Šta je novo?
Charlie Chaplin i Humphrey Bogart bi ga gotivili garant :p

Nije SVE b&w, neke stvari su crvene, hue. Ubacio sam Sin City varijantu...
Meni ne smeta, drugačije je...igra je ionako previše koloritna, po meni. Noću je zeznuto, mračno je u majčinu...nema ništa od snajpovanja dok ne napravim night vision scope. Ali, definitivno izgleda ludo...

uzmi i macije oci :D

Kako pridobiti nove stanovnike u kolonijama? Nabudžio sam broj kreveta, hranu i vodu na preko 15, defense na preko 60, instalirao recruitment radio beacon... A i dalje mi u gradiću populacija stoji na 7 i ne menja se već duže vreme.

Speaker towers.

Maloprije pobih sve na pryvdenu....u svakom falloutu u jednom momentu odem u BoS bazu i sve ih pobijem...ne znam, prosto mi dodje:D

Koja je svrha budzenja grada

Pa eto, čisto da se namakne koji XP uz malo truda...

Kako pridobiti nove stanovnike u kolonijama? Nabudžio sam broj kreveta, hranu i vodu na preko 15, defense na preko 60, instalirao recruitment radio beacon... A i dalje mi u gradiću populacija stoji na 7 i ne menja se već duže vreme.

Decorations - slike, tepisi, dzuboks...

Poslednja izmena:
Maloprije pobih sve na pryvdenu....u svakom falloutu u jednom momentu odem u BoS bazu i sve ih pobijem...ne znam, prosto mi dodje:D

Ni ja ih ne gotivim...obiđem ih zbog loota i kasnije ih otrsim sve, hue.

Koja je svrha budzenja grada

Da pomisliš kako je Bethesda ubacila neki sadržaj u igru...pošto su nam baš trebali Simsi u Falloutu. Bo5e da su peglali UI i ubacili neki stvarni roleplay u igru...
Anyway, ja sam doveo Prestona & co. u Sanctuary, namirio ih osnovnim i prepustio ih sudbini...svratim samo do Prestona da pokupim quest, keširam XP i to im je, nek pocrkaju. Kasnije ću da ubacim neki mod koji ih flaguje kao neesencijalne i da ih slatko pobijem...uopšte nemam nameru da igram tu *****sku Bethesdinu mini igru.

Ili to ili neke ghoul striptizete da angažujem da privlače frikove... Elem, za sada fino ide, level 12 sam, jedino što vidim da će biti dileme oko toga koji perk aktivirati. Ima ih previše, pogotovo sa ovim levelovanjem. Biće: triput meri, jednom reži.

Ili to ili neke ghoul striptizete da angažujem da privlače frikove... Elem, za sada fino ide, level 12 sam, jedino što vidim da će biti dileme oko toga koji perk aktivirati. Ima ih previše, pogotovo sa ovim levelovanjem. Biće: triput meri, jednom reži.

Bukvalno tako. U FO4 moraš da se specijalizuješ, nema kao u FO3/NV da nadrukaš INT, pokupiš sve moguće časopise i perkove za XP i da maxuješ 3/4 skillova...sistem je drugačiji. Mada, možeš da zlorabiš Idi0t Savant+low INT kombo sa gradnjom u Sanctuary...

Zvuci kao...

Hteo sam da pitam moze li mi neko objasniti sta radi texture quality a sta texture filtering, recimo stavim prvo na high a drugo na low, sta dobijam sta gubim, kako naci balans?

au ***, ne bih imao toliko strpljenja i zelje ni za 100 godina...

Ako neko ima DX9/10 kartu a da jos nije za bacanje ...
U par koraka moze da igra ovaj naslov.
Ova HD4200 je integrisana i preslaba, tako da je na njoj neigrivo.

Screenshot (601).jpg

Ako nista drugo, dobra ti je iskoriscenost cpu-a :)

kako se zove ta aplikacija sto daje iskoriscenost u gornjem levom uglu?

Nazad
Vrh Dno