vise meseci i dalje srecan sa iPhone dok sam se sa LG nervirao odmah posle jedno 5 dana.Jel vredi kupiti g3 ? Koje su mu mane? Jel izlaze zute mrlje na ekran?
+1Ne vredi.
Kameru ima svakako bolju, displej ne. Trajanje baterije je znatno bolje na G2.Ja sam do pre nedelju dana imao g2 i mogu da kazem da g3 ima bolju kameru i bolji displej, u radu i trajanju baterije isti....
Razmisljam se izmedju g2 i g3, moze li mi neko objektivno reci ko je koristio oba telefona, vredi li davati vise para za g3.. Posto koliko sam primetio, g3 ima malo bolju kameru, veci displej koji se i nije proslavio nesto i 3gb rama.. Isto tako sam procitao da g3 jede bateriju bas zbog tog displeja.. Hvala.
Da, ali su i jeftiniji, pa ti ostane i neke pare u džepu.Pa G2 i Z2 su klasa za ove ostale. Odaberi jedan od ova dva modela.
Ne vredi, dobices samo bolju kameru. Sa druge strane gubis na kvalitetu ekrana, trajanju baterije i brzini.
+1G3
Одличан дисплеј, крш софтвер, лагује, камера феноменална, батерија добра, мора са две руке да се користи (имам велике руке и шаке па морам да "придржавам" левом), пријем феноменалан, звук јак и чист, слот за картицу, пуни се невероватно брзо, некад и не поверујем да је 100% пун за тако кратко време, ГРЕЈЕ СЕ КО БЕСАН, леп и допадљив уређај, наравно да је боље да узмеш г3 уместо г2, г2 је старији и тешко да вреди те паре (прецењен), једино полован неки...Сони немој да узимаш НИКАДА јер је то најлошији телефон и највише цркава (дисплеји и сл. најбољи ортак има радњу и од 20 телефона 4-8 се врати због хардвера, он их и не продаје него узимају људи уз пакете МТС па мора).
ЈА сам на Г3 дошао са нексуса 5, осим камере и екрана нисам добио ништа, уствари сам отишао са коња на магарца и мишљења сам да Г3 може да буде добар само ономе ко не зна за боље и тај фамозни Г2 (од којег је настао неџус 5 јел) такође штуца и лагује (имао сам Г2 до јуче баш због тога што сви кажу да Г2 ради болје од Г3 па сам узео да пробам, исто је све само је екран мутнији и слабије осветљен од Г3).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari