Zar nije 180 dana ako se placa pejpalom? Kakvih sad 45 dana, to su promenili
Nikad ne pustiti Paypal da sam vrsi konverziju. Znaci, opcija br. 2Znam da sam davno na paypalu podesio neke opcije za konverzaciju na osnovu saveta nekoga iz teme. (a da je najpovoljnije naravno)
Sada dok sam kupovao nesto sa ebay-a video sam link za "Conversion options" pre nego sto sam kliknuo pay, pa sam pogledao sta se tu nalazi.
Uslikao sam taj deo kako bih vas pitao koja opcija nam je povoljnija? (pretpostavka da uvek kupujemo nesto u dolarima i da su nam na internet kartici evri, mislim da je receno da nema potreba da imamo particiju za dolare)
Pogledajte prilog 185029
CIsto da se podsetimo malo.
Malo me mrzi da listam celu temu, da li je neko kupovao nesto sa ebay iz amerike, da je suma u pitanju od 200-300$, kako ste prolazili sa carinom? da li je moguce dogovoriti se sa prodavcem, da zapise vrednost paket 0-20$ kako bi se izbegla carina?
Patike su u pitanju
Verovatno nije dobio cenu koju je ocekivao pa je ponistio transakciju i opet stavio predmet na aukciju. Da si platio mogao bi da mu das negativnu ocenu, ovako nista.
A npr ja treba da platim, a odustao sam ima li sanse da iskukam dogovorom da mi neda ocenu negativnu? ili jos bolje ima li opcija da ponistim?
pa kakvo je to pravilo EBAY-a,znači bilo koji prodavac kome se ne svidja cena koju je dobio za svoj predmet,može da poništi aukciju,i tako stavlja u nedogled predmet na aukciju dok ne dobije željenu cenu?.....(?!)
Verovatno eBay ima mehanizme koji mogu da otkriju ako se tako nesto precesto desava. Ali realno ne mozes da nateras nekoga da ti nesto proda ako on to nece. Inace desila mi se slicna situacija nekoliko puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari