Šta je novo?

LG G3

Koji je posednji firmware? Vredi li flešovati ili čekati sledeću nedelju za 6.0?

No hard feelings...
nego mi stvarno nije jasno jer za igrice ako si fan uzmes komp pa igras ko čovek
ja sam dobio G3 od firme i extremno sam nezadovoljan istim ( spor os, očajna baterija, malo malo nešto baguje ... ) Mislim da za te pare moze da se uzme bolji fon
Posle BB G3 je potpuno razočarenje

Druze imam ja komp sa kojim sam sasvim zadovoljan, tera wot na max u 1080p i vise ne trazim... Mene brine da mi ne crkne telefon zbog povremenog igranja zato sto temperatura ume da dodje do 95c sto je po meni previse... Ja sam G3 uzeo u Bugarskoj na poslovnom putu, mogao sam da biram izmedju njega i Huawei honor 6, s obzirom da nisam bio upoznat sa kirin 920 SoC-om izabrao sam G3 mada i sada kad pogledam opet bi isto uradio tako da se ne kajem.

Baterija je meni extra (subjektivna stvar), pre 2 dana sam imao 1 i 30 navigacije (offline), oko 45 min razgovora, malo browsinga i ostalo mi 60%. Stari ZTE bi bio na 10 - 15%... Ekran drzim ili na 50% ili na 100%, auto je uvek off. U secret menu sam iskljucio zatamnjivanje ekrana, animacije sam stavio na 0.5, root odradio, namestio onaj dual window za sve app, zamrznuo neke gluposti sa titanijumom i tako, moze telefon svasta kad se sredi kako korisniku odgovara...
Sad se samo ceka 6.0 pa sve opet od nule :)

Poslednja izmena:
Немогуће је да иде до 95 степени.

Radi xposed sa 21A, ispravili su to. Ja sam 21A i imam xposed, ne mogu sad tacno da se setim koju sam verziju stavio, imam u bookmarku na kompu pa cu da napisem kasnije... Gibo kacim screenshot grafikona iz CpuTemp kad budem imao slobodnog vremena da odigram malo...

Mozete li mi reci koji fajl da promenim u Igo da bi ga prilagodio rezoluciji G3, posto sam do sada imao tel sa hd rez. Hvala.

Izvinjavam se sto upadam ali je l moze neko da mi kaze koliko vredi ovaj tel,nov skinut s mreze ? :)

Jel vredi kupiti g3 ? Koje su mu mane? Jel izlaze zute mrlje na ekran?

Ne vredi.

Jel vredi kupiti g3 ? Koje su mu mane? Jel izlaze zute mrlje na ekran?
Imao G3 godinu dana ili vise, poklonio ga, uzeo iPhone 6 i evo posle vise meseci i dalje srecan sa iPhone dok sam se sa LG nervirao odmah posle jedno 5 dana.
Za mrlje ne znam, ja sam imao problema sa losim softwareom koji je kidao bateriju od 100 do 0 u 6 sati dok ne koristim telefon (nije nikakav app jer i factory reset bez instaliranja i jedne aplikacije android os bi trosio mnogo vise od ekrana). Cak i ako ne budes imao ovaj problem zbog ekrana, svetlosti istog i refleksije ocekuj da ce ti pogotovo leti jesti bateriju do toga da ces morati nositi externu bateriju sa sobom.
Isto ocekuj da ti pukne kuciste kod mikrofona i ir blastera nakon par meseci ili oko taman godinu dana. Ocekuj da je moguce i da se telefon malo rasklima i pocne da skripi i slicne stvari. Ja ti savetujem da pogledas i ostale modele u toj kategoriji ako bas hoces android koji su bolje izrade i bolje kontrole kvaliteta.

Pa G2 i Z2 su klasa za ove ostale. Odaberi jedan od ova dva modela.

Ja sam do pre nedelju dana imao g2 i mogu da kazem da g3 ima bolju kameru i bolji displej, u radu i trajanju baterije isti....

Vredi svaku paru.Evo vec 5 meseci nemam ni jedan problem sa njim!!!!

Razmisljam se izmedju g2 i g3, moze li mi neko objektivno reci ko je koristio oba telefona, vredi li davati vise para za g3.. Posto koliko sam primetio, g3 ima malo bolju kameru, veci displej koji se i nije proslavio nesto i 3gb rama.. Isto tako sam procitao da g3 jede bateriju bas zbog tog displeja.. Hvala.

Ja sam do pre nedelju dana imao g2 i mogu da kazem da g3 ima bolju kameru i bolji displej, u radu i trajanju baterije isti....
Kameru ima svakako bolju, displej ne. Trajanje baterije je znatno bolje na G2.

Razmisljam se izmedju g2 i g3, moze li mi neko objektivno reci ko je koristio oba telefona, vredi li davati vise para za g3.. Posto koliko sam primetio, g3 ima malo bolju kameru, veci displej koji se i nije proslavio nesto i 3gb rama.. Isto tako sam procitao da g3 jede bateriju bas zbog tog displeja.. Hvala.

Ne vredi, dobices samo bolju kameru. Sa druge strane gubis na kvalitetu ekrana, trajanju baterije i brzini.

Ne vredi, dobices samo bolju kameru. Sa druge strane gubis na kvalitetu ekrana, trajanju baterije i brzini.

tako nekako. ima g3 još neke pluseve, tipa zvučnik, sd slot, 3gb rama verzija.
s druge strane kada se stavi advanced driver i xcam podesi identično na oba telefona razlika u kameri je mizerna. što je i logično, kamera je ista, razlika je u stvari u brzini, g3 jako brzo fokusira, g2 u lošem svetlu skoro neupotrebljiv kad slikaš nešto što se mrda.

najveća je razlika u radu i grejanju (g3 dosta secka i jako se greje) i u bateriji. na g3 prosek mi je bio 5h sot, na g2 oko 6h sot. nekih 20% je bolja na g2.

Ja o G3 osim pucanja lajsne na jednom mestu, mogu da kazem sve najbolje. Nisam imao pouzdaniji telefon, nikad nije zastekao, zakucao, usporio, ugasio se ili slicno. Baterija sasvim normalna kod mene, posle godinu dana nisam zazalio, u mom slučaju vredi svaki dinar.
Do sada sam menjao telefone na pola godine i manje, evo G3 punu godinu i zao mi da ga menjam, radi kao prvi dan. I G3 i G2 ce mi ostati u lepom sećanju, odlicni telefoni. G4 probao malo, takodje kida.
Ono sto je n1tr0 pricao gore o bateriji ne uzimaj za ozbiljno jer se to samo na njegovom telefonu dešavalo, jos nigde nisam video te probleme o kojima on prica. I to o skripljenju i klimanju kod G3 prvi put cujem, ali aj,covek je malo kivan na telefon.

Poslednja izmena:
Desilo se i meni na kitkatu kad sam uzeo telefon, tih par sati dok sam ga čačkao i dok nisam spojio na komp i flešovao Lollipop uopšte nije išao u sleep

Pa ne znam baš da li je toliko ekstremno ali jednostavno nije išao u sleep. A ništa nije bilo na telefonu, svež posle factory reseta, nekoliko reboota rađeno itd. Da je ostalo tako nemam pojma šta bih radio.

G3
Одличан дисплеј, крш софтвер, лагује, камера феноменална, батерија добра, мора са две руке да се користи (имам велике руке и шаке па морам да "придржавам" левом), пријем феноменалан, звук јак и чист, слот за картицу, пуни се невероватно брзо, некад и не поверујем да је 100% пун за тако кратко време, ГРЕЈЕ СЕ КО БЕСАН, леп и допадљив уређај, наравно да је боље да узмеш г3 уместо г2, г2 је старији и тешко да вреди те паре (прецењен), једино полован неки...Сони немој да узимаш НИКАДА јер је то најлошији телефон и највише цркава (дисплеји и сл. најбољи ортак има радњу и од 20 телефона 4-8 се врати због хардвера, он их и не продаје него узимају људи уз пакете МТС па мора).
ЈА сам на Г3 дошао са нексуса 5, осим камере и екрана нисам добио ништа, уствари сам отишао са коња на магарца и мишљења сам да Г3 може да буде добар само ономе ко не зна за боље и тај фамозни Г2 (од којег је настао неџус 5 јел) такође штуца и лагује (имао сам Г2 до јуче баш због тога што сви кажу да Г2 ради болје од Г3 па сам узео да пробам, исто је све само је екран мутнији и слабије осветљен од Г3).

G3
Одличан дисплеј, крш софтвер, лагује, камера феноменална, батерија добра, мора са две руке да се користи (имам велике руке и шаке па морам да "придржавам" левом), пријем феноменалан, звук јак и чист, слот за картицу, пуни се невероватно брзо, некад и не поверујем да је 100% пун за тако кратко време, ГРЕЈЕ СЕ КО БЕСАН, леп и допадљив уређај, наравно да је боље да узмеш г3 уместо г2, г2 је старији и тешко да вреди те паре (прецењен), једино полован неки...Сони немој да узимаш НИКАДА јер је то најлошији телефон и највише цркава (дисплеји и сл. најбољи ортак има радњу и од 20 телефона 4-8 се врати због хардвера, он их и не продаје него узимају људи уз пакете МТС па мора).
ЈА сам на Г3 дошао са нексуса 5, осим камере и екрана нисам добио ништа, уствари сам отишао са коња на магарца и мишљења сам да Г3 може да буде добар само ономе ко не зна за боље и тај фамозни Г2 (од којег је настао неџус 5 јел) такође штуца и лагује (имао сам Г2 до јуче баш због тога што сви кажу да Г2 ради болје од Г3 па сам узео да пробам, исто је све само је екран мутнији и слабије осветљен од Г3).
+1
Ja sam takođe došao sa Nexusa 5 i imam isto mišljenje!!!Potpuno iskren tekst objašnjene sve mane i prednosti.

Nazad
Vrh Dno