Veljkov unuk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2015
- Poena
- 69
Eto još jedne potvrde. 
Uzeo sam g3 prosle nedelje, zanima me da li je neko probao one kineske "tempered glass" folijice za ekran, ima ih za par dolara, valjaju li cemu?
Nudila mi ih devojka u delti al za 1300![]()
Ima i ja fabričke folije sa strane nisam ih slidao nego odmah stavio u armor....P.s. mijenjaju ti i ekran i kompletnu prednjicu. Nemoj skidati foliju sa strane ja ju tako koristim u kejsu. Zasad mi je sve ok
@Nightcrawle
Zar ne bi trebalo da ti oni daju rezervni telefon dok je ovaj na popravci?
Ništa ne mora da znači. Gledaj da bude proveren prodavac i proizvod koji je dobro ocenjen. Vodi se time pri online kupovini sa bilo kog sajta i nema greške. Ali imaj u vidu da taj deo mora koštati određenu sumu a ne 10$.
Candy6 radi savršeno, samo može li da circle case prikaže sat uz pomoć xposed i quickcirclethemer, možda promenom dpi ili sl.Pa što ne skines gapps? Autorec nećeš na custom ROM staviti, zao mi je. U developer tools upali advanced reboot(ugasi opciju pa upali) onda ideš na reboot, recovery. Tamo flashaj gapps. A imas i apkmirror
Za ostalu pomoć samo pitaj
Još nešto, puno bolji rom i stabilniji je candysix
Nema potrebe za raspravom, tema je o telefonu a to samo po sebi povlaci nacine upotrebe istog. Ima ljudi koji uzimaju S6 i Iphone kao modne detalje a nemaju pojma o istim sto je po meni glupo ali njima nije i isto tako im nije glupo da iskesiraju 600e za iste... Razumem coveka.
Probaj preko browsera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari