Kako trošak? Zar prodavac ne vraća dobavljaču neispravan proizvod i dobija novi ili finansijsko razduženje?Zamena ekrana je besplatna za prodavca jer ima podršku proizvođača, ali zamena proizvoda je direktan trošak.
Kako trošak? Zar prodavac ne vraća dobavljaču neispravan proizvod i dobija novi ili finansijsko razduženje?
@deadmau5
Da li primecujes tragove popravke?
Ne znam u kakvom je stanju, treba da mi posalje danas pa kad stigne cu da vidim, pa cu svejedno da ga dam na oglase sta da radim malo cu da spustim cenu pa cu da se bacim u nabavku novog, ali ovog puta domace nesto :wall: Isto preko oglasa![]()
Ali, zaista ne razumem, ako je to urađeno tako da ne može da se prepozna, zašto bi zbog psihičke kočnice pucao kintu. Zamisli da ti se i taj pokvari.... otvoreno je pitanje kako ćeš proći sa našim prodavcima/servisima... Plus ćeš da izgubiš živce....
U tvom poslu da, ali sam mislio da pišeš uopšteno o zameni neispravne robe u prvih 6 meseci.
6 meseci imas pravo da biras novi uredjaj ili popravku.
Ne znam da imas pravo da trazis novac nazad samo. To vazi ako nemaju identican uredjaj da ti daju samo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari