Šta je novo?

LG G3

Наравно да не треба, само сам пренео информације које имам и знам да су проверене и добијене из прве руке, што данас јако пуно значи, можда некоме и затреба да "преломи" приликом куповине. Свако са својим новцем може да ради шта хоће и купи шта мисли да је најбоље, ако неко пита за помоћ и туђе мишљење ред је да му се помогне.
Ви господине батак можете да сјашете и евентуално се сагнете мало...Ако ме разумете.
A Vi gospodine mozete da prestanete da dajete proverene informacije koje su sve samo ne proverene. Ipak ovaj forum cita i neko ko zeli da pametno potrosi novac.
A sto se tice saginjanja, mozda bih i mogao da Vam dozvolim da kleknete.

:) ajmo mi nazad na temu. G3 je danas odlican phone, svi oni koji su ga imali prije 20h, 20t/u/v pa i 21a trebaju ranija iskustva uzeti s rezervom, ovo nije phone koji su vidjeli ranije.

Pa znam sta sam koristio(rekoh bio je na V21a), a zna i Vojkan isto. Btw vidis da jos ima G3 :D

Nakon sto sam citao par poslednjih strana shavtio sam da kada budem kupovao sledeci telefon ovaj forum cu preskociti za miljenja korisnika jer se sa vecinom ne slazem... Ne znam sada kakvo je stanje ali su ranije najglasniji bili ljudi koji nemaju ovaj telefon, ili hvale svoj ili dodju samo da pljunu, bilo je i dobrih objektivnih komentara, ali su se gubili u moru drugih... Cenu niko nije uzeo u obzir, kao da je svejedno dal ces dati 270e za G3 ili preko 400e za M8, sigurno nije bolji toliko, nekome nije uopste ali to je vec subjektivno misljenje. Moj savet je da uvek treba uzeti noviji model ako se dvoumis izmedju novog i starog, na stranu to sto je novi model verovatno ispeglano neke nedostatke koje ima stari (a nekad i doneo nove) ali je vazna softverska podrska koja moze mnogo da poboljsa telefon a kod starog modela ces je sigurno krace imati, pitanje je dal ce G2 preci na 6.0 a to je velika stvar...

Tesko da ce ga dobiti. I da, godinu dana duza podrska na G3, dobija ovaj G4 UI koji bolje radi, jedna prednost.

Tesko da ce ga dobiti. I da, godinu dana duza podrska na G3, dobija ovaj G4 UI koji bolje radi, jedna prednost.

Meni je to dosta mutno što se tiče 6ice na G3...ima raznih informacija koje govore da G3 možda ne dobije 6.0 nego 5.1 i na tome ostane jer LG hoće da natera ljude da pređu na G4...ovako će sa G3 i 6icom i UIjem sa G4 dobiti skoro pa indetičan telefon što će im navodno uticati na prodaju G4ke...

Videćemo za 2 dana kada i ako u Poljskoj krene update za G3

Ne vjerujem. G3 definitivno leti na 6.0.
G2.... 99% nista od os nadogradnje ali g3 da

Da li može neko da mi kaže kako da isključim auto-correct/spell check/prediction ili šta je sve već?

Pogasio sam sve moguće opcije u podešavanjima tastature. Kada kucam poruke ne predlaže mi reči, ali ponekad kad ispravljam reči, tj brišem delove, počinje da podvlači i to nestane odmah. Ali glavni problem je kada koristim facebook preko chrome-a i yahoo mail aplikaciju. Tamo mi stalno podvlači reči i na fejsu mi čak često kad udarim space prepravi u neki totalno random tekst, tipa "hahahaha..." ako sam "hahaha" ukucao u nekom prethodnom redu i nadoveže trenutna slova ili tako nešto.

Zadnje azuriranje definitivno. Ali to je do njih. Dobit ce i g2 i g3 security patches ali os ne..

Kad ce oficijalni marshmelov ?
Jel flumics bolji rom od Klaudija?
Ja sam zadovoljan sa Klaudijom:)

@bender_ 007
Reci radi li restore stock recovery- ija AutoRec aplikacija. Vidim stoji ta opcija.
Ako uradim restore recovery- ja i posle unroot telefona, da li ću moći da uradim OTA update na 6.0 .
Inače,moje skromno mišljenje je da je g3 dobar telefon gledajući odnos cena/kvalitet.
Nije pristojno ako neko sa skupljim i boljim telefonom često pljuje g3.
Šta se time postiže, ako treba priznati da je g3 pogrešna kupovina ja ću prvi priznati.
A sada bih voleo da se potrudimo da koliko možemo popravimo greške na g3.
Kad je bloat bio problem, obrišeš ga i gotovo. To smo uspešno radili na Samsung s2, što neki sa te teme dobro znaju.

Ako te ne mrzi baci neko upustvo za to jer i ja planiram to da radim a imam i twrp i xposed stavljen

Ja sam na poljaka, 21a, ne pokazuje mi da ima neki update. Ni na lg firmware nema nista novo.

Ovo lepo izgleda, cini mi se da je bas fluidan, a ako je i istina da ce biti malo poboljsanja po pitanju baterije onda je stvarno veliki plus. :)

Fluidno bi trebalo da bude,ali ne baš kao neki AOSP ROM. Trajanje baterije ne verujem da će biti drastično produženo, verovatno će bolje držati u stand by. Najveći potrošač ovog telefona je ekran, a to ne može da se optimizuje.

Jel neko istrazivao, jel krenuo MM u Poljskoj?

Ovaj lik je navodno dobio update na MM ali dobio je i boot loop :d

Osim njega niko se još ne oglašava da je dobio MM update...

Ali:

Update (17/12/2015)

We were able to know that Android 6.0 for the LG G3 is currently at the stage of the last test, and if the testing is to end the week without problems, this update will be available next week. Unfortunately, we do not know the exact date.

Izvor: http://www.tablety.pl/android/tylko-u-nas-lg-g3-dostanie-androida-6-0-marshmallow-w-grudniu/

Javlja mi se da će nešto žestoko da zeznu sa MM...

Poslednja izmena:
@bender_007 Dali je istina da kada se azurira na mm preko ota ,nece moci da se vraca na ranije verzije?

Nazad
Vrh Dno