Šta je novo?

LG G3

Uzeo sam g3 prosle nedelje, zanima me da li je neko probao one kineske "tempered glass" folijice za ekran, ima ih za par dolara, valjaju li cemu?
Nudila mi ih devojka u delti al za 1300 :D

Uzimaj.. Manje vise isto s...kao i oni od 20$

Naruči na ebay original Nillkin za 5-6 dolara. Odličan kvalitet, proverena kompanija.

Tempered glass

Uzeo sam g3 prosle nedelje, zanima me da li je neko probao one kineske "tempered glass" folijice za ekran, ima ih za par dolara, valjaju li cemu?
Nudila mi ih devojka u delti al za 1300 :D

http://www.aliexpress.com/item/G3-T...ss-Screen-Protector-Film-for/32266468472.html

Evo ja sam uzeo ovaj, prezadovoljan.
Ma kakva Delta, to je isto to samo 10x veca cena :D

Narucio sam jedno pre preko nekog drugog prodavca nije bilo nesto, jeste da sam ga ja stavio pa probao da odlepim jer ga nisam lepo namestio,pa vratio....posle nekog vremena poceo vazduh da se podvlaci pa sam uzeo novo.
To staro sam probao da polomim, i iskreno bilo je dosta cvrsto, a kad je puklo nije se raspalo vec ostalo u komadu, kao kad soferka na kolima pukne :):)

jel zna neko koliko para moze da me kosta display+touch+frame kod nas (bez ruku) i da li su valjane one varijante sa allija za ~50 dolara ili su neka kineska *****? :)

Da se upišem u klubu "puknutih lajsni na G3 telefonu" :d

Za sada samo kod mikrofona. Kod IR blastera i na drugim mestima za sada nema...

Bio sam do mts-a kažu da prihvataju garanciju za to ali se na telefon čeka 2 nedelje najmanje...
Obzirom da trenutno nemam rezervni telefon za sada ga neću slati na reklamaciju a garancija mi ionako važi još godinu dana pa se za to vreme možda pojavi još koja falinka :wall:

Nego jel se dešavalo nekome da posle menjanja lajsne ona opet pukne posle nekog vremena? Ili menjaju sa nekim kvalitetnijim?

Prilozi

• P_20151205_095840.jpg
    P_20151205_095840.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 134
P.s. mijenjaju ti i ekran i kompletnu prednjicu. Nemoj skidati foliju sa strane ja ju tako koristim u kejsu. Zasad mi je sve ok

+1 za puknutu lajsnu na istom mestu kao na gornjoj slici. Posto je meni i touch pukao (ispao mi tel) menjacu sve. Jedino se bojim kakvi su delovi sa Alija, vrede li sta ili su kinezi?! o_O

Ništa ne mora da znači. Gledaj da bude proveren prodavac i proizvod koji je dobro ocenjen. Vodi se time pri online kupovini sa bilo kog sajta i nema greške. Ali imaj u vidu da taj deo mora koštati određenu sumu a ne 10$.

@Nightcrawle
Zar ne bi trebalo da ti oni daju rezervni telefon dok je ovaj na popravci?

Ništa ne mora da znači. Gledaj da bude proveren prodavac i proizvod koji je dobro ocenjen. Vodi se time pri online kupovini sa bilo kog sajta i nema greške. Ali imaj u vidu da taj deo mora koštati određenu sumu a ne 10$.

Pa nekosta 10, ali kosta reda 50-60$ touch+display+frame. Hvala na savetu :)

Da li neko zna koje su maksimalne temperature za G3, instalirao sam CpuTemp i prilikom igranja mortal combat X procesor dodje do 95c i dugmici pozadi postanu prilicno topli/vreli. Da li moze neko ko ima instaliran mortal combat da kaze koje su mu temperature posle 15 - 20min konstantnog igranja.

ne mogu da verujem da neko uzima fon od 300 jura da bi igrao mortal combat na njemu
sorry ... bilo je jače od mene

Nisam uzeo telefon zbog toga nego zbog posla, igrice igram kad cekam negde za nesto, uglavnom da mi prodje vreme... Isto kao sto citam ovaj forum zadnjih godinu dana kad nemam sta da radim. Mortal combat sam naveo zato sto mi on nabije najvecu temperaturu. Kad covek predje sa ZTE blade G na LG G3 pozeli i fruit nindzu da odigra a da ne baguje :)

Nisam neki razmazeni d*bil kome je cale kupio telefon nego sam celu mesecnu platu izdvojio da mogu da otvorim web sajt a da pritom browser ne pukne ili da odgovorim/posaljem nekome nesto na mail...

Dark Angel ne shvatam što tebi to smeta šta on radi sa svojim parama?
On je pitao šta ga zanimalo a ti ga zezas.

Nema potrebe za raspravom, tema je o telefonu a to samo po sebi povlaci nacine upotrebe istog. Ima ljudi koji uzimaju S6 i Iphone kao modne detalje a nemaju pojma o istim sto je po meni glupo ali njima nije i isto tako im nije glupo da iskesiraju 600e za iste... Razumem coveka.

Ajmo pomoc ljudi.

Sinoc sam instalirao onaj 6.0 mm xenon sa XDA, medjutim zaboravio sam odmah iz twrp recoverija da instaliram gaps, tako da sada nemam ni jednu gugl aplikaciju, nemam cak ni neke osnovne aplikacije poput poruka. Ajde sto Ih nemam, nego jos veci problem je sto ne mogu iz telefona nista da skinem I instaliram, tako da sam u problemu. Cilj mi je samo D's se docepam storea I autorec, twrpa, I da se otarasim ovog ******. Pomagajte, na koji nacin to da izvedem.

I da, par puts kada sam pokusao da skinem preko XDA gaps u telefon, pa cak I neke druge aplikacije, desilo mi se da se telefon ugasi I da nece da se upali dok be izvadim bateriju, ne znam zbog cega.

Mogu da pokusam I rucno da se vrstim na cloudy preko rucnog rekoverija, onog iz telefona, samk mi objasnite postupak posto nikada nisam flesovao nista iz njega, nisam ga uopste palio.

P.S. Nije meni problem ni da ostanem na ovom xenonu 6.0 jer je perfektan u radu, samo je poenta da se docepam plej storea I svih aplikacija koje mi trebaju, a ja bukvalno nista nemam niti mogu da skinem.

Pa što ne skines gapps? Autorec nećeš na custom ROM staviti, zao mi je. U developer tools upali advanced reboot(ugasi opciju pa upali) onda ideš na reboot, recovery. Tamo flashaj gapps. A imas i apkmirror :)
Za ostalu pomoć samo pitaj

Još nešto, puno bolji rom i stabilniji je candysix

Poslednja izmena:
Rešeno! Hvala kao i uvek, benderu :)

Pa što ne skines gapps? Autorec nećeš na custom ROM staviti, zao mi je. U developer tools upali advanced reboot(ugasi opciju pa upali) onda ideš na reboot, recovery. Tamo flashaj gapps. A imas i apkmirror :)
Za ostalu pomoć samo pitaj

Još nešto, puno bolji rom i stabilniji je candysix
Candy6 radi savršeno, samo može li da circle case prikaže sat uz pomoć xposed i quickcirclethemer, možda promenom dpi ili sl.

Trenutno imam v20t verziju , jel hoce da mi izadje update za 6.0 kad bude ili moram da ubacim v21t ?

Imam pitanje, trenutno sam na NOVASTOCK romu i ne mogu u Play Store-u da dodam payment method, nemam nikakve opcije, ne mogu ni da kliknem... A ranije sam dodavao karticu, sad ne mogu da kupim app. Ja mislm da je to do roma, jel imao neko problem?

uploadfromtaptalk1449581086511.png

Candy6, pomalo razočaravajuće za prvi dan, malo preko sat razgovora, uglavnom na 3G

82e38556736ad6aa048d20ba42508f66.jpg

ec343f10aedd4bb21eebd45da82775d0.jpg

Nema potrebe za raspravom, tema je o telefonu a to samo po sebi povlaci nacine upotrebe istog. Ima ljudi koji uzimaju S6 i Iphone kao modne detalje a nemaju pojma o istim sto je po meni glupo ali njima nije i isto tako im nije glupo da iskesiraju 600e za iste... Razumem coveka.

No hard feelings...
nego mi stvarno nije jasno jer za igrice ako si fan uzmes komp pa igras ko čovek
ja sam dobio G3 od firme i extremno sam nezadovoljan istim ( spor os, očajna baterija, malo malo nešto baguje ... ) Mislim da za te pare moze da se uzme bolji fon
Posle BB G3 je potpuno razočarenje

Nazad
Vrh Dno